Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

oxi den μου ειπε κατι συγκεκριμενο....απλα ετσι πιστευω οτι θα γινει . ολους τους γιατρους τους βολευει να ξερουν ποτε κ τι ωρα....ετσι νομιζω.

ο γιατρός μου είναι πολύ υπέρ του φυσικού τοκετού και είναι όλη μερα στη δουλεια! στο νοσοκομείο ή στο ιατρείο. έτσι δεν ξέρω αν το κάνει αυτό. αλλά μπορεί να το κάνει για άλλους λόγους, για να νοιώθει ασφάλεια. επιπλέον μπορεί να το κάνει μόνο σε κάποιες περιπτώσεις όταν υπάρχει λόγος. Όμως μπορεί και σε όλλες! δεν ξέρω!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο γιατρός μου είναι πολύ υπέρ του φυσικού τοκετού και είναι όλη μερα στη δουλεια! στο νοσοκομείο ή στο ιατρείο. έτσι δεν ξέρω αν το κάνει αυτό. αλλά μπορεί να το κάνει για άλλους λόγους, για να νοιώθει ασφάλεια. επιπλέον μπορεί να το κάνει μόνο σε κάποιες περιπτώσεις όταν υπάρχει λόγος. Όμως μπορεί και σε όλλες! δεν ξέρω!

an δεν εχουμε γεννησει θα μαθουμε........... εσυ την πεμπτη θα εχεις νεα κ εγω την αλλη τεταρτη :tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Συνήθως εμένα δεν με άφηνε πάνω από 3-4 μέρες γιατί κ το παιδί αρχίζει να ζορίζετε αλλά κ φοβούνται μην κάνουν κακά κ τα φάει

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλησπερα μανουλες και μη μηπως ξερει καμια σας..η αν εχει συμβει σε καμια απο σας οταν παταω νεο θεμα δεν μου το δεχετε

Δεν ξέρω καθόλου να σε βοηθήσω καλύτερα ρώτα κ αλλού:rolleyes:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ola ok....loipon hrtha apo aigina,emeina ekei kamia bdomada...eimai xwris laptop kai pc genika..gmt!!..

den exw gennhsei..perimenw me xara megalh...ekana oloklhrh epixeirhsh giati to sk@toplaystation ,den grafei ellhnika kai den mporoysa na syndethw...katafera na allaxw name kai namai....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ola ok....loipon hrtha apo aigina,emeina ekei kamia bdomada...eimai xwris laptop kai pc genika..gmt!!..

den exw gennhsei..perimenw me xara megalh...ekana oloklhrh epixeirhsh giati to sk@toplaystation ,den grafei ellhnika kai den mporoysa na syndethw...katafera na allaxw name kai namai....

Αντε ρε Νεκταρία!!!!!!

Καλωσήρθες και πάλι! Μας άγχωσες λίγο! Ελπίζω να πέρασες καλά στο νησί!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ειχαμε ανησυχησει γλυκια μου ...ολες:tongue: μπραβο που εισαι καλα κ επιτελους μπηκες. η κοιλιτσα?????? φουσκωνει φουσκωνει??/

88M1p3.pngycQap3.png

παιδιά από το wc μπαίνουν πάντα μυρωδιές από φαγητά!!!!!

τώρα μυρίζει κάτι ΤΡΟΜΕΡΟ! δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι. μοιάζει με πισια (όσες είναι πόντιες ξέρουν) έχω τρελαθεί! μου τρέχουν τα σάλια!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

uDLqp1.png

Άντε καλέ κ ανησυχήσαμε που είναι κ που είναι όλο λέγαμε:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

τώρα μυρίζει κάτι ΤΡΟΜΕΡΟ! δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι. μοιάζει με πισια (όσες είναι πόντιες ξέρουν) έχω τρελαθεί! μου τρέχουν τα σάλια!!!!!!!!!

χαχαχα δεν ειμαι ποντια αλλα καταλαβαινω οτι περιγραφεις κατι πολυυυ νοστιμο!.......... ζεις ενα μαρτυριο....κλεισε πορτες μην ρελαθεις.αλλιως στειλε τον αντρουλη σου καμια βολτιτσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Είσαι τρεληηηηη

Που μένεις κ έχεις τέτοιες μυρωδιές καλέ από το μπάνιο τεμετερον ?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...