Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λες την πεμπτη να μιλησετε για προκληση? εγω αν δεν γεννησω, θα παω την αλλη τεταρτη κ μαλλον θα μιλησουμε για προκληση κ θα κλεισουμε ραντεβου

Δεν ξέρω την πολιτική του γιατρού, αν αφήνει μετά την ΠΗΤ. Πάντως αν μου πεί θα του πω να παμε για πρόκληση την 1η Μαϊου! Δεν ξέρω αν θα φτάσω μέχρι εκεί!

marinakii86 εύχομαι να γεννήσεις όσο πιο συντομα γίνεται και είναι καλό και για ντους 2 σας! πάντως χαλάρωσε και ηρέμησε γιατί έχεις μέρες μπροστά σου!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα μωρακια μας αραγε δεν ερχονται γιατι δεν ειμαστε ετοιμες εμεις?η γιατι δεν ειναι ετοιμα αυτα???

Γιατί είπαν κάθε μωρό μόλις γεννιέται χρεωστάει στο κράτος 10.000,00 ευρώ:D:D:D:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αναγκαστικά κάνουν πρόκληση κ εγώ κ τα δυο έτσι τα γέννησα κ νομίζω κ αυτό έτσι θα γίνει ίσως καλύτερα πας προετοιμασμένη κ περιποιημένη με τα πραγματάκια σου κ

Έχεις κ το γιατρό σου σίγουρα εκεί γιατί αν σε πιάσουν το βράδυ κ δεν προλάβει να έρθει άλλος θα πάρει το φακελάκι;)

κ τα δυο σου με προκληση ε?! να σου πω ακριβως αυτο που ειπες,το λεει συνεχεια η πεθερα μου...

εγω παλι δεν ξερω, το ραντεβου θα μου δημιουργησει περισσοτερο ανχος.ασε που απο στομα σε στομα θα μαθευτει κατευθειαν στα σογια(οτι ταδε ωρα ταδε μερα μπαινω με ραντεβου)κ θα μου μαζευτουν εκει απτηνν πρωτη στιγμη

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

marinakii86 εύχομαι να γεννήσεις όσο πιο συντομα γίνεται και είναι καλό και για ντους 2 σας! πάντως χαλάρωσε και ηρέμησε γιατί έχεις μέρες μπροστά σου!

to 3erw oti exw meres mprosta ..thelw alla fovamai ki olas!ase pou niwthw thn koilia mou na epese..esas?

vgLCp3.png

κ τα δυο σου με προκληση ε?! να σου πω ακριβως αυτο που ειπες,το λεει συνεχεια η πεθερα μου...

εγω παλι δεν ξερω, το ραντεβου θα μου δημιουργησει περισσοτερο ανχος.ασε που απο στομα σε στομα θα μαθευτει κατευθειαν στα σογια(οτι ταδε ωρα ταδε μερα μπαινω με ραντεβου)κ θα μου μαζευτουν εκει απτηνν πρωτη στιγμη

εσενα σου είπε για πρόκληση?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εμένα δεν είχαν κατέβει χαμηλά γιατί δεν τα καταλάβαινα να με πιέζουν ενώ αυτή τη φορά καταλαβαίνω πίεση ίσως αυτό να είναι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ax esena den sou meine tipota vre..kalh 3elefteria kai m'ena pono!!!

σε ευχαριστώ! το άγχος που έχω είναι τρελό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα νεύρα μου έχουν γίνει κορδόνια από το άγχος. καμιά φορά σκέφτομαι πως αν γεννάς στην αρχή του 9ου έχεις λιγότερο άγχος.

και σε σενα εύχομαι με ενα πόνο!!!!!!! (λες και το πιστέψαμε...!χαχαχαχα)

uDLqp1.png

εσενα σου είπε για πρόκληση?

oxi den μου ειπε κατι συγκεκριμενο....απλα ετσι πιστευω οτι θα γινει . ολους τους γιατρους τους βολευει να ξερουν ποτε κ τι ωρα....ετσι νομιζω.

88M1p3.pngycQap3.png

Εμένα δεν είχαν κατέβει χαμηλά γιατί δεν τα καταλάβαινα να με πιέζουν ενώ αυτή τη φορά καταλαβαίνω πίεση ίσως αυτό να είναι

κοίτα μια πίεση τη νοιώθω χαμηλά! αλλά νόμιζα πως νοιώθεις και άλλα πράγματα! ποιο εύκολη αναπνοή και τέτοια που δεν έχω!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...