Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! :D

Από χθες δώσαμε τον μικρό στην πεθερούλα, οπότε μέχρι τη Δευτέρα θα χαλαρώσουμε!!!

Έχω αρχίσει και τα "παίζω" με τον μικρό ο οποίος είναι 19,5 μηνών και δεν κρατιέται με τίποτα μέσα στο σπίτι... αλλά και μέσα στο σπίτι όλο πρέπει να ασχολούμαι μαζί του... Από το πολύ περπάτημα και την παιδική χαρά το μεσημέρι με πιάνει ο γοφός μου και πάω κουτσαίνοντας ή πονάω κάτω χαμηλά στα οστά της λεκάνης... Κι ακόμα έχω 2 μήνες για να γεννήσω (γύρω στα τέλη Απριλίου τελικά θα κάνω την καισαρική)... Άντε να δούμε αν θα τη βγάλω καθαρή, χωρίς βοήθεια... Φοβάμαι μην προκληθεί κανένας τοκετός πριν την ώρα του... (δηλ. πριν τις 38 βδομάδες)...:-(

Αν δω τα πολύ σκούρα, σκέφτομαι να πω στη μαμά μου να έρθει να εγκατασταθεί για λίγο εδώ, αλλά το σκέφτομαι γιατί αφού θα γεννήσω θα έρθει έτσι κι αλλιώς για 40 μέρες τουλάχιστον, γιατί με τον θηλασμό και τον μεγάλο γιο δεν θα την παλέψω... Προβληματίζομαι...:-(

Όσο για το μπεμπέ, τον είδαμε και σε doppler (το έκανε πολύ νωρίς 9/2 γιατί έχουμε το θέμα της ήπιας υδρονέφρωσης και έπρεπε να δούμε το αμνιακό υγρό), αλλά ευτυχώς όλα καλά!:D

Ο γιατρός που μου κάνει τους υπέρηχους είπε ότι θέλει να με δει την 36 εβδομάδα και τέλος!!! Όχι πιο πριν! Κι ο γυναικολόγος μας είπε στις 24/2 που πήγαμε και κάναμε τον απλό υπέρηχο πως δεν χρειάζεται να το ξανασκεφτούμε... Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Αυτά για την ώρα γιατί σας έπρηξα...;)

cLH8p3.png

xq41p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. AX PSARAKI ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ . ΠΕΡΑ ΠΟΥ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΜΑΝΑ MΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ (ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ , ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ Κ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΔΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ.

ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ doppler K ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ? ΠΟΣΟ ΘΗΛΑΣΑΤΕ ΑΓΩ ΟΧΙ ΠΟΛΥ Κ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Αχ πολύ καλό μήνα σε όλες μας (& όλους ;) ) έχω χαθεί το ξέρω.. αλλά όποτε μπορώ μπαίνω και σας διαβάζω και εύχομαι τα καλύτερα για όλα τα μωρά μας και κουράγιο στις άρρωστες μανούλες...!

Πρέπει να είμαι από τις λίγες εγκύους που μετακομίζουν εις διπλούν μέσα στην εγκυμοσύνη... Από τις 20 του μήνα όμως θα είμαι τόσο χαρούμενη στο νέο μας σπίτι που δε θα το θυμάμαι καν... Και δε το συζητώ για το Μάη που θα κρατάω αγκαλιά το θαυματάκι μας (ο οποίος θα κάνει τρελή καριέρα στο ποδόσφαιρο!!! χαχα)

Σας σκέφτομαι κοριτσάρες!!! Πολλά πολλά φιλιά στις κοιλίτσες! :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και Καλό Μήνα! Ας συμπληρώσω κι εγώ την παρακάτω λίστα:

Κοριτσάρες αν θέλετε συμπληρώστε και το μαιευτήριο μπας και συναντηθούμε κάπου !!!

Συμπληρώστε και το ΦΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....

kounelitsa..............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

THENA................... 7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

fairymummy...........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK

ψαράκι...................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ

Αννικο....................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ

zeta28...................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ

B-FLY....................12/5/2010

xrisaki...................13/5/2010

angel09..............14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ

bibis23...............14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ

maanton.............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

dina.......................??/5/2010

KANTY....................??/5/2010

irencat....................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa..................19/5/2010

eleni1977............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

sue.....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

douar..................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

BABY31...............22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

Babyboy..............22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag.................24/5/2010 IΑΣΩ

marinakii86..........24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi.............25/5/2010

mpoumpou.......... 27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200..........27/5/2010

irene.pap................27/5/2010

3xmama.................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26.....................28/5/2010 panepistimiako larisas

pasxalitsa v..........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

vickygirl79........... 31/05/2010 νοσοκομειο καστορια

32χαζομαμάδες

12 ΑΓΟΡΙΑ

4ΚΟΡΙΤΣΙΑ

16 ??????

wnULp2.png

YNwmp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΦΡΕΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΙΝΗ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΙΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ Κ ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟΣ:confused: ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Κ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΨΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΕΡΑΣΑ ΟΣΟ ΚΑΦΕ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ Κ ΣΗΚΩΘΗΚΑ Κ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΑ. ΑΧ ΑΜΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕ, ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ(ΜΑΛΩΝ) ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΛΘΑ Κ ΕΙΠΑ

ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ.

ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ ΠΛΥΝΑΤΕ ΕΓΩ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσάρες αν θέλετε συμπληρώστε και το μαιευτήριο μπας και συναντηθούμε κάπου !!!

Συμπληρώστε και το ΦΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....

kounelitsa..............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA................... 7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes: fairymummy...........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK

:rolleyes:ψαράκι...................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ

:rolleyes:Αννικο....................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ

zeta28...................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ

:tongue:B-FLY....................12/5/2010

xrisaki...................13/5/2010

:rolleyes:angel09..............14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ

:rolleyes:bibis23...............14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ

:rolleyes:maanton.............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

dina.......................??/5/2010

KANTY....................??/5/2010

:rolleyes:irencat....................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa..................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue.....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:douar..................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:BABY31...............22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy..............22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag.................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86..........24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi.............25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.......... 27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200..........27/5/2010

irene.pap................27/5/2010

:tongue:3xmama.................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26.....................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v..........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes:vickygirl79........... 31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

31χαζομαμάδες

12 ΑΓΟΡΙΑ

4ΚΟΡΙΤΣΙΑ

15 ??????

Επεξεργάστηκαν by Αννικο

καλός ήρθες irencat, να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη:-D

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

THENA μήπως είχες να πιεις πολύ καιρό ΦΡΕΝΤΟ και σε πείραξε ;

douar καλό κουράγιο με τις μετακομίσεις

mpoumpou, pasxalitsa v καλό μήνα άντε και τον άλλο μήνα μπαίνουμε στον Μήνα μας!:o

psaraki σε ζηλεύω :D

Εγώ τελικά περνώ αντιβίωση για την ουρολοίμωξη και ελπίζω η επόμενη καλλιέργεια να βγει καθαρή!

Αύριο θα πάω στη Ντόκτορ να δω το ζζνι.

Παιδιά πριν από λίγες μέρες έγινα ρεζίλη :oops:, σε αυτήν την εγκυμοσύνη είμαι τόσο, μα τόσο πολύ στον κόσμο μου... με ρωτάει μια φίλη μου πόσο μηνών είμαι και εγώ τι της απαντάω... Ότι μπήκα στον 6ο :confused::confused::confused: (δηλαδή ότι έχω κλείσει τον 5ο κανονικά) ευτυχώς που με επανέφερε στην πραγματικότητα ο αντρούλης μου και κατάλαβα ότι σε λίγες μέρες μπαίνω στον 8ο! :-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα σε όλες!!!

Σήμερα πονάει λίγο η μέση μου και νιώθω κουρασμένη γενικώς παρόλο που κοιμήθηκα καλά αυτό το βράδυ.Μ' άρέσει πολύ που τώρα είναι πιο έντονες οι κινήσεις του μπέμπη μου!Το Σαβ/κο οργίασε!Ηταν όλο κλωτσιές και βόλτες!Και έγώ χαζοχαίρομαι πολύ όταν κάνει έντονες κινήσεις και βλέπω την κοιλιά μου να κάνει κύματα!Θα γίνω χαζομαμά, το νιώθω..!

Psaraki χαίρομαι που όλα καλά με το doppler!Ολα θα πάνε κατ' ευχήν!

irencat, καλώς ήρθες!

Thena ή ο καφετζής έφταιγε ή το στομάχι σου που έχει ξεσυνηθίσει.Είχα πιει κι εγώ τελευταία ένα freddo decaf και δεν έπαθα τίποτα...Με τα ρουχαλάκια νομίζω θα ασχοληθώ τον άλλο μήνα..Να αγοράσω και τίποτα γιατί δεν έχω...

douar καλό κουράγιο με τη μετακόμιση!

αννίκο όλα θα πάνε καλά με την ουρολοίμωξη,θα περάσει με την αντιβίωση.Εγώ πάλι έχω μια μικρή ενόχληση και φοβάμαι για μύκητες, αν δω ότι ζορίζει θα πάρω το γιατρό τηλ.

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα περα για περα...

εμεις κωλο δε βαζουμε κατω...χαχαχα....πανω κατω ολη μερα αυτο το παιδι...

σημερα παρελαβα κ τη προικα κ ειμαι ετοιμη να αρχισω να πλενω. 2-3 πλυντηρια θα βγουν, μετα στεγνωτηριο κ μετα σιδερο. 26/3 θα μας ερθουν κ τα επιπλακια με το καροτσι κ νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο...εχω ραντεβου παλι τη Τριτη να δουμε αμα γυρισε κιολας γιατι πολυ με μπερδευει χιχι

φιλια πολλα κοριτσακια

καλημερα,καλημερα!

ολα καλα κι εμεις...

πηγαμε και τον ειδαμε και ολα καλα.

1 ολοκληρο κιλο ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

λογω κουρασης τις 2 τελευταιες μερες κοιμαμαι περισσοτερο...

τρεχουμε με κατι ψωνια και εχω βγει νοκ-αουτ................................

ο μικρος απτοητος ομως...

προχθες το βραδυ μου ειπε ο αντρας μου (εγω ροχαλιζα απο νωρις...:mrgreen:) οτι γυρω στις 2 χορευε...

καταλαβατε τι εχουμε να τραβηξουμε μετα ε???

ρουχα κι εγω θα πλυνω μετα το Πασχα...

κουνια λεω να μην παρω ακομα...

ψαχνω ομως καθισματακι αυτοκινητου γιατι θα το χρειαστουμε αμμεσα.

εσεις πηρατε?

αν ναι,ποιο?

φιλια σε ολες!

irencat καλως ηρθες!

αννικο περαστικα,ελπιζω να περασει γρηγορα!!

ps...καμπυλη ζαχαρου κανατε? εμενα μου ειπε οχι ακομα...σε καμια 20αρια μερες

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα κι από εμένα!

Sue μάλλον πάμε πακέτο.Νιώθω κι εγώ ακριβώς όπως το περιγράφεις..

Και πόνο στη μέση και κούραση. Αλλά και με το bebe τα ίδια!!

Αννίκο περαστικά σου!

Douar σε νιώθω απόλυτα γιατί έχω κάνει ήδη 9-10 μετακομίσεις και αναμένεται άλλη μια σίγουρα του χρόνου που επιστρέφουμε Ελλάδα. Καλό κουράγιο και μη βιάζεσαι να τα τακτοποιήσεις όλα ..Αυτό που προέχει είναι να είσαι καλά και να έχεις δυνάμεις για να χαρείς το μωράκι σου!Όλα θα γίνουν!

THENA θέλει προσοχή τι τρώμε και τι πίνουμε γιατί όντως είμαστε πολύ ευαίσθητες (τα στομάχια μας εννοώ).Εύχομαι να είσαι καλά τώρα!

Fairymummy σε θαυμάζω! Πως τα προλαβαίνεις όλα;Ετοίμασες ήδη τα πάντα και δουλεύεις ακόμα;!

Εγώ σταμάτησα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί αισθάνομαι πολύ κουρασμένη..

Στις 26/3 μάλλον είναι μεγάλη μέρα για σένα αφού αν κατάλαβα καλά τελειώνεις τη δουλειά στο Πανεπιστήμιο και θα σου έρθουν και τα παιδικά!! Με το καλό!

psaraki σίγουρα χρειάζεσαι βοήθεια με τον μεγάλο σου(που είναι τόσο μικρός ακόμα κι ας τον λέμε μεγάλο) Αν μπορείς να την έχεις μη διστάζεις! Χρειάζεσαι ξεκούραση κι αποθέματα δυνάμεων..για τη συνέχεια..Αλλά και αισιοδοξία!

irencat καλώς ήρθες!

Εχθές πήγα στο γιατρό για την καμπύλη σακχάρου(τα αποτελέσματα μου είπαν Πέμπτη με Παρασκευή θα είναι έτοιμα) και η μπεμπούλα μας ήταν τόσο ζωηρή που ο γιατρός δεν προλάβαινε να την "φωτογραφίσει" στο 3D.Είναι ήδη 1200 γρ. και ο γιατρός μου είπε ότι αν κλείσουμε τον 9ο σχεδόν θα τριπλασιάσει το βάρος της!

Από ψώνια δεν έκανα τίποτα ακόμα και αγχώνομαι. Είχαμε πει να πάμε εχθές αλλά με πήρε ο ύπνος και όταν ξύπνησα μέχρι το βράδυ είχα τρομερό πονοκέφαλο. Σήμερα έχουμε ορθοδοντικό για τη μικρή , αύριο μαθήματα ανώδυνου και την Παρασκευή pilates.Να δω πότε θα πάμε τελικά..:confused:.Κι εδώ τα μαγαζιά με τα βρεφικά είναι εκτός της πόλης και θέλουν χρόνο στη διάθεση σου και οποσδήποτε αυτοκίνητο(τα πρωινά το έχει ο άντρας μου κι έτσι πρέπει μόνο απόγευμα να πάμε).

Εσείς τι πήρατε τελικά (καροτσάκι,κούνια,ρουχαλάκια και για το μωρό αλλά και για εσάς για την κλινική)?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...