Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια νομιζω σημερα μπαινει η bibis για καισαρικη καλη επιτυχια bibis μου, ολα να πανε καλα κ να κρατας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου :tongue::tongue::tongue:

Τις ευχές όλων μας bibis !!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολες,

περαστικα στις αρρωστουλες και υπομονη σε οσες εχουν πονακια...

Εγω ειμαι αρκετα καλα, κοιμαμαι κανονικοτατα και δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα σε σχεση μα τους προηγουμενους μηνες. Δεν νοιωθω να πλησιαζει η μεγαλη στιγμη καθολου, μηπως να αγχωθω;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλημερα σε ολες,

περαστικα στις αρρωστουλες και υπομονη σε οσες εχουν πονακια...

Εγω ειμαι αρκετα καλα, κοιμαμαι κανονικοτατα και δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα σε σχεση μα τους προηγουμενους μηνες. Δεν νοιωθω να πλησιαζει η μεγαλη στιγμη καθολου, μηπως να αγχωθω;;;

Γεια σου eleni1977!

Καθόλου να μην αγχωθείς. Πρώτον, έχεις ακόμα αρκετό καιρό μπροστά σου κι εσύ(μέχρι την ΠΗΤ) και τα συμπτώματα μπορούν να ξεκινήσουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμιά προειδοποίηση και δεύτερον, κάπου διάβασα ότι το άγχος μπλοκάρει μια ορμόνη και δυσκολεύει τον τοκετό.Για αυτό και στα μαθήματα ανώδυνου τονίζουν τη σημασία του να είσαι χαλαρή!!!:tongue:

Γεια σου eleni1977!

Καθόλου να μην αγχωθείς. Πρώτον, έχεις ακόμα αρκετό καιρό μπροστά σου κι εσύ(μέχρι την ΠΗΤ) και τα συμπτώματα μπορούν να ξεκινήσουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμιά προειδοποίηση και δεύτερον, κάπου διάβασα ότι το άγχος μπλοκάρει μια ορμόνη και δυσκολεύει τον τοκετό.Για αυτό και στα μαθήματα ανώδυνου τονίζουν τη σημασία του να είσαι χαλαρή!!!:tongue:

Αν ειναι ετσι την εχω βαψει...... ειμαι αρκετα αγχωδης αν και προσπαθω να χαλαρωνω και να κοιτω πιο ψυχραιμα τα πραγματα, αλλα δεν το καταφερνω και πολυ συχνα!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

bibis τις ευχές μας και στους δύο σας!!!!!!!!! ενημέρωσέ μας όταν μπορέσεις.

αννίκο περαστικά στην Ευαγγελία, και ελπίζω να φύγουν όλες οι κακές σκέψεις από το μυαλό σου! Όλες μας βάζουχε χαζές σκέψεις όσο πλησιάζει η ώρα.

Ριτακι μεχρι να διαβάσω πως είσαι καλά σκέφτηκα...γεννάει online!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ψωνισε κοριτσάρα ότι θες και για ΄σενα! χρειάζεται να νοιώσουμε καλύτερα. Μόνο σκέψου πως θα χάσεις άμεσα κιλά οπότε μην πάρεις πράγματα πολύ μεγάλα και σου πλέουν. Όσο για το σπίτι είναι πάντα καλή εποχή η άνοιξη για ανανέωση.

Ελένη coolαρε και εγώ στην εβδομάδα σου νόμιζα πως έχω άλλα 3 χρόνια μπροστά! δεν ένοιωθα κάτι. Τώρα τελευταία (κανα 2 εβδομάδες) νοιώθω διάφορα πράγματα.

μπουμπου να κάνεις τις ανταύγες γιατι τις πρώτες μέρες θα βγάλουμε αρκετες αναμνηστικές φωτογραφίες πρέπει να είμαστε κούκλες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!

3χmama φιλάκια!!!!!!!!!1

fairymama περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτο!

Λοιπόν τα δικά μου τι να σας πω νομίζω πλησιάζω!!!!! Νοιώθω διάφορα πονάκια και μια πίεση χαμηλά σα να θέλει να βγει έξω!!! καποιες φορες αισθάνομαι ότι θα βγει χωρίς πόνους! απλά θα με πιέσει και θα βγεί! Κατα τα άλλα πολύ υπνηλία τελευταία!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω κοριτσακια μου.... επειδη δεν καταφερα να κοιμηθω καλα το βραδυ κ επειδη εχω πονακια ηταν μια καλη δικαιολογια για να μην μαγειρεψω... εκανα λιγα τορτελινια με τυρακι....και μιαμ μιαμ !!!!! πολυ μας αρεσε κ εμενα κ του μπεμπη !!!!!

ο μπαμπας μας ειναι βραδινος σημερα , οποτε θα ερθει μετα τις 9.30...οποθ σκοπευω να του κανω προταση να παραγγειλουμε!

αυτα εχει το προγραμμα για σημερα. τηλεοραση.... ιντερνετ....καναπες ...κρεβατι.... αντε ισως κ κανενα σφουγγαρισμα το απογευμα ... εσεις κοιλουμπιτσες πως μου ειστε ?

88M1p3.pngycQap3.png

μπουμπου να κάνεις τις ανταύγες γιατι τις πρώτες μέρες θα βγάλουμε αρκετες αναμνηστικές φωτογραφίες πρέπει να είμαστε κούκλες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!

Συμφωνώ.Κι εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι, μακάρι να ξέραμε πότε ακριβώς θα γεννήσουμε για να τα έχουμε φρέσκα φρέσκα τα μαλλάκια μας. Να μας δουν και τα μπεμπουδάκια μας όμορφες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

3χmama φιλάκια!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ !Ματς-μουτς!!

Λοιπόν τα δικά μου τι να σας πω νομίζω πλησιάζω!!!!! Νοιώθω διάφορα πονάκια και μια πίεση χαμηλά σα να θέλει να βγει έξω!!! καποιες φορες αισθάνομαι ότι θα βγει χωρίς πόνους! απλά θα με πιέσει και θα βγεί! Κατα τα άλλα πολύ υπνηλία τελευταία!!!

Μακάρι να είναι όντως έτσι η γέννα σου αγάπη μου! Όσο για την υπνηλία καλό είναι να την εκμεταλευτείς γιατί τουλάχιστον το πρώτο διάστημα συνήθως δεν έχεις την πολυτέλεια του ύπνου..Γυρνάει λίγο το μάτι..Οπότε τώρα δώστου να καταλάβει...:tongue::tongue::tongue:

γεια σας κοριτσια....κ εγω εδω ακομα :)

κ εγω εκανα ψωνια για μενα, πηρα παπουτσακια μπαλαρινες κ ενα φουστανακι για να βγω απο το μαιευτηριο χεχε...

γενικα νιωθω καλα, μονο λιγη κουραση απο το ΣΚ κ σημερα το παω χαλαρα...μπηκα στον υπολογιστη του γραφειου κ ταχτοποιησα καποια πραγματα κ ολα οκ. τωρα ανεβαζω τις φωτο να τις κατεβασουν τα κοριτσια

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!:D:D Σας βρήκα πάλι,δανειστηκα λαπτοπ για να εχω παρεα και να 'μαι!!! Δεν μπορεσα να διαβάσω τόσες σελίδες,έχω να μάθω νέα σας από τις 16 απριλιου,ήθελα πολλες ώρες να μελετήσω τόσες σελίδες.....!

Γεννησε καμμια? Από ότι είδα μαλλον η bibis γεννάει σήμερα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Κανένα αλλο νεό συνταρακτικό?

Εγω είμαι καλά,σπιτάκι μου,πήγα στο γιατρό πριν 1 εβδομαδα,δεν με εξετασε κολπικα, είδε το μωρό, ειναι οκ, δεν έχει εμπεδώσει ακόμη (ετσι δεν το λένε?') οπότε έχουμε καιρό ακόμη.Ηταν 2700 περιπου,καλός μου φαινεται. Θα ξαναπάω την άλλη εβδομάδα.

Εκανα κι εγώ τις περισσότερες αγορές μου.Την άλλη Παρασκευή όμως θα παραλάβω κουνια,συρταριέρα και καρότσι.Εχω ακόμη να βάψω το παιδικό δωμάτιο και να καθαρίσω ντουλάπες μέχρι τότε.

Θα τα λέμε συχνότερα τώρα.Σας φιλώ προς το παρόν!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

γεια σας κοριτσια....κ εγω εδω ακομα :)

κ εγω εκανα ψωνια για μενα, πηρα παπουτσακια μπαλαρινες κ ενα φουστανακι για να βγω απο το μαιευτηριο χεχε...

γενικα νιωθω καλα, μονο λιγη κουραση απο το ΣΚ κ σημερα το παω χαλαρα...μπηκα στον υπολογιστη του γραφειου κ ταχτοποιησα καποια πραγματα κ ολα οκ. τωρα ανεβαζω τις φωτο να τις κατεβασουν τα κοριτσια

οριστε κ ενα slideshow με φωτο απο το τι εγινε Σαββατο βραδυ....αλλα δε θα τις αφησω μερες ναι? :)

http://picasaweb.google.co.uk/ismini.vasileiou/BabyShower2010?authkey=Gv1sRgCKrY6b3ZgdisqwE#slideshow/5464406678098691730

πρωτη φορα βλεπετε κ τη φατσα μου ε? :)

OYAOYYYYYY ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ (και η φάτσα σου:D:D:D)

Αχ τι ωραία πραγματάκια που σου φέρανε και τι ωραία ατμόσφαιρα που φαινόταν! Μπράβο Μπράβο!

Αν έβλεπα μόνο το πρόσωπό σου δεν θα καταλάβαινα ότι είσαι έγκυος δεν φαίνεσαι καθόλου ¨ταλαιπωρημένη¨:o

Αυτός με τον οποίον βάζετε κόντρα με τις κοιλιές σας είναι ο άντρας σου :D

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!:D:D Σας βρήκα πάλι,δανειστηκα λαπτοπ για να εχω παρεα και να 'μαι!!! Δεν μπορεσα να διαβάσω τόσες σελίδες,έχω να μάθω νέα σας από τις 16 απριλιου,ήθελα πολλες ώρες να μελετήσω τόσες σελίδες.....!

Γεννησε καμμια? Από ότι είδα μαλλον η bibis γεννάει σήμερα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Κανένα αλλο νεό συνταρακτικό?

Εγω είμαι καλά,σπιτάκι μου,πήγα στο γιατρό πριν 1 εβδομαδα,δεν με εξετασε κολπικα, είδε το μωρό, ειναι οκ, δεν έχει εμπεδώσει ακόμη (ετσι δεν το λένε?') οπότε έχουμε καιρό ακόμη.Ηταν 2700 περιπου,καλός μου φαινεται. Θα ξαναπάω την άλλη εβδομάδα.

Εκανα κι εγώ τις περισσότερες αγορές μου.Την άλλη Παρασκευή όμως θα παραλάβω κουνια,συρταριέρα και καρότσι.Εχω ακόμη να βάψω το παιδικό δωμάτιο και να καθαρίσω ντουλάπες μέχρι τότε.

Θα τα λέμε συχνότερα τώρα.Σας φιλώ προς το παρόν!!!

Μια χαρά είμαστε όλες και διπλές άκομα (εκτός απο την nektaria που έχουμε χάσει τα ίχνη της ). Για την bibis δεν ξέρω κανένα νέο:confused:

Εσύ τι κάνεις κοιλουμπίτσα;

Με το καλό τα πραγματάκια του ζζνιου σου

fairymummy βλέπω την τούρτα στις φωτό και μου τρέχουνε τα σάλια... φαίνεται πολύ λαχταριστή... μιαμ μιαμ

Υ.Σ : το ροζ μπιμπερό που κολλάει, για σένα είναι;

fairymummy βλέπω την τούρτα στις φωτό και μου τρέχουνε τα σάλια... φαίνεται πολύ λαχταριστή... μιαμ μιαμ

Υ.Σ : το ροζ μπιμπερό που κολλάει, για σένα είναι;

ειναι πολυ μικρο αν παρατηρησεις...μετα το εστιατοριο πηγαμε σπιτι μου κ παιξαμε παιχνιδια που ειχαν ετοιμασει τα παιδια για μελλοντικες μανουλες κ τα μπιμπερο ηταν μερος των παιχνιδιων :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...