Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

Τι κάνετε

kοριτσακια?κοιμαστε ολες? σηκωθηκσμολις απτο κρεβατι γιατι εχω ποναλακια..... δεν ξερω τι ειναι....τρανταζεται η κοιλια μου πρωτα(δυνατα θα ελεγα)κ μετα ακολουθει πονος(υποφερτος,οχι ιδιαιτερα εντονος) απο κατω....αυτααααααααα

κ τωρα γυρνω σαν φαντασμα κ περιμενω δω ποσο θα συνεχιστει.

ειναι καττι διαφορετικο απτα συνηθισμενα ποναλακια.......

σας καληνυχτιζω τωρα, θα τα πουμε το πρωι :rolleyes:

rita__ki είσαι σπίτι ή σε κανένα μαιευτήριο με το μπεμπάκι σου αγκαλιά:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου, σας γραφω απτον καναπε μου . αφου πονουσα καμια ωρα το βραδυ, επεσα στο κρεββατι κ με πηρε ο υπνος. δεν ξερω τι ηταν αυτο αλλα δεν συνεχιστηκε. σημερα νωθω σαν τραβηγματα.

εφτιαξα καφεδακι κ ηρθα στην παρεα σας..... σε λιγο θα αρχισουμε να λιγοστευουμε........ ερχονται τα μωρακια μας :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσακια μου, σας γραφω απτον καναπε μου . αφου πονουσα καμια ωρα το βραδυ, επεσα στο κρεββατι κ με πηρε ο υπνος. δεν ξερω τι ηταν αυτο αλλα δεν συνεχιστηκε. σημερα νωθω σαν τραβηγματα.

εφτιαξα καφεδακι κ ηρθα στην παρεα σας..... σε λιγο θα αρχισουμε να λιγοστευουμε........ ερχονται τα μωρακια μας :tongue:

καλημέραααααααααααα

μάλλον πρέπει να είναι οι πρόβες ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ για την μεγάλη παράσταση

:D:D:D

Διαφημίσεις

Μια χαρά Αννικο μου αν εξαιρεσεις τις αυπνιες και την χαλια ποιοτητα υπνου...

Καλως το Ριτακι!!!

Ελεγα να παω για ανταυγιες σημερις, να ανεβει και το μουντ, αλλά η κοπελα που τις κανει εχει ρεπό...ΓΜΤ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

λες αννικο μου να ειναι ετσι ?????:tongue::tongue:

εσενα η ευαγγελια σου πως ειναι ? κ κυριως εσυ εισαι καλυτερα ε?

κοριτσια νομιζω σημερα μπαινει η bibis για καισαρικη .... ετσι νομιζω....αλλα επειδη δεν εχω πιει αρκετες γουλιες ακομα δεν καθομαι να ψαξω προηγουμενες σελιδες. αν παντως θυμαμαι καλα....καλη επιτυχια bibis μου, ολα να πανε καλα κ να κρατας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου :tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Μια χαρά Αννικο μου αν εξαιρεσεις τις αυπνιες και την χαλια ποιοτητα υπνου...

Καλως το Ριτακι!!!

Ελεγα να παω για ανταυγιες σημερις, να ανεβει και το μουντ, αλλά η κοπελα που τις κανει εχει ρεπό...ΓΜΤ!

Από αϋπνίες άλλο τίποτα. Το κακό είναι οτι ξυπνάω και τον Νικόλα έτσι όπως γυρίζω σαν αρνί στην σούβλα.

δεν μπορείς να πας αύριο πρωί;

λες αννικο μου να ειναι ετσι ?????:tongue::tongue:

εσενα η ευαγγελια σου πως ειναι ? κ κυριως εσυ εισαι καλυτερα ε?

κοριτσια νομιζω σημερα μπαινει η bibis για καισαρικη .... ετσι νομιζω....αλλα επειδη δεν εχω πιει αρκετες γουλιες ακομα δεν καθομαι να ψαξω προηγουμενες σελιδες. αν παντως θυμαμαι καλα....καλη επιτυχια bibis μου, ολα να πανε καλα κ να κρατας ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου :tongue::tongue::tongue:

Ευτυχώς είναι πολύ ελαφριά ίωση έχει μόνο λίγο συναχάκι, ούτε καν μπούκωμα, ίσα ίσα που υγραίνετε κάτω από την μύτη της, βέβαια εγώ φοράω συνέχεια μάσκα. Εγώ είμαι καλύτερα άλλα μάκάρι να μην γεννήσω ούτε αυτήν την εβδομάδα:rolleyes:.

Πως θα μάθουμε νέα από bibis έχει καμία το τηλέφωνο της;

Διαφημίσεις

φυσικα και μπορω να παω αυριο αλλα καταλαβαινεις τωρα, ορμονες γαρ μου είχε κολλησει απο χθες να παω σημερα... Γυναίκες...χιχιχιχι

σήμερα πήγαινε να αγοράσεις κανένα παιχνιδάκι για το νινι σου:D:D:D

μπραβο βρε αννικο μου που ειναι καλυτερα η μπουμπου σου , αντε γρυηγορα να ειναι περαστικα ,γιαα να μην ταλαιπωρηθει αλλο ουτε κ κεινη ουτε κ συ... μην ανχωνεσαι ολα καλα θα πανε.τα μωρακια μας ειναι ΜΑΙΟΥ μην κοιτας που οι περισσοτερες βιαζομαστε :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

δεν ξερω ρε κοριτσια αλλα εγω αφου ψωνισα του μπεμπη αρκετα, τωρα ειμαι στην φαση που θελω να ψωνισω για μενα.πηγα τις προαλλες να αγορασω ενα φανελακι θηλασμου μηπως μου χρειαστει κ τρελαθηκα με τις βιτρινες.... ηθελα να αγορασω τα παντα....ΑΜΟΚ ..... μετα σταματησα σε ενα μαγαζι κ κοιτουσα κουβερτουλα πικε για το διπλο κρεββατι..... σιγουρα οταν θαρθει το μωρακι θα μας κανουν πολλα δωρα.... κ ευτυχως ερχεται καλοκαιρι...οποτε φανταζομαι ολα θα ειναι ευκολοτερα...δεν θα πρεπει ομως να ανανεωσουμε κ την δικη μας ντουλαπα??/? ειμαι παραλογη που σε αυτην την φαση δεν σκεφτομαι τοσο το μωρο?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...