Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα τις ψυχουλες ρε γμτ. τι φταινε????

Έλα ντε... Τι κρίμα...

Εμείς φτύνουμε αίμα για ένα παιδάκι κι αυτές τα εγκαταλείπουν...

Τουλάχιστον να κατέληγαν σύντομα σε ανθρώπους που θα τα αγαπήσουν.

Αχ Ριτάκι, μελαγχόλησα... :(

Κορίτσια, σας αφήνω. Πάω να κάνω λίγη παρέα στον άντρα μου. Σας φιλώ! Καλό ξημέρωμα να έχουμε!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σας αφήνω. Πάω να κάνω λίγη παρέα στον άντρα μου. Σας φιλώ! Καλό ξημέρωμα να έχουμε!

καλο βραδυ mary , καλο ειναι να μην τους ξεχναμε κ εκεινους μωρε δικιο εχεις:tongue:

φιλιααααααααααα καλο βραδυ smmmmmmouats

88M1p3.pngycQap3.png

kοριτσακια?κοιμαστε ολες? σηκωθηκσμολις απτο κρεβατι γιατι εχω ποναλακια..... δεν ξερω τι ειναι....τρανταζεται η κοιλια μου πρωτα(δυνατα θα ελεγα)κ μετα ακολουθει πονος(υποφερτος,οχι ιδιαιτερα εντονος) απο κατω....αυτααααααααα

κ τωρα γυρνω σαν φαντασμα κ περιμενω δω ποσο θα συνεχιστει.

ειναι καττι διαφορετικο απτα συνηθισμενα ποναλακια.......

σας καληνυχτιζω τωρα, θα τα πουμε το πρωι :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kοριτσακια?κοιμαστε ολες? σηκωθηκσμολις απτο κρεβατι γιατι εχω ποναλακια..... δεν ξερω τι ειναι....τρανταζεται η κοιλια μου πρωτα(δυνατα θα ελεγα)κ μετα ακολουθει πονος(υποφερτος,οχι ιδιαιτερα εντονος) απο κατω....αυτααααααααα

κ τωρα γυρνω σαν φαντασμα κ περιμενω δω ποσο θα συνεχιστει.

ειναι καττι διαφορετικο απτα συνηθισμενα ποναλακια.......

σας καληνυχτιζω τωρα, θα τα πουμε το πρωι :rolleyes:

:oops:rita__ki τι γίνεται κοπέλα μου; Το πήρε απόφαση λες ο μπέμπης σου να βγει;:rolleyes: Πες μας τι πονάκια ήταν αυτά;

Περιμένουμε !!!

εδω ειμαι κοριτσια μου/....λιγο κουρασμενη αποψε....κ γι αυτο δε συμμετεχω πολυ...

εσεις ολα καλα? θα διαβασω κ τις προηγουμενες σελιδες να μαθω τα νεα σας

fairymummy τι έγινε κοριτσάκι; Τόσο κουραστικό ήταν το πάρτι;Πες μου γιατί και εμένα μου είπαν τώρα οι φίλες μου να κάνουμε την Πέμπτη (κι εγώ λέω για το σπίτι για να δουν τα μωρουδιακά και να είμαστε πιο "μεταξύ" μας-θα ετοιμάσουν βέβαια και τα κορίτσια μου είπαν διάφορα-), αλλά αν είναι να γίνω κομμάτια..άσε καλύτερα...Ενημέρωσε με για την εμπειρία σου!:tongue:

Γιατί mpoumpou μου; Πονάκια ή ...

Πονάκια λίγα κοριτσάκι, πιο πολύ δεν βολευομαι αν και η κοιλια μου ειναι μικρή...

Μετα με πιανει δύσπνοια και εκνευρισμός και στριφορυρίζω - γίνομαι σαν σουβλάκι με το σεντόνι...

Αααααασε που ξυπνάω καμια δεκαρια φορες και σηκώνομαι...

Χαλάλι όμως για το μπεμπέ!

Εσύ πως είσαι κοριτσαρα?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...