Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

του καλοάρεσε φαίνεται στην κοιλίτσα της μανούλας του :tongue::tongue::tongue:

μα κ εξω θα του αρεσει.... αγκαλιτσες,φαγακι,ωραιο δωματιο.... μια χαρα θα περναει.τι τωρα,τι σε μια βδοομαδα?του τα λεω αλλα δεν καταλαβαινει,ειναι ξεροκεφαλο μαλλον...μπορει να φταιει το ζωδιο του ταυρου δεν ξερω :D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα κ εξω θα του αρεσει.... αγκαλιτσες,φαγακι,ωραιο δωματιο.... μια χαρα θα περναει.τι τωρα,τι σε μια βδοομαδα?του τα λεω αλλα δεν καταλαβαινει,ειναι ξεροκεφαλο μαλλον...μπορει να φταιει το ζωδιο του ταυρου δεν ξερω :D

Σκέψου όμως τώρα .. ζεστούλα, έτοιμο φαγητό χωρίς να κουράζεται, χωρίς να κλαίει πρώτα... χωρίς κακάκια και εραθισμούς του πωπουδάκου του και το κυριότερο .. μια μαμά μόνο δική του...Μάλλον είναι καλύτερα πληροφορημένα από ότι φανταζόμαστε...Και μη ξεχνάμε και την κρίση ...σου λέει που να πάω τώρα, εδώ ούτε κρίση ούτε ΔΝΤ ούτε τίποτα!!!

χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Σκέψου όμως τώρα .. ζεστούλα, έτοιμο φαγητό χωρίς να κουράζεται, χωρίς να κλαίει πρώτα... χωρίς κακάκια και εραθισμούς του πωπουδάκου του και το κυριότερο .. μια μαμά μόνο δική του...Μάλλον είναι καλύτερα πληροφορημένα από ότι φανταζόμαστε...Και μη ξεχνάμε και την κρίση ...σου λέει που να πάω τώρα, εδώ ούτε κρίση ούτε ΔΝΤ ούτε τίποτα!!!

χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

πωπω λες να σκεφτεται ετσι το πουλακι μου???:tongue:γιαυτο εχει φωλιασει εκει ? αν συνεχισει να σκεφτεται ετσι , δηλαδη μπορει να μεινω μια ζωη εγκυος!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

πωπω λες να σκεφτεται ετσι το πουλακι μου???:tongue:γιαυτο εχει φωλιασει εκει ? αν συνεχισει να σκεφτεται ετσι , δηλαδη μπορει να μεινω μια ζωη εγκυος!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Το φαντάζεσαι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Απαπαπα:-P:-P:-P

Εμείς σήμερα είπαμε να συναρμολογήσουμε το κρεβατάκι, να το ετοιμάσουμε μπας και το δει και της αρέσει και θελήσει να το δοκιμάσει.Σε λίγο θα πάω να το ντύσω με την προίκα...

Ψάχνουμε και για αυτοκίνητο ( την Πέμπτη πουλήσαμε το δικό μας γιατί ήταν 4θέσιο και δεν μπορούσαμε να βάλουμε το καθισματάκι) και δεν ξέρω τι θα κάνουμε:confused::confused::confused:Με έχει αγχώσει γιατί δεν βρίσκουμε κάτι που να μας αρέσει όλους και να είναι και στα λεφτά που θέλουμε και ο χρόνος πλέον μας πιέζει και..και.και...:(:(:(Τεσπα!Θετική σκέψη που λέει και μια φίλη μου ψυχολόγος!Πάνω από όλα θετική σκέψη και ενέργεια και όλα θα γίνουν:tongue::tongue::tongue:

Aχ rita__ki πάλι οι δυο μας μείναμε.Το πρόσεξες?

Διαφημίσεις

που να αρχισουμε να γενναμε δηλαδη....κ να μπλεξουμε με πανες,με κολικους κ αυπνιες!!!!!!!!!!

απαπα .... ο αντρας κατεβηκε να πλυνει το αμαξι κ τα μηχανακια ......

λεει οτι πλησιαζει η μερα για την πρωτη βολτα του μπεμπη κ πρεπει το τουτου να ειναι καθαρο....... τα εχει παιξει κ αυτος μου φαινεται:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρες κοριτσια...

Βολταρα και τωρα χαλαρωνω...

Οοοοοοολες καλα?

Γεια σου mpoumpou!

Εγώ τώρα ετοιμάζομαι για βόλτα! Έχει γύρω στους 21-22 βαθμούς Κελσίου!:DΚαλοκαίρι κανονικό δηλαδή για το Μόναχο και λέμε να πάμε για περπάτημα στο Englische Garten(ένα τεράστιο πάρκο που έχει στο κέντρο της πόλης) και μετά καφεδάκι...

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλίτσες!

Πώς είστε σήμερα;

Εγώ πέρασα μια λαχτάρα... Δεν τον άκουγα το μπομπιρά το πρωί. Έκανα όλα τα κόλπα : σοκολάτα, χυμό και ούτε ξέρω πόσο παγωτό. Τώρα τον έχω κάνει τούρμπο! Κάνει τούμπες και βουτιές! Και μιας και ηρέμησα λέω να πάω για κανά υπνάκο.

Αχ τι περνάμε οι καψερές! Τι άγχος, τι αγωνία, τι πόνος...

Ααααααααααααααα είχα και πόνους χθες το βράδυ και ξενύχτησα. Τόσο τέλεια! :rolleyes:

Τέλος πάντων, τέλος καλό - όλα καλά! :D

Κάτι μου λέει ότι η Fairy την έκανε τη βουτιά στην πισίνα! Για να δούμε τι θα δούμε...

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σου Μαιρούλα..

Τα μπεμπέκια μας μεγαλωσαν και δεν κανουν πλέον και πολλές κινησεις - λογικό στενεψε ο χωρος τους!

Λες η Φαιρυ να αρχισε τις βουτιές?

Σίγουρα!!! Όλα και κάποια εμφάνιση θα έκανε.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...