Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάρες σας καληνυχτώ!

Πολλά φιλάκια και όνειρα γλυκά!

Ραντεβού αύριο το πρωί για πρωινή αναφορά για να προετοιμάζεστε εσείς με τους μέλλοντες φαντάρους!!! :tongue::tongue::tongue:

καληνυχτα!! τα λεμε το πρωι!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι γι'αυτο θα ήθλα κάποιον από εκει έτσι ώστε να σε ξέρει και να μη χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά! γιατι το μόνο που φοβάμαι είναι πως πας για 1 ασθενεια και το παιδι στην αναμονή κολάει άλλες 3!

Μάλλον γίνεσαι υπερβολική:tongue:

Εντάξει, είναι χάσιμο χρόνου η αναμονή, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο :cool:

Φιλενάδες παώ κι εγώ να δω λίγο τηλεόραση μπας και νυστάξω. Σας χαιρετώ, με το καλό να μας βρει το ξημέρωμα.

AMl8p2.png s30Tp2.png

λοιπον φευγω κ εγω ....λεω να κλειδωσω :rolleyes:

fairy θελουμε νεα απτο παρτυ σου κ τρελες λεπτομεριες..... θελουμε αναλυτικα τα δωρα που πηρες,τις συγκινητικες ευχες κτλ........

ελπιζω να το χαρηκες ____τωρα αν ειχε δικιο ο αντρας σου που σου λεγε οτι μετα το παρτυ θα γενησεις:shock:τι να πω,ελπιζω να μην ειχε δικιο.ξεκουρασου πρωτα,δςσε μας αναφορα κ μετα πας κ μια βολτα απτην πισινα:tongue::tongue::tongue:

λοιπον τα λεμε αυριο κοριτσακια.......καληνυχτα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Είχα μέρες να γράψω δεν με αφήνει ο Γιωργάκης έμαθε να παίζει στον υπολογιστή κ τσακωνόμαστε ποιος θα κάτσει αλλά σας διαβάζω όσο μπορώ

Εγώ τα ιδία την τέταρτη έχω ραντεβού κ αύριο θα πάω για εξετάσεις

Σήμερα έχει super καιρό κ είπαμε να πάμε για καφεδάκι ;)

φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κορίτσια, τι κάνετε;

1312649zfc0j8cmpm.jpg

Εγώ αυτές τις μέρες ήμουν χάλια ψυχολογικά, δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν, έκλαιγα όλη την ώρα, δεν κοιμόμουν τα βράδια και παρακάλαγα να μην γεννήσω πριν τις 40 εβδ. :-(:sad::-(

Ευτυχώς από χθες αρχίζω να επανέρχομαι στην πραγματικότητα και να μην τα βλέπω όλα τόσο μαύρα. Το κακό είναι οτι ακόμα παρακαλάω να γεννήσω αργότερα για άλλο λόγο βέβαια από χθες μπούκωσε λίγο η Ευαγγελία:-( και θέλω να περάσουν οι μέρες για να γίνει καλά έτσι μόλις έρθουμε σπίτι με μωρό να της τον δώσουμε να τον αγκαλιάσει αν θέλει (να έρθουν σε επαφή γενικότερα) και όχι να τον φυγαδεψουμε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα !:|

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ωραια μερα!!!!!!! ποια θελει να γενησει σημερα ????? :tongue:

αννικο μου !!!!!!!!!! σε σκεφτομουν εχτες, μας ελειψες κ μας ανησυχησες λιγο . δεν θα σταθω στο πως ενιωθες(εκτος κ αν θες) σημασια εχει οτι εισαι καλυτερα τωρα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

mmmmmmakia

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κορίτσια, τι κάνετε;

1312649zfc0j8cmpm.jpg

Εγώ αυτές τις μέρες ήμουν χάλια ψυχολογικά, δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν, έκλαιγα όλη την ώρα, δεν κοιμόμουν τα βράδια και παρακάλαγα να μην γεννήσω πριν τις 40 εβδ. :-(:sad::-(

Ευτυχώς από χθες αρχίζω να επανέρχομαι στην πραγματικότητα και να μην τα βλέπω όλα τόσο μαύρα. Το κακό είναι οτι ακόμα παρακαλάω να γεννήσω αργότερα για άλλο λόγο βέβαια από χθες μπούκωσε λίγο η Ευαγγελία:-( και θέλω να περάσουν οι μέρες για να γίνει καλά έτσι μόλις έρθουμε σπίτι με μωρό να της τον δώσουμε να τον αγκαλιάσει αν θέλει (να έρθουν σε επαφή γενικότερα) και όχι να τον φυγαδεψουμε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα !:|

Μιαμ!Μιαμ ! Ευχαριστούμε Αννίκο για το πρωινό.Καταπληκτικό!

Μην αγχώνεσαι, όλες περνάμε τις "μαύρες" φάσεις στη ζωή μας. Σκέψου θετικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Περαστικούλια στην Ευαγελλία σου και μην ανησυχείς μέχρι να γεννήσεις και να φέρεις το μπεμπεδάκι σου στο σπίτι θα είναι περδίκι κι αυτή!!!:D:D:D

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ωραια μερα!!!!!!! ποια θελει να γενησει σημερα ????? :tongue:

αννικο μου !!!!!!!!!! σε σκεφτομουν εχτες, μας ελειψες κ μας ανησυχησες λιγο . δεν θα σταθω στο πως ενιωθες(εκτος κ αν θες) σημασια εχει οτι εισαι καλυτερα τωρα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

mmmmmmakia

Καλημέρα!

Α! Εσύ δεν κρατιέσαι εεεεε!Είσαι έτοιμη μου φαίνεται ..χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!

Α! Εσύ δεν κρατιέσαι εεεεε!Είσαι έτοιμη μου φαίνεται ..χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

ετοιμη μανουλιτσα ειμαι , αλλα ο μικρος δεν φαινεται να συμφωνει με την μανουλα του :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...