Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστουμε 3xmama:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απλά δεν ξεκαθαρίζει κι αυτό την κατάσταση...Σου λέει μέχρι και δυο εβδομάδες... Τι να πω καμιά φορά λέω μακάρι να ήξερα ακριβώς πότε θα γεννήσω άλλες πάλι λέω ότι καλύτερα να μην ξέρω γιατί μπορεί να με πιάσει άγχος, φόβος ή... Δεν ξέρω..:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Τι βλέπω αρχίσαν τα συμπτώματα maanton και rita_ki!

Εγω σήμερα πηγα πάλι στο γιατρό και μου είπε πως το μωρο έχει πάρει θέση μάλλον είναι εμπεδωμένο, και πως αν δε γεννήσω μεχρι την Πέμπτη να πάω παλι να με δει και θα μου κάνει κολπική εξέταση. Δεν ξέρω αλλά αυτό νομίζω προκαλεί συσπάεις ή οχι?

κατα τα αλλα οι πόνοι ψηλα συνεχίζουν και ο γιατρος είπε είναι φυσιολογικοι, διαφορετικά δε θα γεννήσω ποτέ.

maanton μηπως ρώτησες τον παιδίατρο σου?

Η απλή κολπική δεν προκαλέι συσπάσεις. Με έχει δει δύο φορές κολπικά δεν άλλαξε κάτι σε εμένα...

Νατάσα μου τον ρώτησα, αλλά μου είπε ότι επί του παρόντος δεν προλαβαίνει άλλα παιδάκια :-(

AMl8p2.png s30Tp2.png

Που λές, την Πέμπτη τον είδα τον γιόκα μου και γενικά τον νιώθω πολύ ψηλά. Δεν έχω αντιληφθεί ιδιαίτερη κίνηση, κατά 99% πιστεύω ότι θα το καταλάβω αν γυρίσει. Βέβαια, παντού διαβάζω ότι τα δευτερότοκα γυρνάνε έως και την τελευταία στιγμή.

Στις δευτερότοκους και μετά λένε ότι δεν χρειάζεται να εμπεδωθεί το μωρό, μπορεί να είναι και ψηλά και να κατέβει τελευταία στιγμή(έτσι μου είπε τουλάχιστον η μαία μου).... Έχω ακούσει πάντως κοπέλα μου και το έχω ξαναγράψει αυτό ότι μπορεί και ο γιατρός και η μαία να βοηθήσουν το γύρισμα του μωρού με εξωτερικούς χειρισμούς ... Μη φοβάσαι όλα θα πάνε καλά.Θα δεις! Θετική ενέργεια πρέπει να έχουμε για να τη μεταδίδουμε και στα μπεμπέ μας!!!:tongue::tongue::tongue:

Η απλή κολπική δεν προκαλέι συσπάσεις. Με έχει δει δύο φορές κολπικά δεν άλλαξε κάτι σε εμένα...

Νατάσα μου τον ρώτησα, αλλά μου είπε ότι επί του παρόντος δεν προλαβαίνει άλλα παιδάκια :-(

σε ευχαριστώ! πρεπει να ψαξω νομίζω άμεσα για παιδίατρο! αν βρω κάποιον τι πρέπει να κάνω να τον πάρω πριν γεννήσω και να του πω, να συζητησω μαζί του? Πως το χειριστίκατε και πόσο γρήγορα μετα τη γέννα πρέπει να μας δει? Έχω αρχίσει και αγχώνομαι!!!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

Γεια σας κορίτσια! Τι βλέπω αρχίσαν τα συμπτώματα maanton και rita_ki!

Εγω σήμερα πηγα πάλι στο γιατρό και μου είπε πως το μωρο έχει πάρει θέση μάλλον είναι εμπεδωμένο, και πως αν δε γεννήσω μεχρι την Πέμπτη να πάω παλι να με δει και θα μου κάνει κολπική εξέταση. Δεν ξέρω αλλά αυτό νομίζω προκαλεί συσπάεις ή οχι?

κατα τα αλλα οι πόνοι ψηλα συνεχίζουν και ο γιατρος είπε είναι φυσιολογικοι, διαφορετικά δε θα γεννήσω ποτέ.

maanton μηπως ρώτησες τον παιδίατρο σου?

Γεια σου natasa133!

Εμένα κολπική μου κάνει κάθε φορά για να δει το πάχος του τραχήλου. Νομίζω το πολύ "σκάλισμα" και "ζούληγμα" θα μπορούσε ίσως να προκαλέσει κάποιες συσπάσεις ... Όσο για αυτό για τις συσπάσεις braxton-hicks όπως λέγονται όντως βοηθούν γιατί μαλακώνουν τον τράχηλο και τον προετοιμάζουν για τον τοκετό.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ! πρεπει να ψαξω νομίζω άμεσα για παιδίατρο! αν βρω κάποιον τι πρέπει να κάνω να τον πάρω πριν γεννήσω και να του πω, να συζητησω μαζί του? Πως το χειριστίκατε και πόσο γρήγορα μετα τη γέννα πρέπει να μας δει? Έχω αρχίσει και αγχώνομαι!!!!!!!!!!!!

Μην αγχώνεσαι γιατί το παιδί θα περάσει εξονυχιστική εξέταση όταν γεννηθεί από τον παιδίατρο του μαιευτηρίου.

Καλό θα ήταν να βρεις γιατρό από σύσταση. Δεν έχεις κάποια γνωστή που να έχει παιδάκι ώστε να σου συστήσει;

Εάν δε βρεις, ή βρεις και δεν είσαι ικανοποιημένη (εγώ η πρώτη που φώναξα ήταν για σφαλιάρες), ενημέρωσέ με ώστε να τον ξαναρωτήσω όταν θα ρθει από κοντά να δει το νεογέννητό μου.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Μην αγχώνεσαι γιατί το παιδί θα περάσει εξονυχιστική εξέταση όταν γεννηθεί από τον παιδίατρο του μαιευτηρίου.

Καλό θα ήταν να βρεις γιατρό από σύσταση. Δεν έχεις κάποια γνωστή που να έχει παιδάκι ώστε να σου συστήσει;

Εάν δε βρεις, ή βρεις και δεν είσαι ικανοποιημένη (εγώ η πρώτη που φώναξα ήταν για σφαλιάρες), ενημέρωσέ με ώστε να τον ξαναρωτήσω όταν θα ρθει από κοντά να δει το νεογέννητό μου.

ευχαριστώ και πάλι. Η κουνιάδα μου έχει ένα γιατρό αλλά δε νομίζω ότι τον θέλω γιατι είναι λίγο απότομος. και όσο δε με νοιάζει για το γυναικολόγο να είναι "βαρύς" ο παιδίατρος θέλω να είναι πολύ συζητήσημος. Άσε που δε νομίζω ότι τη βοήθησε ιδιαίτερα με το θηλασμό!

εχω αγχωθεί γιατι μου είπαν πως πρέπει να το δει παιδιατρος μέσα στα πρώτα 24ωρα από όταν γεννηθει και γυρίσουμε σπίτι. δεν ξέρω αν εννουν αν δεν το είδε παιδίατρος στο νοσοκομείο!

Ξέχασα να σας πω πως ο μπέμπης είναι περιπου 2900!

uDLqp1.png

Νατάσα, αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ με αυτή που λέω ότι ήθελε σφαλιάρες.

Ήταν γιατρός του ΙΚΑ και από επιστημονική κατάρτιση όπως και εμπειρία πιστεύω ότι ήταν καλή. Όμως, ήταν απότομη, έδινε εντολές και δεν επεξηγούσε τίποτε. Φοβόμουν να τη ρωτήσω!

Ειδικά για το θηλασμό που λες, είχε έρθει την πρώτη εβδομάδα και ξέρεις το στήθος ακόμη δε γνωρίζει πόσο γάλα πρέπει να παράγει. Έτσι, εγώ δεν είχα ιδιαίτερο γάλα εκείνη την ημέρα της επίσκεψης και με υποτιμητικό, σχεδόν προσβλητικό τρόπο μου είπε "αφού δεν έχεις γάλα να ταϊσεις το παιδί σου τι το παλεύεις; Πάρε ξένο."

Ευτυχώς που δεν την άκουσα, καθώς η ξαδέλφη μου παθούσα και αυτή, μου είπε να μην τα παρατήσω και να έχω το μωρό στο στήθος συνέχεια να πιπιλάει, άσχετα αν είναι άδειο. Ο οργανισμός ανταποκρίνεται αντίστοιχα, όσο πιπιλάει το μωρό, τόσο ο εγκέφαλός μας δίνει εντολή για παραγωγή περισσότερου γάλακτος.

Ακολούθησα ευτυχώς τη συμβουλή της και μέσα στα επόμενα 24ωρα είχα γίνει αγελάδα. Ε λοιπόν, 8 μήνες θήλασα και είμαι περήφανη. Αν είχα απογοητευτεί από αυτή την ηλίθια γιατρό, το μωρό μου θα είχε ξένο γάλα από τον πρώτο μήνα.

Για αυτό συμβουλή δική μου σε όλες μανούλες που γεννούν πρώτη φορά. Αφήστε τη φύση να κάνει τη δουλειά της με το θηλασμό και μην τα παρατήσετε.

Σχετικά με την πρώτη επίσκεψη του γιατρού στο σπίτι, νομίζω είναι στο 10ήμερο καθώς θα πρέπει να παρακολουθείται το βάρος του.

AMl8p2.png s30Tp2.png

K εγω για το θεμα παιδιατρου δεν ανχωνομαι προς το παρον.να πανε ολα καλα,ναρθουμε σπιτι μας κ θα αρχισω να παιρνω τηλ που εχω μαζεψει απο γνωστους κ συγγενεις.... εχω στο μυαλο μου σε ποιον θα τηλεφωνησω πρωτα....κ αναλογα πως θα μου κατσει .... τηλεφωνω κ σε δευτερο .... καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου

88M1p3.pngycQap3.png

εγω το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να μιλήσω μαζί του και να συζητήσω πως θα αντιμετοπίσουμε μια κατάστααση. να μου εξηγήσει και να σεβαστεί τα θέλω μου. να είναι υπερ του θηλασμού πραγματικά όχι στα λόγια και την πρώτη εβδομαδα που το παίδι δε θα πάρει γάλα να μου πει δωσε ξένο. και να είναι σε κάποιο δημοσιο νοσοκομείο αν τυχον συμβει κάτι να μπορώ να πάω. δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα ιδιωτικά ιδίως τα παιδιατρικά!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

εγω το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να μιλήσω μαζί του και να συζητήσω πως θα αντιμετοπίσουμε μια κατάστααση. να μου εξηγήσει και να σεβαστεί τα θέλω μου. να είναι υπερ του θηλασμού πραγματικά όχι στα λόγια και την πρώτη εβδομαδα που το παίδι δε θα πάρει γάλα να μου πει δωσε ξένο. και να είναι σε κάποιο δημοσιο νοσοκομείο αν τυχον συμβει κάτι να μπορώ να πάω. δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα ιδιωτικά ιδίως τα παιδιατρικά!

Όταν χρειαστεί να πας νοσοκομείο το παιδί, ασυζητητί θα πας ΠΑΙΔΩΝ. Ο δικός μου δεν είναι εκεί, όμως κάποια στιγμή που χρειάστηκε να πάρω δεύτερη γνώμη ο ίδιος μου είπε να πάω εκεί.

Μπορεί να περιμένεις κάμποσο στην ουρά, όμως οι άνθρωποι εκεί βλέπουν τόσα και τόσα περιστατικά καθημερινά όπου εγώ προσωπικά θεωρώ ότι τέτοια εμπειρία δε βρίσκεις αλλού.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Όταν χρειαστεί να πας νοσοκομείο το παιδί, ασυζητητί θα πας ΠΑΙΔΩΝ. Ο δικός μου δεν είναι εκεί, όμως κάποια στιγμή που χρειάστηκε να πάρω δεύτερη γνώμη ο ίδιος μου είπε να πάω εκεί.

Μπορεί να περιμένεις κάμποσο στην ουρά, όμως οι άνθρωποι εκεί βλέπουν τόσα και τόσα περιστατικά καθημερινά όπου εγώ προσωπικά θεωρώ ότι τέτοια εμπειρία δε βρίσκεις αλλού.

σωστα :tongue: natasaki μου βρες καποιον να μπορει να ερθει σπιτι αν χρειαστει,να εχει καπου κοντα ιατρειο αν επισης χρειαστει κ πανω απολα να νιωθεις ανετα μαζι του κ εσυ κ το παιδι .......

κ ας μην σκεφτεσαι τοοσο να ειναι παραλληλα κ σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο

δεν ξερω,αυτη ειναι η γνωμημου κ εγω καπως ετσι θα πραξω

88M1p3.pngycQap3.png

ναι γι'αυτο θα ήθλα κάποιον από εκει έτσι ώστε να σε ξέρει και να μη χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά! γιατι το μόνο που φοβάμαι είναι πως πας για 1 ασθενεια και το παιδι στην αναμονή κολάει άλλες 3!

uDLqp1.png

Κοριτσάρες σας καληνυχτώ!

Πολλά φιλάκια και όνειρα γλυκά!

Ραντεβού αύριο το πρωί για πρωινή αναφορά για να προετοιμάζεστε εσείς με τους μέλλοντες φαντάρους!!! :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάρες σας καληνυχτώ!

Πολλά φιλάκια και όνειρα γλυκά!

Ραντεβού αύριο το πρωί για πρωινή αναφορά για να προετοιμάζεστε εσείς με τους μέλλοντες φαντάρους!!! :tongue::tongue::tongue:[/quote

χχαχααχχ:tongue:χαχαχ:tongue:χαχα:tongue:αχαχ:tongue:αχαχ:tongue:

καληνυχτα 3xmama ______ smouaaaaaaaaaaaaats

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...