Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι και χωρίς επισκληρίδιο κτλ.. Μακάρι να τα καταφέρω και τώρα.Εσύ θέλεις επισκληρίδιο ;[/quote

νομιζω οτι δεν θελω....με φοβιζει....αλλαδεν θελω να λεω μεγαλη κουβεντα:rolleyes:

γενικα περισσοτερο με ανχωνουν οι οροι,οι καθετηρες,τα ραμματα παρα η διαδικασιας της γεννας.ωστοσω επαναλλαμβανω........ας μην λεω καλυτερα μεγαλη κουβεντα

Κι εμένα το ίδιο.Τώρα που μπήκα στο νοσοκομείο με το αίμα και τις πρόωρες συσπάσεις αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ο ορός και η ζάλη που είχα απο τα φάρμακα...

Αλλά όπως λες και εσύ μεγάλη κουβέντα δεν λέω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσυ τουλαχιστον λιγο πολυ ξερεις τι σε περιμενει ......εμεις οι πρωταρες...οτι μας λενε, οτι βλεπουμε σε βιντεο , οτι διαβαζουμε....σιγουρα θα μου πεις,καποιες φορες καλυτερη η αγνοια.... αλλα κ αυτο το αγνωστο....δεν ξερω,απο μονο του ειναι καπως:shock::shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Κι εγώ ήμουν κατά της επισκληριδείου, αλλά ο τοκετός μου κράτησε 10 ώρες.

Τις πρώτες τρεις ώρες αν και τσίριζα από τον πόνο (η μέση με ενοχλούσε αφόρητα λόγω θέσης του εμβρύου, όχι τόσο οι συσπάσεις) αλλά το έπαιζα παλληκάρι. Μετά, είδα ότι έχανα τις αντοχές μου και όχι μόνο ζήτησα επισκληρίδειο αλλά μέσα στις επτά επόμενες ώρες πήρα 3 δόσεις. Ελπίζω να έχω αυτή τη φορά λιγότερο οδυνηρό τοκετό και να μη χρειαστεί να ζητήσω.

Τελικά, δεν είναι θέμα νοοτροπίας πιστεύω, αλλά εξέλιξης του τοκετού. Γενικά, μην αγχωνόμαστε και με αυτό, αν οι πόνοι είναι υποφερτοί καλώς, αν όχι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Εμένα σήμερα με τις βλέννες που είδα με έπιασε το nesting :)

Αν και δε σημαίνει ότι γεννάω και αύριο, μπορώ να πω ότι αγχώθηκα. Έκανα δουλειές, έβαλα πλυντήρια, άλλαξα σεντόνια και σιδέρωσα άπαντα τα ρούχα συζύγου και τέκνου. :tongue:

Βασικά, αν και θέλω να γεννήσω το ταχύτερο δυνατό, από την άλλη παρακαλάω να μην έρθει ακόμη η ώρα καθώς δε νιώθω ότι έχει γυρίσει ο μπεμπές μου. Ας μπει ο Μάιος τουλάχιστον...

AMl8p2.png s30Tp2.png

maanton δεν ξερω αν ειδες πρωινα μου μηνυματα αλλα σημερα ειχα κ εγω βλεννα. αλλα ηταν κιτρινωπη.οχι ροζ ,ουτε ειχε αιμα. ο γιατρος μου μου ειπε να μην με ανησυχει καθολου αυτο, να ξεκουραστω απλα κ να μην κουραζομαι.μπορει να ηταν κ τυχαιο (λεω εγω) γιατι ειχα κ κατι μυκητες , μπορει ομως τις επομενες μερες να ερθει το μωρακι μας(ετσι καταλαβα, η ηθελα να καταλαβω απτα λεγομενα του γιατρου)

88M1p3.pngycQap3.png

Τελικά, δεν είναι θέμα νοοτροπίας πιστεύω, αλλά εξέλιξης του τοκετού. Γενικά, μην αγχωνόμαστε και με αυτό, αν οι πόνοι είναι υποφερτοί καλώς, αν όχι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα..

Συμφωνώ..

Εμένα σήμερα με τις βλέννες που είδα με έπιασε το nesting :)

Αν και δε σημαίνει ότι γεννάω και αύριο, μπορώ να πω ότι αγχώθηκα. Έκανα δουλειές, έβαλα πλυντήρια, άλλαξα σεντόνια και σιδέρωσα άπαντα τα ρούχα συζύγου και τέκνου. :tongue:

Βασικά, αν και θέλω να γεννήσω το ταχύτερο δυνατό, από την άλλη παρακαλάω να μην έρθει ακόμη η ώρα καθώς δε νιώθω ότι έχει γυρίσει ο μπεμπές μου. Ας μπει ο Μάιος τουλάχιστον...

Μάλλον μ' αυτά που έκανες θα τον βγάλεις πιο νωρίς...χαχαχα!

Διαφημίσεις

maanton δεν ξερω αν ειδες πρωινα μου μηνυματα αλλα σημερα ειχα κ εγω βλεννα. αλλα ηταν κιτρινωπη.οχι ροζ ,ουτε ειχε αιμα. ο γιατρος μου μου ειπε να μην με ανησυχει καθολου αυτο, να ξεκουραστω απλα κ να μην κουραζομαι.μπορει να ηταν κ τυχαιο (λεω εγω) γιατι ειχα κ κατι μυκητες , μπορει ομως τις επομενες μερες να ερθει το μωρακι μας(ετσι καταλαβα, η ηθελα να καταλαβω απτα λεγομενα του γιατρου)

Ναι, το είδα που το ανέφερες.

Εγώ είδα κομμάτια βλέννας 3-4 φορες και την τελευταία είχε και καφέ εκκρίσεις.

Το γιατρό δεν τον πήρα καθώς δε νιώθω συσπάσεις. Θα τον καλέσω αν οι εκκρίσεις έχουν αίμα ή ξεκινήσουν συσπάσεις.

Στο πρώτο μου παιδί, βράδι είδα αιματάκι, την επόμενη μέρα το πρωί ξεκίνησαν συσπάσεις χαλαρές και τα μεσάνυχτα μπήκα μαιευτήριο.

Λογικά και σε σένα και σε μένα, πρόκειτα για το βλεννώδες βύσμα που σημαίνει ότι μπορεί να γεννήσεις σε ένα περιθώριο 1-2 εβδομάδων...Λογικό, είσαι 38 εβδομάδων κι εγώ 37.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Ναι, το είδα που το ανέφερες.

Εγώ είδα κομμάτια βλέννας 3-4 φορες και την τελευταία είχε και καφέ εκκρίσεις.

Το γιατρό δεν τον πήρα καθώς δε νιώθω συσπάσεις. Θα τον καλέσω αν οι εκκρίσεις έχουν αίμα ή ξεκινήσουν συσπάσεις.

Στο πρώτο μου παιδί, βράδι είδα αιματάκι, την επόμενη μέρα το πρωί ξεκίνησαν συσπάσεις χαλαρές και τα μεσάνυχτα μπήκα μαιευτήριο.

αχα! ολα να πανε καλα κοριτσακι μου:tongue: εμενα απτο τηλ μου ειπε πως αν δω καφε,ροζ η αιμα να τον ξαναπαρω.... καταταλλα ησυχα.

τι να πω οτι ειναι να γιωει θα γινει....αλλιως προκλησηγυρω στις 5τουμηνα:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

αχα! ολα να πανε καλα κοριτσακι μου:tongue: εμενα απτο τηλ μου ειπε πως αν δω καφε,ροζ η αιμα να τον ξαναπαρω.... καταταλλα ησυχα.

τι να πω οτι ειναι να γιωει θα γινει....αλλιως προκλησηγυρω στις 5τουμηνα:rolleyes:

Χμμμ...με πονηρεύεις μήπως δεν έκανα καλά που δεν κάλεσα τον δικό μου που είδα καφέ. Ξέρεις, δε το βρήκα απαραίτητο καθώς δεν υπάρχουν καθόλου συσπάσεις. Τεσπα, αν κάτι αλλάξει μέσα στη νύχτα εδώ το χω το κινητό του :D

Αν και δε νομίζω να γεννήσουμε άμεσα.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Χμμμ...με πονηρεύεις μήπως δεν έκανα καλά που δεν κάλεσα τον δικό μου που είδα καφέ. Ξέρεις, δε το βρήκα απαραίτητο καθώς δεν υπάρχουν καθόλου συσπάσεις. Τεσπα, αν κάτι αλλάξει μέσα στη νύχτα εδώ το χω το κινητό του :D

Αν και δε νομίζω να γεννήσουμε άμεσα.

με ρωτησε τι χρωμα ειχε...οταν του απαντησα ,μου ειπε να μην ανησυχω κ τετοια κ αν δω καφε,ροζ η αιμα να του τηλ.....κ του ειπα να ερθω στο νοσοκομειο? η απαντηση του ηταν ΟΧΙ γιατι τον γεγονος οτι ειδαμε ροζ,καφε, η αιμα, σημαινει οτι θα ακολουθησει σπασιμο νερων που μπορει να ειναι εως κ μερες αργοτερα.....

δεν ξερω,δεν θελω να σε μπερδευω

88M1p3.pngycQap3.png

με ρωτησε τι χρωμα ειχε...οταν του απαντησα ,μου ειπε να μην ανησυχω κ τετοια κ αν δω καφε,ροζ η αιμα να του τηλ.....κ του ειπα να ερθω στο νοσοκομειο? η απαντηση του ηταν ΟΧΙ γιατι τον γεγονος οτι ειδαμε ροζ,καφε, η αιμα, σημαινει οτι θα ακολουθησει σπασιμο νερων που μπορει να ειναι εως κ μερες αργοτερα.....

δεν ξερω,δεν θελω να σε μπερδευω

Σας γράφω αυτό που είχα βρει σχετικά με το θέμα αυτό:

"Η εκροή βλέννας από τον τράχηλο Για να προστατεύεται επαρκώς η μήτρα από τις μολύνσεις, ο τράχηλος είναι κλεισμένος από ένα στρώμα βλεννογόνου. Καθώς ο τράχηλος αρχίζει να λεπταίνει και να μαλακώνει πριν από τη γέννα, το στρώμα του βλεννογόνου αποβάλλεται. Η εκροή βλέννας από τον τράχηλο αποτελεί ένα από τα σημάδια του επικείμενου τοκετού, ο οποίος όμως μπορεί να καθυστερήσει ακόμη και δύο εβδομάδες από τη στιγμή που θα τη διαπιστώσετε."

θεωρείται πάντως ένα απο τα τρια σημάδια έναρξης του τοκετού!

Ναι 3xmama, σωστά, για αυτό δεν έχω ανησυχήσει ιδιαίτερα. Αν είχε συνοδευτεί και με συσπάσεις θα τον είχα πάρει.

Που λές, την Πέμπτη τον είδα τον γιόκα μου και γενικά τον νιώθω πολύ ψηλά. Δεν έχω αντιληφθεί ιδιαίτερη κίνηση, κατά 99% πιστεύω ότι θα το καταλάβω αν γυρίσει. Βέβαια, παντού διαβάζω ότι τα δευτερότοκα γυρνάνε έως και την τελευταία στιγμή.

Αγωνιώ όμως γιατί φοβάμαι το φυσιολογικό τοκετό αν έρχεται με τον ποπό, αλλά ούτε και επιθυμώ καισαρική...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Γεια σας κορίτσια! Τι βλέπω αρχίσαν τα συμπτώματα maanton και rita_ki!

Εγω σήμερα πηγα πάλι στο γιατρό και μου είπε πως το μωρο έχει πάρει θέση μάλλον είναι εμπεδωμένο, και πως αν δε γεννήσω μεχρι την Πέμπτη να πάω παλι να με δει και θα μου κάνει κολπική εξέταση. Δεν ξέρω αλλά αυτό νομίζω προκαλεί συσπάεις ή οχι?

κατα τα αλλα οι πόνοι ψηλα συνεχίζουν και ο γιατρος είπε είναι φυσιολογικοι, διαφορετικά δε θα γεννήσω ποτέ.

maanton μηπως ρώτησες τον παιδίατρο σου?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...