Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όντως... κρίμα... :(

Εμείς έχουμε άλλα χαριτωμένα : η κάθε θείτσα, με το πανωφόρι τίγκα στη ναφθαλίνη να έρχεται στην κλινική και μετά στο σπίτι (βεβαίως βεβαίως - θαρρείς και θα την παρεξηγήσει κανείς αν δεν κάνει την "τιμή" να μας έρθει) και να φτύνει πάνω στη λεχώνα και το μωρό : "Φτου φτου φτου να μην σε ματιάξω! Μα ίδιο με την πεθερά σου είναι το μωρό καλή μου!" Θαρρείς κι αυτό είναι καλό... :rolleyes:

mary poppins δεν εχω χειροτερο!!!!! εφιαλτικο!!!!!!!!!! ποσο δικιο εχεις....τι μας περιμενει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσακια μου που ειστε ολες? καλα η fairy διασκεδαζει εχει κ το παρτυ της....οι υπολοιπες?πηρατε τους δρομους??????

η Αννικο που εχει χαθει? ...ελπιζω ολα να ειναι καλα, νομιζω εχω μερες να την δω εδω ομως.

για δηλωστε τις παρουσιες σας σιγα σιγα!

88M1p3.pngycQap3.png

Βλέπω ότι αρχίσαμε να αραιώνουμε...Λέτε να ξεκίνησαν οι τοκετοί; Αντε, με το καλό!!!

Εγώ από το μεσημέρι έχω βλέννες, μάλλον είναι το βλεννώδες βύσμα που σημαίνει ότι μπήκα στην τελική ευθεία. Άντε καλή λευτεριά σε όλες μας!

Λες maanton? Καλή λευτεριά !Με έναν πόνο!Σαν το νεράκι να βγει ...:D:D:D

Και πάνω απ' όλα γερά μωράκια!!!:tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου που ειστε ολες? καλα η fairy διασκεδαζει εχει κ το παρτυ της....οι υπολοιπες?πηρατε τους δρομους??????

η Αννικο που εχει χαθει? ...ελπιζω ολα να ειναι καλα, νομιζω εχω μερες να την δω εδω ομως.

για δηλωστε τις παρουσιες σας σιγα σιγα!

έχεις δίκιο !

Fairymummy περιμένουμε λεπτομερειες!!

α δεν ειμαι μονη εντελως...τι καλα! τι κανεις 3xmama? δεν εχω δικιο για την αννικο? κ η bibis23 νομιζω θα μπει την δευτερα για καισαρικη,δεν εχει μπει καθολου να μας πει συναισθηματα κ τετοια.

αραιωνουμε εδω μεσα

ελπιζω ολα ομως να ειναι καλα :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

α δεν ειμαι μονη εντελως...τι καλα! τι κανεις 3xmama? δεν εχω δικιο για την αννικο? κ η bibis23 νομιζω θα μπει την δευτερα για καισαρικη,δεν εχει μπει καθολου να μας πει συναισθηματα κ τετοια.

αραιωνουμε εδω μεσα

ελπιζω ολα ομως να ειναι καλα :tongue:

Άσε βρε rita__ki κι εγω ανησυχώ γιατί όντως έχουμε αραιώσει πολύ και δεν ξέρω τι γίνεται... . Για τη bibis23 πιστεύω ότι θα προσπαθεί να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες που πιθανόν είχε και πρακτικά αλλά και συναισθηματικά.. Μάλλον για αυτό δεν μας μετέφερε τα συναισθήματα της.. Τις καλύτερες ευχές όλων μας bibis23!

ημουν στην μανα μου απο νωρις κ αρχισε...αντε γεννα κ τετοια. λες κ ειναι στο χερι μου κ δεν το κανω! κριση κοντευε να με πιασει ασε

Καλό αυτό! Πάτα κι εσύ το κουμπάκι!!!

Έχουν κι αυτές αγωνία μου φαίνεται και δεν ξέρουν πως να την εκφράσουν...

Πάντως νομίζω ότι για μια μάνα η ιδέα της γέννας της κόρης της πρέπει να είναι φρίκη!!!

Διαφημίσεις

φανταζομαι πως ναι!!!! σκεψου οτι εσυ θα το ζησεις(πρωτα ο θεος) επι 3:!::!::!::!:

Γιατί μου το κάνεις αυτό????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πλάκα κάνω.. Εδώ η κόρη μου όταν έχει περίοδο και πονάει ,τρελλαίνομαι και προσεύχομαι χίλιες φορές να μπορούσα να της τους πάρω όλους τους πόνους ..πόσο μάλλον να γεννάει..:oops:

εγω θα εχω το αλλο βασανο....του στρατου....ξερεις ταπερ κ ετσι αχαχ:tongue:χ:tongue:χ:tongue:α:tongue:χ:tongue::tongue:

δεν μου λες, φτ εκανες τις μεγαλες?

Ναι και χωρίς επισκληρίδιο κτλ.. Μακάρι να τα καταφέρω και τώρα.Εσύ θέλεις επισκληρίδιο ;

Ναι και χωρίς επισκληρίδιο κτλ.. Μακάρι να τα καταφέρω και τώρα.Εσύ θέλεις επισκληρίδιο ;[/quote

νομιζω οτι δεν θελω....με φοβιζει....αλλαδεν θελω να λεω μεγαλη κουβεντα:rolleyes:

γενικα περισσοτερο με ανχωνουν οι οροι,οι καθετηρες,τα ραμματα παρα η διαδικασιας της γεννας.ωστοσω επαναλλαμβανω........ας μην λεω καλυτερα μεγαλη κουβεντα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...