Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια τι κάνετε? Πήγαμε στο γιατρό εχτές και είδαμε το ψυχουλάκι μας!Μια χαρά το βρήκε ο γιατρός!Εχει πάρει θέση προς τα κατω και μου είπε ότι είναι πολύ καλό αυτό.Μου είπε να πάρω μαγνήσιο επειδή έχω κράμπες που και που, αλλά καμπύλη σακχάρου μου είπε δεν χρειάζεται να κάνουμε γιατί είναι χαμηλό το σακχαρο στις εξετάσεις αίματος μου.Επίσης μου είπε να κάνω την εξέταση Doppler και έκλεισα ραντεβού για τις 12/3. Εσείς θα κάνετε Doppler και καμπύλη?

Ακόμη δεν έχω πάει στα μαγαζιά για το μωρό.Μόνο στο internet έχω ψάξει. Μου είπαν ότι κάπου στο Περιστέρι έχει βιοτεχνιά με κούνιες που είναι οικονομικές.'Οταν μάθω λεπτομέριες θα σας ενημερώσω.Επίσης ξέρω ότι ένα καλό καταστημα bebe που έχει ποικιλία σε σχέδια και τιμές είναι το Νινάκι στη Ν.Ιωνία, λεωφ. Ηρακλείου.Θα το επισκεφτώ σίγουρα αυτό.

Φιλάκια στις κοιλίτσες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες τι κάνετε;

Εγώ δυστυχώς τσίμπησα ουρολοίμωξη και περιμένω τώρα για τα αποτελέσματα της καλλιέργειας και το αντιβιόγραμμα. Δεν έχω πάθει ποτέ τώρα βρέθηκε να πάθω!:(:cry:

bibis23 Καλή ξεκούραση ελπίζω να τελειώσατε με την ανακαίνιση

sue Μπράβο ευχάριστα νέα. Εγω καμπύλη εχω κάνει και φαντάζομαι την Τετάρτη που θα πάω γιατρο θα μου πει και για το Doppler.

Αννικο μου ευχαριστώ.Ουρολοίμωξη είχα πάθει στο 2ο μήνα και είχα πάρει αντιβίωση.Κάθε μήνα που κάνω εξέταση ούρων έχω το άγχος μην τυχόν έχω πάλι,αλλά ευτυχώς όχι.Αν δεν έχεις έντονη ενόχληση και πάρεις αντιβίωση, θα σου περάσει, μην αγχώνεσαι.Περαστικά!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ευχαριστω ΑΝΝΙΚΟ!!Τελειωσαμε επιτελους!!Τωρα πρεπει να ετοιμασουμε το παιδικο δωματιο!!αυτο ειναι το ευκολο της υποθεσης!!

εγω εκανα καμπυλη ζαχαρου ,την μικρη(1 ωρα) και ολα καλα!!σημερα θα παω να δω τον μικρουλι μου και θα δω αν μου πει για dopler!!φιλακια σε ολες

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

γεια σας κ απο εμενα....εχω χαθει πολυ αλλα πηζω τρελλα στη δουλεια, εχω τοσα να ετοιμασω πριν νβγω σε αδεια τελος μαρτη.

ο μικρος μας ειναι πολυ κινητικος κ αμα καθομαι ωρες δε του αρεσει κ τεντωνεται συνεχεια χιχι

το επομενο ραντεβου μας ειναι 9/3 με το γιατρο, τη περασμενη εβδομαδα ειχαμε ραντεβου κ δε χρειαστηκα κ εγω να κανω καμπυλη ζαχαρου, οι εξετασεις αιματος ειναι μια χαρα

καλη συνεχεια στις κοιλουμπιτσες σας κ Αννικο γρηγορα περαστικα σου :)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Doppler ?

ΑΝΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΟΥ ,ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ.

ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΝΑΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΦΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΛΑΙ Κ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΩ . ΞΕΡΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 4 ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΑΛΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ:-) Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΣΟ Κ ΝΑ ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ Κ ΕΓΩ ΠΑΛΙ. :lol::lol:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fairymummy κουράγιο με τη δουλειά! Μην το παρακάνεις και κουράζεις το μωρο...!

Thena, το doppler είναι ένας υπέρηχος που γίνεται γύρω στην 30η εβδομάδα (νομίζω) και κοιτάνε αναλυτικά τα όργανα του μωρού, την ανάπτυξή του, τον ομφάλιο λώρο και το πως αιματώνεται ο πλακούντας. Κάτι σαν τη β' επιπέδου σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπερα κοριτσια. Χθες ειχα το προγραμματισμενο r/v με τη γιατρο. Ολα πολυ καλα, κανονισαμε για το doppler 18/3 και μου ειπε οτι θα ξανακανω καμπυλη......

Ειχα κανει την μεγαλη 100 ml στις 24 εβδομαδες με πολυ καλα αποτελεσματα.

Ειναι λιγο υπερβολικο ή εγω εχω στραβωσει???????

Δεν με πειραζει το νεροζουμι και οι 3 ωρες στο μικροβιολογικο, αλλα δεν εχω εμφανεις φλεβες και με τσακιζουν καθε φορα για να μου παρουν αιμα, ποσο μαλλον 6 συνεχομενες ληψεις...........

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

fairymummy κουράγιο με τη δουλειά! Μην το παρακάνεις και κουράζεις το μωρο...!

Thena, το doppler είναι ένας υπέρηχος που γίνεται γύρω στην 30η εβδομάδα (νομίζω) και κοιτάνε αναλυτικά τα όργανα του μωρού, την ανάπτυξή του, τον ομφάλιο λώρο και το πως αιματώνεται ο πλακούντας. Κάτι σαν τη β' επιπέδου σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη.

ΜΕ ΠΡΙΖΟΣΑΤΕ Κ ΠΗΡΑ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΝ ΘΑ ΒΡΩ ΣΕΙΡΑ . ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ , ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ 23/12/09 ΑΠΟ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 17 ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ:mad::-x

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα σε ολες!!!

εμεις παμε Δευτερα να τον δουμε και καμπυλη θα κανω κι εγω την επομενη εβδομαδα....(μου εδωσε την μεγαλη παρολο που οι εξετασεις μου ειναι καλες)...για doppler λογικα θα μου πει κι εμενα...

sue ωραια νεα...:!::!::!:

ποτε σας ειπε θα πατε παλι να τον δειτε με το καλο?

αννικο,τωρα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα...ειναι ενοχλητικο αλλα ευτυχως δεν ειναι πολυ σοβαρο και θα περασει γρηγορα..;)

bibis οντως,αφησατε το καλυτερο,το παιδικο,για το τελος!

καλα ψωνια!!!

fairymummy θα τρεχεις σαν τον Βεγγο φανταζομαι αλλα μην το παρακανεις γιατι σιγα σιγα θα πρεπει να χαλαρωσουμε τους ρυθμους μας παλι. εγω εχω αρχισει και λαχανιαζω με το παραμικρο,παρολο που περπαταω πολυ.

eleni1977 σιγουρα ο γιατρος σου ξερει καλυτερα.καποιο λογο θα εχει που σου ξαναεδωσε την εξεταση.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τον ρωτησεις.καλυτερα πολλες εξετασεις και να ειμαστε σιγουροι για τα μικρα μας παρα να εχουμε κατι κ να μην το ξερουμε...σιγουρα θα ειναι λιγο επωδυνο λογω του οτι δεν εχεις φλεβες αλλα...τα μπεμπακια μας πανω απ ολα!! ε??? :-P

thena ισως ο γιατρος σου,οπως και οι περισσοτεροι νομιζω ειναι κατα των πολλων υπερηχων γιατι βλαπτουν το μωρο...κι εμενα με βλεπει καθε μηνα αυτο το διαστημα (σιγουρα οσο πλησιαζει ο καιρος θα αυξηθουν οι επισκεψεις). συγκεκριμενα τελευταια φορα πηγα κι εγω 1 μηνα περιπου πριν την Β-επιπεδου,αρα ο δικος μου γιατρος εχει να με δει τωρα 2 μηνες συνολικα....:!:

μου εχει πει βεβαια αν νιωσω κατι ή για καθαρα δικους μου ψυχολογικους λογους να παω οποτε θελω...

αν εσυ λοιπον νιωθεις ανασφαλεια καλα εκανες και εκλεισες rdv γιατι το αγχος σου μεταφερεται και στο μικρο,απλα πιστευω οτι θα επρεπε να το συζητησεις και με τον γιατρο σου και να του πεις τις ανησυχιες σου και οτι θα ηθελες να σε δει.

οσο για τον υπνο υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.............:lol:

καλη συνεχεια σε ολες!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

thenaki νιωθω λίγο άσχημα που σε πρήζωσα, αλλά είναι όντως μεγάλο το διαστημα που έχετε να δειτε το μωράκι σας...Μπορεί να είχε σκοπό να σου πει για το doppler στο επόμενο ραντεβού...Αφού έκλεισες όμως εξω, καλά έκανες, να είσαι πιο ήσυχη!

eleni σε καταλαβαίνω για την καμπύλη γιατί την είχα κάνει κι εγώ 2 φορές πέρισυ επειδή είχα κάτι ιλύγγους, και το πιο ενοχλητικό ήταν όντως το τσίμπημα της βελόνας!Περίεργο πάντως που σε βάζει να την ξανακάνεις. Κουράγιο, να αποβάλεις την άρνηση όμως γιατί θα πονέσει περισσότερο αν έχεις κακή διάθεση!

pasxalitsa με το καλό να τον δείτε τη Δευτέρα!Εμείς θα πάμε στο γιατρό σε ένα μήνα πάλι, 23/3, αλλά θα μεσολαβήσει το doppler στις 12/3.

Κορίτσια να σας ρωτήσω κατι?Είναι τώρα 2-3 μέρες που νιώθω ένα τσίμπημα για δευτερόλεπτα δίπλα στο ομφαλό μου. Σαν τσίμπημα βελόνας το νιώθω, 1-2 φορές τη μέρα. Τις προάλλες που πήγα στον γιατρό μου δεν το είχα νιώσει και δεν τον ρώτησα.Εχει νιώσει καποια από σας κάτι ανάλογο?

Σας φιλώ!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΑΥΤΟΣ Κ Ο ΔΟΓΚΑΝΟΣ) Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΑΩ Κ ΤΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ΟΜΩΣ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ (ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ΝΑ’ΝΕ)

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΝΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΞΩ.

SUE ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΑΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟ ΕΚΕΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΑΓΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΤΕ Η ΚΥΛΙΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΞΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΓΕ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ Κ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια, εγω θα παω Δευτερα στο γιατρο τελικα, μια δεν μπορουσε αυτος μια εμεις περασαν σχεδον τρεις βδομαδες...

Κατα τ αλλα ειμαστε καλα και προσπαθω να διαλεξω τωρα σχεδια σε κουνιες και αλλαξιερες!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

SUE ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΑΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟ ΕΚΕΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΑΓΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΕΝΤΩΝΕΤΕ Η ΚΥΛΙΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΞΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΓΕ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ Κ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ

Ευχαριστώ Thena! Όντως τεντώνεται περισσότερο σε αυτό το σημείο η κοιλιά και μάλιστα φαίνεται έντονα η φλέβα!Χτες το βράδυ ειδικά πρέπει να τούρλωνε πολύ τον ποπό του γιατί ενιωθα την κοιλιά να πηγαίνει από τη μία μεριά..

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΜΕ ΠΡΙΖΟΣΑΤΕ Κ ΠΗΡΑ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΝ ΘΑ ΒΡΩ ΣΕΙΡΑ . ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ , ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ 23/12/09 ΑΠΟ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 17 ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ:mad::-x

κοριτσακι κ εγω τους ιδιους υπερηχους κανω...να χαιρεσαι που δε κανεις πολλους γιατι δε κανει. επειδη η ειδικοτητα του αντρα μου ειναι τα ιατρικα μηχανηματα σου λεω σιγουρα οτι δεν ειναι καλο να κανεις πολλους υπερηχους. εμεις απλα ακουμε το μωρο με τον απλο υπερηχο, τη καρδουλα του μονο

fairymummy θα τρεχεις σαν τον Βεγγο φανταζομαι αλλα μην το παρακανεις

ε ενταξει...26 Μαρτιου κλεινουμε στο πανεπιστημιο οποτε θα ηρεμησω...το πολυ κ το λιγο...απο λαχανιασμα κ εγω πολυ...μια διαλεξη κανω στο αμφιθεατρο κ χανω την ανασα μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...