Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βλέπω ότι αρχίσαμε να αραιώνουμε...Λέτε να ξεκίνησαν οι τοκετοί; Αντε, με το καλό!!!

Εγώ από το μεσημέρι έχω βλέννες, μάλλον είναι το βλεννώδες βύσμα που σημαίνει ότι μπήκα στην τελική ευθεία. Άντε καλή λευτεριά σε όλες μας!

Με το καλό! Με έναν πόνο! :D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι κοριτσακι, ξεπατωθηκα σήμερα λιγάκι...

Πηγα κεντρο για καφεδακι με μια φιλη και το μωρακι της (2 μηνων κουκλιτσα) και επεστρεψα, πηγα να αγορασω ρουχα και παιχνιδια για το βαπτηστηρι του καλου μου..

Μπηκα σπιτι πριν λιγο απο το πρωι και φυσικα τα εχω φτυσει...χαχαχα

Εσυ τι κανεις??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Εγώ... σπίτι... Τίποτα ιδιαίτερο. Κοιμάμαι, ξυπνάω, κόβω καμιά βόλτα μέσα στο σπίτι... Βαρετά.

Να γεννήσω, να σαραντίσει το μωρό και να ξεπατωθώ κι εγώ στις βόλτες! Δεν βλέπω την ώρα. Βαρέθηκα τόσους μήνες κλεισμένη.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Λογικό να έχεις βαρεθεί και να μη μπορείς άλλο...

Πέρασε ομως ο καιρός και τα καλύτερα ερχονται...

Εδω σημερα ειχε μια μουνταμάρα, όλο ψιχάλιζε για λίγο - μετά σταματουσε...

ουτε κι αυτος δεν ηξερε τι θελει!

Διαφημίσεις

Nαιιιιι, πρέπει να είναι πολύ ωραία, εδώ στην Ελλάδα δεν μας κανουν τετοια παρτακια, κρίμα ρε γαμωτο, εχουν το χαβαλέ τους!

Όντως... κρίμα... :(

Εμείς έχουμε άλλα χαριτωμένα : η κάθε θείτσα, με το πανωφόρι τίγκα στη ναφθαλίνη να έρχεται στην κλινική και μετά στο σπίτι (βεβαίως βεβαίως - θαρρείς και θα την παρεξηγήσει κανείς αν δεν κάνει την "τιμή" να μας έρθει) και να φτύνει πάνω στη λεχώνα και το μωρό : "Φτου φτου φτου να μην σε ματιάξω! Μα ίδιο με την πεθερά σου είναι το μωρό καλή μου!" Θαρρείς κι αυτό είναι καλό... :rolleyes:

2522daf9de.png

swGop2.png

Kαθόλου κακιά είναι έτσι ακριβώς...

Τις προάλλες το έλεγα κι εγω αυτό στις κοπέλες στο Β τρίμηνο οτι δεν θελω ενα καρο ασχετους στο μαιευτηριο και στο σπίτι...!

Δυστυχώς, δεν θα τη γλιτώσουμε μου φαίνεται -τουλάχιστον στο μαιευτήριο. Στο σπίτι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Ααααααααααααααααααααααααα :eek:

Και μόνο που τα σκέφτομαι αυτά...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...