Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα βρείτε τη λύση!

Πάντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Εγώ μόνο στα Allouette το βρήκα. Υπάρχει και αλλού;

Στη Θεσσαλονικη μονο στα allouette νομιζω.

Εγω το πήρα απο το τρικυκλο...(αχ αμα μπεις εκει μεσα θα θελεις να τα παρεις ολα, αλλα οι τιμες ειναι λιιιιιγο τσουχτερες, οχι απλησιαστες, αλλά οκ...

εγω θα σας καληνυχτισω...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟ :)

οαω να κανω νανι να ξεκουραστω

πολλα φιλια κοπελουδες

Καληνυχτα κοριτσακι, να περασεις σουπερ αυριο...

τι καλα που στο κανουν οι φιλεναδες σο αυτο, ειναι πολύ γλυκο!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Στη Θεσσαλονικη μονο στα allouette νομιζω.

Εγω το πήρα απο το τρικυκλο...(αχ αμα μπεις εκει μεσα θα θελεις να τα παρεις ολα, αλλα οι τιμες ειναι λιιιιιγο τσουχτερες, οχι απλησιαστες, αλλά οκ...

Ναι - το ξέρω το site. Τώρα πήραμε. Στο επόμενο! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

Γενικως εχει απίθανα πράγματα...Αχ..

Πεθυμησα τη Θεσσαλονικη, εχω φίλους πανω και εχω καιρο να ερθω...

Εχετε και καααααααατι γλυκα κόλαση!

Να έρθεις μπουμπούκα μου! Να βρεθούμε κιόλας και να φάμε και κανα τσουρεκάκι Τερκενλής, κανά καζάν ντιμπί... Αχ! Να έρθεις!

Λοιπόν, σε αφήνω τώρα. Πάω να πλυθώ, να αλλάξω και να κοιμηθώ.΄

Τα λέμε αύριο. Φιλάκια πολλά! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Φιλάκια κοριτσάρα μου, καλή ξεκούραση...

Εννοείται οτι μολις ξεπεταχτεί το μπεμπέ θα κανουμε εξόρμιση προς τα πάνω και θα σε ενημερώσω να παμε βόλτα και να καταβροχθίσουμε τα άνωθεν!

Καληνυχτααααα!

κοριτσια μου συγνωμη που χωθηκα ετσι αλλα ειδα οτι η μαιρη ποπινς ειναι εγκυος...(μα καλα που ζω τοσο καιρο)..σε παρακολουθουσα απο το αλλο παρεντς..κοπελαρα μου με το καλο συγχαρητηριαααα πολυ χαρηκα...και σε ολες τις αλλες κοπελες με εναν πονο..και με το καλο να παρετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα...

:-D

:Pκαλημερα κοριτσακια κ απο μενα !!!! ξεκουραστηκα,κοιμηθηκα αρκετα αλλα οχι συνεχομενα....οι πονοι συνεχιζουν . ποναει περιεργα ολη η κοιλια μου. ειχα το πρωι κ λιγη βλεννα, ηταν κιτρινωπη ομως.παρολα αυτα πηρα τον γιατρο μου. μου ειπε να μην ανησυχω κ να μην κουραζομαι. μπορει να ειμαστε κ κοντα :tongue: σε λιγο θα παω στην μανα μου , ελπιζω να μην συμβει κατι εκει κ με ανχωσει με την υστερια της.......

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

:Pκαλημερα κοριτσακια κ απο μενα !!!! ξεκουραστηκα,κοιμηθηκα αρκετα αλλα οχι συνεχομενα....οι πονοι συνεχιζουν . ποναει περιεργα ολη η κοιλια μου. ειχα το πρωι κ λιγη βλεννα, ηταν κιτρινωπη ομως.παρολα αυτα πηρα τον γιατρο μου. μου ειπε να μην ανησυχω κ να μην κουραζομαι. μπορει να ειμαστε κ κοντα :tongue: σε λιγο θα παω στην μανα μου , ελπιζω να μην συμβει κατι εκει κ με ανχωσει με την υστερια της.......

Kαλημέρα rita__ki !

Όπως σου είπε ο γιατρός μάζευε δυνάμεις! Καλά να περάσεις στη μανούλα σου! Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να δω λίγο κι εγώ τη δική μου! Θα την πάρω τώρα τηλέφωνο τουλάχιστον να την ακούσω!!!:D

(((((λουλουδίτσες μου)))))

Πώς είμαστε σήμερα; Πώς πάμε; Εγώ έλιωσα στον ύπνο... Ζωώδης κατάσταση... Εδώ έχουμε μια μούχλα άλλο πράγμα... Χάλια...

Σας είπα; Πήρα χθες μια όμορφη καλαθούνα για το μπεμπούλη μου. Ήθελα να την καθαρίσω σήμερα και να πλύνω ό,τι είναι να πλυθεί, αλλά με αυτόν τον παλιόκαιρο... Αύριο με λίγη καλή τύχη.

Ριτάκι, μην αγχώνεσαι καλό μου. Είναι ώρα σιγά σιγά να βγαίνουν τα βλασταράκια μας. Τι να κάνουμε; Πονάει, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Καλό κουράγιο σε όλες μας. Αυτές οι μέρες είναι φορτισμένες.

Τα λέμε!

κοριτσια μου συγνωμη που χωθηκα ετσι αλλα ειδα οτι η μαιρη ποπινς ειναι εγκυος...(μα καλα που ζω τοσο καιρο)..σε παρακολουθουσα απο το αλλο παρεντς..κοπελαρα μου με το καλο συγχαρητηριαααα πολυ χαρηκα...και σε ολες τις αλλες κοπελες με εναν πονο..και με το καλο να παρετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα...

Annia, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω τις καλύτερες για την εγκυμοσύνη σου! Επίσης, εύχομαι τα καλύτερα και για τα δυο σου παιδιά που θα αποκτήσουν σύντομα καινούρια παρέα!

Σου έστειλα p.m.

2522daf9de.png

swGop2.png

εδω ειμαι κ εγω κοριτσακια :) δεν παω πουθενα σημερα μεχρι το απογευμα για να εχω δυναμεις για το παρτυ....εχει βουλωσει η μυτη μου απο αλλεργιες κ τη ρινιτιδα μου απο το βραδυ κ βουιζωωωωω...θα κανω τα γιατροσοφια μου πιο μετα

Ξεπορτίσαμε όοοοολες???

Εγω είχα παει με μία φίλη για καφεδάκι κέντρο και περασαμε πολύ σούπερ..

Τωρα γυρισα σπίτι και λιωνω μιας κ το παρακανα με περπατημα...χιχιχι!

Φιλακια

Φαιρυ να περασεις τέλειααααααααα

Βλέπω ότι αρχίσαμε να αραιώνουμε...Λέτε να ξεκίνησαν οι τοκετοί; Αντε, με το καλό!!!

Εγώ από το μεσημέρι έχω βλέννες, μάλλον είναι το βλεννώδες βύσμα που σημαίνει ότι μπήκα στην τελική ευθεία. Άντε καλή λευτεριά σε όλες μας!

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...