Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρες κοριτσάρες!!!

Τι κάνετε???

Επιτέλους συναρμολόγησαμε το καροτσι μας με το πορτ μπεμπε πάνω όμως!!!

Εχω χαζέψει να το κοιτάζω!!!

Με γεια!!! Καλές βόλτες!!!

kκοιλουμπιτσες μου καλη η παρεα σας αλλα δεν την παλευω.θα παω να ξαπλωσω κ θα σας διαβασω το πρωι. καλη συνεχεια κ καλη ξεκουραση

φιλια σε ολες:P

Ριτάκι, όνειρα γλυκά! Καλή ξεκούραση! Τα λέμε αύριο! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλες βολτουλες μπουμπου

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι, να ερθει και το μπεμπέ μας να το χαρεί...

με γεια με γεια! βαλε καμια φωτο! τι πείρες?

Ευχαριστω ΝΑτάσα μουυυυυ... Εχω πάρει εδω και καιρό το Stokke Xplory -αλλά δεν ειχαμε αξιωθει να το βγαλουμε απο τα κουτια να πλυθει κτλ...

http://www.strollerlife.com/images/stokke%20complete%20olive.jpg

:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι, να ερθει και το μπεμπέ μας να το χαρεί...

Ευχαριστω ΝΑτάσα μουυυυυ... Εχω πάρει εδω και καιρό το Stokke Xplory -αλλά δεν ειχαμε αξιωθει να το βγαλουμε απο τα κουτια να πλυθει κτλ...

α!!!!!!!1 πολυ ωραίο!! το είχα δει και μου άρεσε πολύ! όμως ήταν λίγο ακριβούτσικο!

εγω τελικα δεν το έπλυνα το πορτ μπεμπε του καροτσιου! θα βαλω πλυμένα καθαρα σεντονάκια! δεν μου φαινεται ότι θα το καταφέρω να το πλύνω!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

μπουμπου τελεια αγορα!!!! τα βλεπω συνεχεια εδω:!!! τελεια

Σε ευχαριστω, αυτο το καροτσι αληθεια η το λατρευεις ή το σιχαινεσαι...

ειναι λιγο περιεργο στο ματι αλλα εχει απιστευτα πλεονεκτηματα!

α!!!!!!!1 πολυ ωραίο!! το είχα δει και μου άρεσε πολύ! όμως ήταν λίγο ακριβούτσικο!

εγω τελικα δεν το έπλυνα το πορτ μπεμπε του καροτσιου! θα βαλω πλυμένα καθαρα σεντονάκια! δεν μου φαινεται ότι θα το καταφέρω να το πλύνω!

Νατασα μου πραγματι αρκετα τσιμπημενο, αλλα αξιζε η αγορα και πιστευω θα το διαπιστωσω και μετά... Εχει μοναδικο πλεονεκτημα το οτι ειναι ψηλά το παιδι και εγω μιας και ειμαι 1,82 και με προβλημα στην πλατη και στο σκυψιμο θα με σωσει!!!

Σε ευχαριστω, αυτο το καροτσι αληθεια η το λατρευεις ή το σιχαινεσαι...

ειναι λιγο περιεργο στο ματι αλλα εχει απιστευτα πλεονεκτηματα!

Νατασα μου πραγματι αρκετα τσιμπημενο, αλλα αξιζε η αγορα και πιστευω θα το διαπιστωσω και μετά... Εχει μοναδικο πλεονεκτημα το οτι ειναι ψηλά το παιδι και εγω μιας και ειμαι 1,82 και με προβλημα στην πλατη και στο σκυψιμο θα με σωσει!!!

αχ σα το αδερφακι μου κ εσυ ψηλο....θα σε βολεψει πολυ....επειδη εδω ολες ειναι πολυ ψηλες τις εχει βολεψει αυτο το καροτσι..λιγο διαστημικο αλλα με αλλες δυνατοτητες απο τα συμβατικα

Αυτό κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!

Είναι super! ;)

Να ρωτήσω κάτι : πώς μαζεύει; Πιάνει πολύ χώρο στο πορτ μπαγκάζ;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

αχ σα το αδερφακι μου κ εσυ ψηλο....θα σε βολεψει πολυ....επειδη εδω ολες ειναι πολυ ψηλες τις εχει βολεψει αυτο το καροτσι..λιγο διαστημικο αλλα με αλλες δυνατοτητες απο τα συμβατικα

Πραγματικα σημερα που πειραματιστηκα εχει πολλες πολλες δυνατοτητες!

Αυτό κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!

Είναι super! ;)

Να ρωτήσω κάτι : πώς μαζεύει; Πιάνει πολύ χώρο στο πορτ μπαγκάζ;

Δυστυχως πιανει αρκετο χωρο σε σχεση με αυτα που κλεινουν σαν μπαστουνι!!

Δες εδώ φωτό http://devine.files.wordpress.com/2006/07/stokke2.jpg

ετσι ειναι κλειστο...

Στο αμαξι μου πιανει ολο το πορτ μπαγκαζ - αλλα ουτως η αλλως το πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου μου ειναι ανυπαρκτο -

Παντως ειναι πολυ ευκολο στο χειρισμο

Δυστυχως πιανει αρκετο χωρο σε σχεση με αυτα που κλεινουν σαν μπαστουνι!!

Δες εδώ φωτό http://devine.files.wordpress.com/2006/07/stokke2.jpg

ετσι ειναι κλειστο...

Στο αμαξι μου πιανει ολο το πορτ μπαγκαζ - αλλα ουτως η αλλως το πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου μου ειναι ανυπαρκτο -

Παντως ειναι πολυ ευκολο στο χειρισμο

Όντως, πιάνει πολύ χώρο. Στο δικό μου θα είχα πρόβλημα. Μέσα στην πόλη, όμως, το μεγάλο αυτοκίνητο είναι πρόβλημα και εγώ σπάνια παίρνω του άντρα μου. Έτσι πήρα ένα μπαστούνι της Peg Perego.

Είναι βαρύ;

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλά έκανες Μαιρη μου θα σε βολέψει...

Εχει παρει ενας φιλος μας και μου είπε οτι εχει σωθεί...

Βαρυ δεν θα ελεγα οτι ειναι, κανα δεκάρι κιλά αλλα δεν το καταλαβαινεις καθως η ανταποκριση του στην κυληση είναι αψογη!!

Εμενα το αμαξακι μου δυστυχως εχει αυτο το μειονεκτημα της ελλειψης πορτ μπαγκαζ αλλα εχω κολλημα μαζι του και δεν θα το αλλαξω... απλα δεν γινεται να κανουμε ταξιδι με αυτο!

Καλά έκανες Μαιρη μου θα σε βολέψει...

Εχει παρει ενας φιλος μας και μου είπε οτι εχει σωθεί...

Βαρυ δεν θα ελεγα οτι ειναι, κανα δεκάρι κιλά αλλα δεν το καταλαβαινεις καθως η ανταποκριση του στην κυληση είναι αψογη!!

Εμενα το αμαξακι μου δυστυχως εχει αυτο το μειονεκτημα της ελλειψης πορτ μπαγκαζ αλλα εχω κολλημα μαζι του και δεν θα το αλλαξω... απλα δεν γινεται να κανουμε ταξιδι με αυτο!

Θα βρείτε τη λύση!

Πάντως, μου αρέσει πάρα πολύ. Εγώ μόνο στα Allouette το βρήκα. Υπάρχει και αλλού;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...