Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

geia sas koritsia ti kanete?xronia polla se osous kai oses giortazoun..exw mia aporia shmera piga gia e3etaseis aimatos k ourwn..phra thl kapoia stigmh to meshmeri na mou poun ti kai pws kai mou vrikan leukwma sta oura kai eipan na epanalavoume thn e3etash gia pio sigouria vasika exw agxwthei poly exete idea ti einai to leykwma h an kapoia apo sas to exei?

vgLCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geia sas koritsia ti kanete?xronia polla se osous kai oses giortazoun..exw mia aporia shmera piga gia e3etaseis aimatos k ourwn..phra thl kapoia stigmh to meshmeri na mou poun ti kai pws kai mou vrikan leukwma sta oura kai eipan na epanalavoume thn e3etash gia pio sigouria vasika exw agxwthei poly exete idea ti einai to leykwma h an kapoia apo sas to exei?

Γεια σου marinakii86!

Από πίεση ή πρηξίματα πως πας;

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μόλις γύρισα από την κουνιάδα μου. ειχα πάει να δω τη ζουζουνοανηψια μου και βαφτηστηρα μου και τρελάθηκα πάλι με τα ναζακια της!!!!!!!!!!!! σκέφτηκα πως αν γεννήσω δε θα έχω πολύ χρόνο για να τη δω και ίσως κάνω μερικές εβδομάδες να τη δω μιας και λένε πως δεν κάνει το νεογεννητο να ερχετε σε επαφή με άλλα παιδακια. τη ζούλιξα, τη φίλισα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!

αυριο θα πάω στο γιατρό αφου δεν έχω γεννήσει όπως μου είπε. αντε να δω πόσο θα είναι το μωρό. ευχομαι να μην είναι πάνω από 3 κιλά!:rolleyes::rolleyes:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

χεχε Νατασα μου...γιατι βρε να μην ειναι πανω απο 3...ισα ισα που θα το πιανεις κ πιο ευκολα βρε :)

να σου ζησει το ανηψοβαφτιστηρι

δε θέλω να είναι μεγάλο για να βγει εύκολα! άλλωστε δε μου αρέσουν τα μεγάλα μωρά! θα είμαι cool μαμά, χωρίς δεν εφαγε το παιδί και γιατι δεν τρώει! καλυτερα αδυνατούλης. δεν πέθανε κανένα παιδί από πείνα (εκτως απο την Αφρική).

uDLqp1.png

α ναι αλοιμονο....δεν ειπα οτι θα εχει προβλημα....χτυπα ξυλο!!! φτου φτου...κουνιεμαι κ απο τη θεση μου αχαχχχαχαχααχ

απλα λεω μωρε, για να μην αχγωνεσαι....κ επειδη εγω θα βγαλω θρεφταρι λεω τα θετικα του μεγαλου μωρου χιχιχι

γεια σας κοριτσια κ απο μενα :tongue:δεν θα καθησω πολυ, εκανα δουλιες κ νιωθω χαλια....εκτος απο υπερβολικα κουρασμενη ποναει η κοιλια μου ...παντου....κυριως κατω απτον αφαλο, αριστερα κ δεξια...παντου.... να σκυψω πια δεν ο συζητω, οτι εκενα σημερα, απορω αυριο αν θα μπορω να δεσω τα κορδονια μου.πηγα να αλλαξω σακουλιτσα στην τουαλετα κ δεν τα καταφερα ποτε!μαλλον κατεβηκε πολυ η κοιλια...τι να πω. οσο για την μεση αφηστε καλυτερα γιατι θα ακουστω υπερβολικη:rolleyes:

καταταλλα εσεις καλα?

natasa σε βλεπω για προκληση ε? μαλλον κ εγω εκει θα καταληξω μου φαινεται.αν δενγενησω μεχρι τις 3 θα παω να κλεισουμε ραντεβου

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας κοριτσια κ απο μενα :tongue:δεν θα καθησω πολυ, εκανα δουλιες κ νιωθω χαλια....εκτος απο υπερβολικα κουρασμενη ποναει η κοιλια μου ...παντου....κυριως κατω απτον αφαλο, αριστερα κ δεξια...παντου.... να σκυψω πια δεν ο συζητω, οτι εκενα σημερα, απορω αυριο αν θα μπορω να δεσω τα κορδονια μου.πηγα να αλλαξω σακουλιτσα στην τουαλετα κ δεν τα καταφερα ποτε!μαλλον κατεβηκε πολυ η κοιλια...τι να πω. οσο για την μεση αφηστε καλυτερα γιατι θα ακουστω υπερβολικη:rolleyes:

καταταλλα εσεις καλα?

natasa σε βλεπω για προκληση ε? μαλλον κ εγω εκει θα καταληξω μου φαινεται.αν δενγενησω μεχρι τις 3 θα παω να κλεισουμε ραντεβου

αν τα καταφερω και δε γεννήσω μεχρι την άλλη Παρασκευή θα αρχίσω τα κόλπα. πολύ περπάτημα και sex!

uDLqp1.png

αν τα καταφερω και δε γεννήσω μεχρι την άλλη Παρασκευή θα αρχίσω τα κόλπα. πολύ περπάτημα και sex!

Mεχρι την αλλη παρασκευη?αντεχεις μεχρι τοτε βρε θηριο? δεν τα αρχιζεις απο τωρα,μηπως κ ρθει?

εγω κουραγιο ουτε γιαυτα δεν εχω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...