Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δηλωνω παρουσα! απλα κανω δουλιτσες (τι προκοπη θεε μου!____αραχνες κοντευαμε να πιασουμε!!!) τελειωσα με την ντουλαπα της κρεββατοκαμαρας, επλυνα κ την βεραντα,τακτοποιησα,απλωσα 1πλυντηριο ηδη κ το φαγακι στον φουρνο!

ουφ...... θα αραξω λιγο τωρα κ τα υπολοιποα μετα

Γεια σου νοικοκυροκόριτσο!

Εγώ πάω να φάω τα φασολάκια μου και μετά θα μπανιαριστώ για να είμαι έτοιμη για τη βόλτα μου.

Κρίμα που δεν συντονιτήκαμε... :(

2522daf9de.png

swGop2.png

αντε..... καλη ορεξη, καλο μπανιο την κορμαρα κ καλη βολτουλα μετα.

θα καταβροχθησω το τοστ μου,θα κανω μια βολτα απτο facebook κ μετα θα συνεχισω να κανω την δουλα κ την κυρα του σπιτιου:D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Επέστεψα κι εγώ. Όλα καλά με τη μπουμπού μου!Είναι γύρω στα 2500-2600, είναι με το κεφαλάκι κάτω και έχει ελαφρώς κατέβει χαμηλά.. Για αυτό δεν λαχανιάζω καθόλου ενώ στις άλλες δυο εγκυμοσύνες μου σ'αυτό το στάδιο δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω σχεδόν... Ο τράχηλος παραμένει αρκετά κλειστός και εγώ έχασα περίπου 1 κιλό!!!!

να τους χαιρομαστε !!!! κ του χρονου ενας ακομα να γιορταζει μαζι με αυτους:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να τους χαίρεστε κορίτσια όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες και τους μελλοντικούς εεεεε!!

Διαφημίσεις

εγω δηλωνω παρουσα! απλα κανω δουλιτσες (τι προκοπη θεε μου!____αραχνες κοντευαμε να πιασουμε!!!) τελειωσα με την ντουλαπα της κρεββατοκαμαρας, επλυνα κ την βεραντα,τακτοποιησα,απλωσα 1πλυντηριο ηδη κ το φαγακι στον φουρνο!

ουφ...... θα αραξω λιγο τωρα κ τα υπολοιποα μετα

βρε rita__ki χαλάρωσε λίγο!!! Σ' έπιασε μου φαίνεται το σύνδρομο της τελειομανίας!

Εμείς μόλις φάγαμε .Ήρθε η μικρή μου η κόρη(11 1/2 χρ.) από την εκδρομή και εγώ είχα ετοιμάσει για να την κάνω να χαρεί μακαρόνια..Και μου λέει 4 μέρες τώρα μακαρόνια τους τάιζαν οι Γερμανοί -σε διαφορετικές παραλλαγές βέβαια. Οπότε τα μακαρόνια μένουν για αύριο και σήμερα φάγαμε τελικά κοτόπουλο ψητό με πατατούλες τηγανητές (έτοιμο).

Καλά κόντεψα να σκάσω η γυναίκα.Από τη Δευτέρα που έφυγαν μιλήσαμε μόνο 2 φορές στο τηλέφωνο -γιατί δεν τους άφηναν κινητό και μιλούσαμε μέσω των δασκάλων- και αυτή ήταν μεσα στην τρέλλα της και ντρεπόταν κιόλας να πολυμιλήσει με τη μαμά μην την κοροιδέψουν.. Ευτυχώς ήρθε και έχω τρελλαθεί από τη χαρά μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...