Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

επειδη μπαινω κ στις μανουλες δεκεμβριου 2009 επειδη εχω 2 φιλες εκει, ειδα οτι ολες προλαβαινουν...κ μιλανε πολυυυυυ εκεινες :) :)

εμεις τωρα τελευταια πηραμε τα πανω μας χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα μου κι εγώ προβληματίζομαι καθώς έχω ήδη και ένα παιδάκι.

Ομως, θα πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάττουμε κάποιες στιγμές ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Έστω, 10 λεπτάκια με τον καφέ το πρωί. Όσες φορές δεν το έχω κάνει και τρέχω σαν παλαβή για το παιδί, το σπίτι και τον άντρα, στο τέλος έχω καταλήξει υστερική...

Για τη δική μας γαλήνη και ως προέκταση και για τη γαλήνη του σπιτιού μας (καθώς ως γνωστόν η δική μας ψυχολογία επηρρεάζει και της υπόλοιπης οικογένειας), θα πρέπει να βρίσκουμε πάντα χρόνο για εμάς, έστω και εάν είναι ελάχιστος.

συμφωνώ μαζί σου! απολυτα!

fairy το δίκτυο θα πειράζει το μωρό ακόμα κιαν το λαπτοπ είναι σε άλλο χώρο?

uDLqp1.png

Νατάσα μου κι εγώ προβληματίζομαι καθώς έχω ήδη και ένα παιδάκι.

Ομως, θα πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάττουμε κάποιες στιγμές ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Έστω, 10 λεπτάκια με τον καφέ το πρωί. Όσες φορές δεν το έχω κάνει και τρέχω σαν παλαβή για το παιδί, το σπίτι και τον άντρα, στο τέλος έχω καταλήξει υστερική...

Για τη δική μας γαλήνη και ως προέκταση και για τη γαλήνη του σπιτιού μας (καθώς ως γνωστόν η δική μας ψυχολογία επηρρεάζει και της υπόλοιπης οικογένειας), θα πρέπει να βρίσκουμε πάντα χρόνο για εμάς, έστω και εάν είναι ελάχιστος.

Εισαι θεα_____________συμφωνα απολυτα ομως:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

επειδη μπαινω κ στις μανουλες δεκεμβριου 2009 επειδη εχω 2 φιλες εκει, ειδα οτι ολες προλαβαινουν...κ μιλανε πολυυυυυ εκεινες :) :)

εμεις τωρα τελευταια πηραμε τα πανω μας χεχε

ναι!!! νοιώθω οτι μπορώ μαζι σας να μοιραστώ τις ανυσηχίες μου καλύτερα από τον καθ'ένα! είστε μια πολύ καλή περέα για μενα!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Το αύρματο είτε είναι δίκτυο είτε τηλέφωνο επηρρεάζει. Γιατί τώρα που είμαστε κολλημένες στα λαπτοπ με τα μωρά στην κοιλιά, νομίζεις ότι δεν επηρρεάζονται αυτά αλλά και εμείς;

Απλά το θέμα είναι όπως στα κινητά. Αν φταίνε για βλάβες θα το δούμε τις επόμενες δεκαετίες.

Για καλό και για κακό, πιστεύω ότι θα πρέπει όλα να είναι με μέτρο. Ότι είναι ασύρματο, ακόμη και ενδοεπικοινωνία τουλάχιστον 3 μέτρα μακριά από το κεφάλι του παιδιού.

Για την ενδοεπικοινωνία, αν θυμάμαι καλά, το ανέφεραν και οι οδηγίες χρήσης.

AMl8p2.png s30Tp2.png

κοιτα οι αποψεις διισταντε...οταν τα λεω στον αντρα μου, γιατι εγω ετοιμη ημουν να τα κλεισω ολα, κ του ελεγα για τα ηλεκτρομαγνητικα κλπ γελαγε...κ τον πιστευω γιατι ειναι στο επαγγελμα του αυτο κ ξερω οτι το κατεχει. γυρω μας εχουμε τοσες μα τοσες κεραιες...κ απλα μου ειπε ειδικα στην αρχη απλα ειναι καλο εκει γυρω γυρω στο μωρο να μην υπαρχουν πολλα ασυρματα...οπως λαπτοπ κ κινητα...ιδιως οταν κοιμαται.

επισης τηλεοραση να μη βλεπει οσο ειναι μωρο...τα ματακια του ποτε γυρισμενα στη τηλεοραση

επισης τηλεοραση να μη βλεπει οσο ειναι μωρο...τα ματακια του ποτε γυρισμενα στη τηλεοραση

Κι όμως με ένα μαγικό τρόπο θα δεις ότι εκεί θα στρέφει βρε παιδί μου τα μάτια του αυτόματα.

Θα θηλάζεις και θα λες, ας κάτσω στην tv να χαλαρώσω και λίγο και αυτό θα κρυφοκοιτάει.

Και μετά λένε ότι τα μωρά βλέπουν μόνο στα 1-2 μέτρα...Όταν η τηλεόραση είναι στα 4 πώς είναι δυνατό να τους κεντρίζει το βλέμμα;

AMl8p2.png s30Tp2.png

τηλεόραση δε θα βλέπουμε ετσι κι σλλιως δεν πολυβλέπουμε, ενδοεπικοινωνια δε θα πάρω, τα κινητα είανι πρόβλημα αλλά θα τα έχω μακρια, το ασυρματο τηλέφωνο δεν το πολυχρησιμοποιούμε πλέον (είναι με το τηλεφωνο στη βάση) το λαπτοπ ακόμα και τώρα φωνάζει να μην το έχω κοντα στην κοιλιά μου και ξέρω πως έχει δίκιο. προσπαθω να το έχω λίγο πιο μακρυα. απλά σκέφτομαι μήπως πρεπει να κλείνω το δικτυο και να το ανοιγω μόνο μερικές ώρες. τώρα το δίκτυο είναι συνεχεια ανοιχτο!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Κι όμως με ένα μαγικό τρόπο θα δεις ότι εκεί θα στρέφει βρε παιδί μου τα μάτια του αυτόματα.

Θα θηλάζεις και θα λες, ας κάτσω στην tv να χαλαρώσω και λίγο και αυτό θα κρυφοκοιτάει.

Και μετά λένε ότι τα μωρά βλέπουν μόνο στα 1-2 μέτρα...Όταν η τηλεόραση είναι στα 4 πώς είναι δυνατό να τους κεντρίζει το βλέμμα;

οχι σε αυτο θα ειμαι πολυ προσεχτικη...αλλωστε κ εγω δε βλεπω τηλεοραση, αντε να δω μια ωρα τη μερα κ οχι καθε μερα...κ τωρα που ειμαι σε αδεια δεν την ανοιγω καθολου...στο λαπτοπ ειμαι :rolleyes:

παντως κ εγω μπερδευομαι πολυ με ολα αυτα...δεν μπορει να σου πει καποιος μια επιστημονικα αποδεδειγμενη αποψη...κ παρολο που ειμαι της πληροφορικης τετοια πραγματα ειναι πολυ λεπτα κ δε ξερω τι να πρωτοκανω

οχι σε αυτο θα ειμαι πολυ προσεχτικη...αλλωστε κ εγω δε βλεπω τηλεοραση, αντε να δω μια ωρα τη μερα κ οχι καθε μερα...κ τωρα που ειμαι σε αδεια δεν την ανοιγω καθολου...στο λαπτοπ ειμαι :rolleyes:

παντως κ εγω μπερδευομαι πολυ με ολα αυτα...δεν μπορει να σου πει καποιος μια επιστημονικα αποδεδειγμενη αποψη...κ παρολο που ειμαι της πληροφορικης τετοια πραγματα ειναι πολυ λεπτα κ δε ξερω τι να πρωτοκανω

Πιστεύω ότι τυχόν παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό είναι μακροπρόθεσμες και έτσι κανείς δεν είναι σε θέση να μας ενημερώσει σωστά, αν σκεφτείς ότι τα κινητά έχουν περίπου 15 χρόνια λειτουργίας...

Απλά, όπως είπες κι εσύ, κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, δε θα βάλουμε τη βάση του ασύρματου τηλεφώνου στο παιδικό δωμάτιο και ούτε βέβαια στο κομοδίνο μας.

Ας κάνουμε ότι μπορούμε για καλό και για κακό.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...