Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καληνυχτα 3χμαμα :)

αχ κ εμενα ολο κλωτσαει. ειχαμε βγει για φαγητο αποψε κ καποια στιγμη πηδαγε μεσα κ ποναγα παντου....πραγματικα θελω να γεννησω ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!!

αλλα ειπαμε υπομονη μεχρι το παρτυ χιχι..κραταω ριτακιιιι!!! θα παωωωω

φαντάζεσαι να σπάσουν τα νερα κατα τη διαρκεια του πάρτυ!!!!!!!!!

πλάκα θα έχει!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κ εμενα ολο κλωτσαει. ειχαμε βγει για φαγητο αποψε κ καποια στιγμη πηδαγε μεσα κ ποναγα παντου....πραγματικα θελω να γεννησω ΤΩΡΑΑΑΑ!!!!!

Κι εγώ θα ήθελα να γεννήσω απόψε κιόλας, αλλά δεν το εύχομαι ακόμα γιατί περιμένω μπας και γυρίσει το ...κωλόπαιδό μου :D

AMl8p2.png s30Tp2.png

αλλιως γλυκια μου αν δεις τα ζορια...κανε το παρτυ στην πισινα:cool::cool::cool::cool::cool:

88M1p3.pngycQap3.png

μακαρι να τα χασω!!!!!!!1

εχω βάλει στόχο στη βαφτιση να είμαι κούκλα και αδύνατη. να εχω χάσει και τα 15 που είχα επιπλέον! μη σου πω 18! δλδ καμια 30αρια σύνολο. ευτυχως σκεφτομαι τη βαφτιση του χρόνου το καλοκαιρι!

uDLqp1.png

Τυχερούλα!

Τι βάρος έχεις πάρει;

Λίγα πράγματα...

6 κιλάκια...

Αλλά εχω λιωσει απο την αρχη στο περπατημα γι αυτό!

Γενικα δεν ειναι τυπος που θα μου κανει τον αστυνομικο - ουτε για χαβαλέ!:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μακαρι να τα χασω!!!!!!!1

εχω βάλει στόχο στη βαφτιση να είμαι κούκλα και αδύνατη. να εχω χάσει και τα 15 που είχα επιπλέον! μη σου πω 18! δλδ καμια 30αρια σύνολο. ευτυχως σκεφτομαι τη βαφτιση του χρόνου το καλοκαιρι!

εγω αν δω τα σκουρα με τα κιλα..θα παει στην βαφτιση του το παιδι μου....με τα ποδια....για να μην πω με κανενα μηχανακι:tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ο αντρας μου λεει θα γεννησω μετα το παρτυ απο τη πολυ συγκινηση αχαχαχαχ

κοριτσια!!! κοντευουμεεεεεε...μπορει να γινει ανα πασα στιγμη.,...τους γονεις μου τους παιρνω συνεχεια τηλεφωνο κ το σηκωνουνε παντα με λαχταρα σα να περιμενουν να ακουσουν τη φραση "παω μαιευτηριο" χεχε...αμοιροι κ αυτοι, τοσο μακρια

Αντε φιλενάδες, τον άλλο μήνα πρώτα ο Θεός θα λέμε για τους θηλασμούς, πόσο, πότε τρώνε, πόσες φορές κάνουν κακάκια, πόσες ώρες κοιμούνται, αν ρεύονται και άλλα τέτοια :)

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

εγω αν δω τα σκουρα με τα κιλα..θα παει στην βαφτιση του το παιδι μου....με τα ποδια....για να μην πω με κανενα μηχανακι:tongue::tongue:

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

uDLqp1.png

Αντε φιλενάδες, τον άλλο μήνα πρώτα ο Θεός θα λέμε για τους θηλασμούς, πόσο, πότε τρώνε, πόσες φορές κάνουν κακάκια, πόσες ώρες κοιμούνται, αν ρεύονται και άλλα τέτοια :)

θα προλαβαίνουμε λες? μακάρι γιατι θα μου λείψει η παρέα μας διαφορετικά!

εχω βέβαια και τον άνδρα μου που φωνάζει πως μόλις γυρίσουμε θα κλείσει το ασυρματο δίκτυο! καλα μου την έχει δώσει αυτό:mad::-x αν κάνει κάτι τέτοιο θα γίνω :mad::mad::mad::mad:

uDLqp1.png

φυσικα κ θα προλαβαινουμε...κ αν δε μπαινουμε εδω να ανταλασσουμε αποψεις κ αποριες τι θα κανουμε??? ποιος θα καταλαβει αλλος την αγωνια μας καλυτερα απο εμας τις ιδιες?

νατασα πες του οτι απλα δε θα πηγαινεις το λαπτοπ εκει που ειναι η κουνια του μωρου....κ εμεις εχουμε ασυρματο κ ολο στο κρεβατι ειμαι με το λαπτοπ αλλα μολις ερθει το μικρο δε θα μπαινω με λαπτοπ μεσα ;)

θα προλαβαίνουμε λες? μακάρι γιατι θα μου λείψει η παρέα μας διαφορετικά!

εχω βέβαια και τον άνδρα μου που φωνάζει πως μόλις γυρίσουμε θα κλείσει το ασυρματο δίκτυο! καλα μου την έχει δώσει αυτό:mad::-x αν κάνει κάτι τέτοιο θα γίνω :mad::mad::mad::mad:

Νατάσα μου κι εγώ προβληματίζομαι καθώς έχω ήδη και ένα παιδάκι.

Ομως, θα πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάττουμε κάποιες στιγμές ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Έστω, 10 λεπτάκια με τον καφέ το πρωί. Όσες φορές δεν το έχω κάνει και τρέχω σαν παλαβή για το παιδί, το σπίτι και τον άντρα, στο τέλος έχω καταλήξει υστερική...

Για τη δική μας γαλήνη και ως προέκταση και για τη γαλήνη του σπιτιού μας (καθώς ως γνωστόν η δική μας ψυχολογία επηρρεάζει και της υπόλοιπης οικογένειας), θα πρέπει να βρίσκουμε πάντα χρόνο για εμάς, έστω και εάν είναι ελάχιστος.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...