Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προσέχω αλλά τι να τον κάνω, του εχω αδυναμία και ήθελα να τον φροντίσω, δεν βηχει κτλ, λιγο πυρετο ειχε και αρκετη καταπτωση...

Πιο πολυ θεωρω οτι ειναι υπερκοπωση απο την δουλεια

Περιποιήσου τον τώρα γιατί:

α)οι άντρες όταν είναι αρρωστούληδες είναι σαν τα μωράκια..θέλουν αγάπη , φροντίδα και ...προδέρμ

β)όταν έρθει με το καλό το μπεμπέ σας ..θα τον παραμελήσεις λιγουλάκι οπότε όσο προλαβαίνεις αποζημίωσε τον προκαταβολικά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειά σας και από μένα!

σήμερα το απογευμα ήρθαν 2 πολύ καλές μου φίλες να με δουν και χαθηκα λίγο μέχρι να ετοιμάσω το σπίτι έφτιαξα και ένα κέικ σοκολάτας:tongue:.

Καλά βρε natasa133, γιατί μας κολάζεις πάλι νυχτιάτικα ???Άκου κέικ σοκολάτας!!!! Γιατί????????????????????????

ρε κορίτσια που είναι εκεινη η λίστα με το πότε γεννάει η καθε μια? νομίζω κάποια είχε πει για γέννα με καισαρική 22/4?

έχεις δίκιο!!Στην 101 σελίδα..η angel09 στην Κύπρο!! Να πάνε όλα καλά να έρθει το πρώτο μπεμπουλίνι στην παρέα μας!!!

Διαφημίσεις

Περιποιήσου τον τώρα γιατί:

α)οι άντρες όταν είναι αρρωστούληδες είναι σαν τα μωράκια..θέλουν αγάπη , φροντίδα και ...προδέρμ

β)όταν έρθει με το καλό το μπεμπέ σας ..θα τον παραμελήσεις λιγουλάκι οπότε όσο προλαβαίνεις αποζημίωσε τον προκαταβολικά!!!

Ελπιζω να μην τον παραμελήσω γιατι ειναι παραπονιαρης και τον εχω κακομαθημενο!!!χιχιχιχι

κρασακι κοκκινο μια στο τοσο, ο γιατρος ειπε καλο κανει κ στην αναιμια:tongue:

mpoumpou περαστικα του αντρουλη σου

Ευχαριστω κοριτσακι

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

mpoumpou περαστικα του αντρουλη σου

εγω τώρα τελευταία εχω πιει μονο μερικες μπύρες χωρις αλκοολ. το ξέρω οτι οι περισσότεροι το επιτρεπουν μια στο τόσο αλλά διάβασα ότι δν κάνει καθόλου και ετσι δν έχω πιει. ημουν λίγο σκληροπυρηνική κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης. εχω πιει 3 καφεδες φιλτρου ελαφριους, 3 φορες decaf, καθόλου κοκακόλα, 2 φορες πορτοκαλάδα με ανθρακικο και 3 χωρις. κατα τα αλλα μόνο νερο και χυμους.

uDLqp1.png

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ :

:rolleyes:natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

zeta28....................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ

:tongue:B-FLY..................12/5/2010

xrisaki.....................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

irene.pap..................27/5/2010

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

36χαζομαμάδες

17 ΑΓΟΡΙΑ

7ΚΟΡΙΤΣΙΑ

12 ?????

!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω τώρα τελευταία εχω πιει μονο μερικες μπύρες χωρις αλκοολ. το ξέρω οτι οι περισσότεροι το επιτρεπουν μια στο τόσο αλλά διάβασα ότι δν κάνει καθόλου και ετσι δν έχω πιει. ημουν λίγο σκληροπυρηνική κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης. εχω πιει 3 καφεδες φιλτρου ελαφριους, 3 φορες decaf, καθόλου κοκακόλα, 2 φορες πορτοκαλάδα με ανθρακικο και 3 χωρις. κατα τα αλλα μόνο νερο και χυμους.

ααααααααααα οχι εγω δεν μπορω ετσι.... ολα με μετρο.ετσι κ μου ααπαγορευσουν κατι μονο κ μονο απο αντιδραση θα το κανω. αναψυκτικα δεν επινα ποτε, οποτε οκ. το τσιγαρο που τα ελατωσα κατα τα αλλα λιγο απολα.... κ στον 7 μηνα πηγα κ στα μπουζουκια!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

κ εμενα μονο κρασι απο αλκοολ με αφηνε αλλα ο κερβερος ο αντρας μου δεν με αφηνει με τιποτα....σταγονα δεν εχω πιει 9 μηνες!!!!

εχω πιει ομως με πολυ παρακαλεμα 3 κοκακολες χιχι :)

καφεδες οχι, γενικα δεν επινα κ πριν οποτε κ τωρα δεν με αφηνει καθολου...κ το κανει με τετοιο τροπο που ουτε κρυφα δε μπορω να το κανω...ακουω τη φωνη του στο κεφαλι μου μεσα αχαχαχα

Μπράβο του! Νομίζω ότι για τα ελληνικά δεδομένα πρέπει να είναι στη συντριπτική μειονότητα. Οι περισσότεροι σε οδηγούν χωρίς ιδιαίτερο λόγο στην καισαρική...Άρα καλά κάνεις και τον εμπιστεύεσαι μάλλον!!Νομίζω ότι μπορούν άλλωστε να κάνουν κάποιους εξωτερικούς χειρισμούς και να το γυρίσουν σιγά σιγά. Βέβαια μπορεί μέχρι και την τελευταία στιγμή να γυρίσει από μόνο του!!!

Ναι, έτσι λένε, γυρνούν ακόμη και την τελευταία μέρα. Είδομεν...

Αχ βρε κορίτσια, μη μιλάτε για γλυκάκια και είναι ώρα δύσκολη που με πιάνει λιγούρα...

Επειδή όπως σας έχω πει ο ντοκτορ μου είναι αυστηρός και δεν τρώω μετά τις οκτώμιση τίποτε, αλλά και γενικά καθόλου γλυκά, έχω ήδη πει στον άντρα μου μόλις γυρίσω πρώτα ο Θεός από το μαιευτήριο, θέλω παγωτό στην κατάψυξη και πίτσα φρεσκοψημμένη. Ε ρε μάσες :D:D:D

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...