Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

bibis μου θα εισαι η πρωτη μανουλα του καφε μας :) με το καλο καρδια μου, περιμενουμε τα νεα σου. καλη δυναμη

Εννοειτε θα ενημερωσω!!!θα πω του αντρουλη μου να μου φερνει το λαπ-τοπ στο μαιευτηριο κι αν μπορω να κλεβω ιντερνετ απο πουθενα θα μιλαμε!!!!!

ευχαριστω πολυ με το καλο κι εσεις να τα παρετε αγκαλιτσα!!!φιλακια

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

bibis23 με το καλό! μην αγχώνεσαι! όλα θα πάνε καλά, οι άνδρες δεν παθαίνουν τπτ μόνοι τους! απλά θα τους λείψεις!

Ευχαριστούμε και για τη συμβουλή. εγώ τελευταία ξάπλωνα αρκετά ανάσκελα αλλά θα το κόψω!

fairy εύχομαι με το μπανάκι να νοιώσεις πιο χαλαρή!

rita_ki και εγώ έβγαλα στην πολύ αρχή αιμορροΐδες. αλλά έφυγαν. εκτός από πλύσεις με κρύο νερό είναι σημαντικό να μη σφίγγεσαι αν έχεις δυσκοιλιότητα

uDLqp1.png

rita_ki και εγώ έβγαλα στην πολύ αρχή αιμορροΐδες. αλλά έφυγαν. εκτός από πλύσεις με κρύο νερό είναι σημαντικό να μη σφίγγεσαι αν έχεις δυσκοιλιότητα

natasaki εχεις απολυτο δικιο...να μην σφιγγομαι...αλλα μια κουβεντα ειναι .... ημουν δυσκοιλια κ πριν....τωρα με την εγκυμοσυνη κ τον τοσο σιδηρο που παιρνω βραστα. θα το παλεψω ομως :tongue:

αυτο που σκεφτομαι τωρα.... κοριτσια φανταζεστε την ωρα της γεννας κ των εξωθησεων που πρεπει να σπρωξουμε??? πω πω :shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

natasaki εχεις απολυτο δικιο...να μην σφιγγομαι...αλλα μια κουβεντα ειναι .... ημουν δυσκοιλια κ πριν....τωρα με την εγκυμοσυνη κ τον τοσο σιδηρο που παιρνω βραστα. θα το παλεψω ομως :tongue:

αυτο που σκεφτομαι τωρα.... κοριτσια φανταζεστε την ωρα της γεννας κ των εξωθησεων που πρεπει να σπρωξουμε??? πω πω :shock::shock:

εγω ρε κορίτσια αν και πάντα ήμουν λίγο δυσκοίλια και αν και παίρνω 2 χαπάκια σίδηρο τη μέρα τώρα στην εγκυμοσύνη πάω στην τουαλέτα πάρα πολύ τακτικά. συνήθως πάνω από 1 φορα τη μέρα!

όσο για τις εξωθήσεις...τις έχω εξωθήσει προς το παρών από το μυαλό μου γιατί με αγχώνουν λίγο!

uDLqp1.png

εγω παιρνω 4 αμπουλες καθε μερα....αιματοκτιτης 28...ισως παιζει ρολο αυτο, τι να πω.

οσο για τις εξωθησεις...καλα λες νατασα.... ας φτασουμε σε αυτο το σημειο πρωτα !

αν παρτηρησετε στις μανουλες του Απριλιου , οι περισσοτερες ενω πηγαιναν για ΦΤ κατεληξαν καισαρικη ... :confused::oops:

88M1p3.pngycQap3.png

εσας σας κανουν κ κλισμα στην Ελλαδα οποτε μη φοβαστε για ατυχηματα κατα τις εξωθησεις ;)

εσας δεν σας κανουν ? παντως εχει τυχει να ακουσω περιπτωσεις που το κλισμα δεν ηταν αρκετο μαλλον, κ υπηρχαν κ ατυχηματα χεχε:tongue:εχ:tongue:εχ:tongue: δεν ξερω βεβαια κατι τετοιο αν ισχυει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εσας δεν σας κανουν ? παντως εχει τυχει να ακουσω περιπτωσεις που το κλισμα δεν ηταν αρκετο μαλλον, κ υπηρχαν κ ατυχηματα χεχε:tongue:εχ:tongue:εχ:tongue: δεν ξερω βεβαια κατι τετοιο αν ισχυει

οχι δεν κανουν...διοτι λενε οτι πρεπει μετα τη γεννα να ενεργηθεις οσο πιο συντομα γινεται...για να επανελθει το ολο συστημα :D

εγω παιρνω 4 αμπουλες καθε μερα....αιματοκτιτης 28...ισως παιζει ρολο αυτο, τι να πω.

οσο για τις εξωθησεις...καλα λες νατασα.... ας φτασουμε σε αυτο το σημειο πρωτα !

αν παρτηρησετε στις μανουλες του Απριλιου , οι περισσοτερες ενω πηγαιναν για ΦΤ κατεληξαν καισαρικη ... :confused::oops:

γραψανε γιατί? δε θέλω καισσαρική!

uDLqp1.png

Test

To proto mou minima apo to kinito

Emena klisma k pou mou kanan pali tous exesa olo k kati meni emoraides ixa k meta tis genes efigan

Meta ti gena prepi na ourisis gia na pas sto domatio sou exoun oro auta:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...