Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο εμενα...δε ξερω τι εγινε εχθες το βραδυ κ εχει μαγκωσει/πιαστει το αριστερο πλευρο μου. με ψηλαφισε ο αντρας μου εχθες κ ειδε οτι τα πλευρα μου εχουν ανεβει πολυυυυ πανω κ αν τα πειραζεις κανουν θορυβο :(

ουτε ανασα δε μπορω να παρω...

εδω γυρω θα ειμαι σημερα

πολλα φιλια

καλημερα κ απο μενα :P τι μου κανετε κοιλουμπιτσες? δυσκολο βραδυ fairy μου ε?υπομονη.....εχεις ψηλο παιδαρα....ισως φταιει αυτο:tongue:

εγω εκανα ντουζακι.... παρατηρησα οτι αρχιζω να βγαζω κ κατι σαν αιμορροιδα:shock::shock::shock:ευτυχως ακομα δεν μπορω να πω οτι ποναει αλλα περισσοτερο ειναι η ενοχληση... ελπιζω να το ξεμεπρασω. μετα θα παμε για δουλιτσες με τον αντρα μου, ρεπαρει σημερα, θα παμε κ τον σκυλο για κουρεμα κ αργοτερα για φαγητο στην μανα μου!

88M1p3.pngycQap3.png

κ η apivita ελληνικη ειναι..μονο κορρε βρισκω εδω...κ απο την αλλη σκεφτομαι, οκ να ζητησω απο τη μαμα να στειλει, αλλα πως θα βρουμε το χρωμα???

εγω κοριτσια απτην αρχη της εγκυμοσυνης μου εκανα 2 φορες αντευγιες. ο γιατρος μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.φροντισα απλα να μην το παρακανω, γιαυτο κ εκανα 2 φορες μονο .... για τον θηλασμο η αληθεια ειναι δεν ξερω γιατι δεν ρωτησα...

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ωχ βρε ριτακι κ εσυ υποφερεις μωλεεε...ελπιζω να μη χειροτερεψει...

εγω ηθελα να παω για καφε το απογευμα...θα μπω για ντουζακι πιο μετα μηπως χαλαρωσει...τι στο καλο εχει μαγκωσει εκει περα γμτ....εχει πιαστει κανα νευρο μαλλον στο πλευρο...το παθαινα συχνα πριν 6 χρονια οταν ημουν τελιοφοιτη :(

ναι κανε ενα ζεστο ντουζακι κ προσπαθησε οσο αντεχεις να το τριψεις λιγακι,σαν ελαφρυ μασαζ.... φανταζομαι θα νιωσεις καλυτερα :tongue:

αχ αυτα τα μπεμπακια μας ...ααα χχ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα :P τι μου κανετε κοιλουμπιτσες? δυσκολο βραδυ fairy μου ε?υπομονη.....εχεις ψηλο παιδαρα....ισως φταιει αυτο:tongue:

εγω εκανα ντουζακι.... παρατηρησα οτι αρχιζω να βγαζω κ κατι σαν αιμορροιδα:shock::shock::shock:ευτυχως ακομα δεν μπορω να πω οτι ποναει αλλα περισσοτερο ειναι η ενοχληση... ελπιζω να το ξεμεπρασω. μετα θα παμε για δουλιτσες με τον αντρα μου, ρεπαρει σημερα, θα παμε κ τον σκυλο για κουρεμα κ αργοτερα για φαγητο στην μανα μου!

RITA_KI ειχα βγαλει και 'γω.......................και με ΠΟΝΟΥΣΕ!!!!Οχι απλα πονουσε ουτε να κατσω δεν μπορουσα...και μαλιστα επειδη ντραπηκα να παρω τηλ.το γιατρο πηρα απο το φαρμακειο μια κρεμα φυτικη και μου περασε σε 3-4 μερες μαζι με πολλες πλυσεις κρυου νερου!!

Προλαβετη με πολλες πλυσεις και θα φυγει.περαστικα

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

RITA_KI ειχα βγαλει και 'γω.......................και με ΠΟΝΟΥΣΕ!!!!Οχι απλα πονουσε ουτε να κατσω δεν μπορουσα...και μαλιστα επειδη ντραπηκα να παρω τηλ.το γιατρο πηρα απο το φαρμακειο μια κρεμα φυτικη και μου περασε σε 3-4 μερες μαζι με πολλες πλυσεις κρυου νερου!!

Προλαβετη με πολλες πλυσεις και θα φυγει.περαστικα

ευχαριστω....πηρα τηλ τον γιατρο.... τα ιδια μου ειπε.....πλυσεις με κρυο νερο παρα πολυ τακτικα κ θα το προλαβω :tongue: ...μακαρι να ειναι ετσι κ να μην ταλαιπωρηθω λιγες μερες που μου εμειναν.εσυ τωρα εισαι οκ?εχι φυγει τελειως/?

88M1p3.pngycQap3.png

Εχθες πηγα στο γιατρο να δω τον μικρουλη απο μακρια(υπερηχο) για τελευταια φορα!!!!

Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει....4 μερες εμειναν για να δω αυτη τη φατσουλα!!!!Αλλα εχτες μου ειπε ο δοκτωρας κατι ΠΟΛΥ σημαντικο επαναλαμβανοντας το πολλες φορες για να μην το κανω!!!!!!

Ειπε να μην ξαπλωνω καθολου ανασκελα γιατι το μωρο δεν οξυγονονεται σωστα τωρα που ειναι μεγαλο.δηλαδη οι σφιγμοι του μειωνονται!!!απλως το αναφερω ως συμβουλη!!!

κατα τ'αλλα οι ετοιμασιες στο full.........πλυσιματα,σιδερωματα...γιατι αφηνω κι αλλους 2 αντρες πισω!!!τι να τους μαγειρεψω να 'χουν. :-(( πολυ στεναχωριεμαι που θα κανω να τους δω 5 μερουλες!!!!! :-((((

φιλακια πολλα κοριτσια

αμα εχουμε καμια γεννηση ειδοποιηστε....... μπαινω καθε μερα και σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραφω

φιλια στις κοιλαρες

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

ευχαριστω....πηρα τηλ τον γιατρο.... τα ιδια μου ειπε.....πλυσεις με κρυο νερο παρα πολυ τακτικα κ θα το προλαβω :tongue: ...μακαρι να ειναι ετσι κ να μην ταλαιπωρηθω λιγες μερες που μου εμειναν.εσυ τωρα εισαι οκ?εχι φυγει τελειως/?

Σιγουρα θα το προλαβεις με πλυσεις.Εμενα δεν εχει φυγει τελειως αλλα δεν ποναει και εχει ξεπρηστει ...φαντασου ηταν σαν ρογα απο σταφυλι!!!!

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...