Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ τα βάφω με της SantAngelica που δεν έχουν ούτε αμμωνία, ούτε parabens, ούτε ... (τώρα μου διαφεύγει) και είναι και άοσμη. Στα κομμωτήρια έχουν την άποψη ότι όλες οι βαφές είναι πάνω κάτω ίδιες. Εγώ, πάντως, δεν είχα ποτέ τα μαλλιά μου τόσο λαμπερά και όμορφα, όσο από τότε που τα βάφω με αυτή.

googlαρισα αλλα δε τη βρηκα...μηπως δε πουλιεται εδω...εγω τα εκανα μια φορα με κορρε...αλλα τωρα τα βλεπω βγαινουν τα ασπρα πολυ επικδυνα:|

googlαρισα αλλα δε τη βρηκα...μηπως δε πουλιεται εδω...εγω τα εκανα μια φορα με κορρε...αλλα τωρα τα βλεπω βγαινουν τα ασπρα πολυ επικδυνα:|

Εεεεεεεεεεεεεε έχεις και κάποια ηλικία! Σου τα έλεγαν, αλλά νόμιζες ότι είναι από ζήλια! :tongue::tongue::tongue:

Σοβαρά τώρα : του Κορρέ μου τα ξηραίνουν πάρα πολύ.

2522daf9de.png

swGop2.png

καλως την mpoumpou... :P

μιας και σε πετυχα,να σε ρωτησω...

θυμαμαι πως ψαχναμε την ιδια περιοδο για καθισματακι αυτοκινητου...

(και μιας και εχουμε το ιδιο καροτσι ;) ειπα να παρω την γνωμη σου)

τελικα πηρατε? ποιο αποφασισατε γιατι εχω μπερδευτει και αρχισα να το ψαχνω λιγο παραπανω με τα αναποδα μεχρι 3-4 ετων...

εννοειται ευπροσδεκτες και προτασεις απο τα υπολοιπα κοριτσια για το ποιο καθισματακι αγορασαν....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

mpoumpou εχεις δικιο...θα του ριξω μια ματια

Οτι καλύτερο ειναι αυτό, διότι δίνει φοβερές συμβουλές και κυρίως επιστημονικά αποδεδειγμένες..

Εχουν καταριφθεί πολλοί μύθοι σχετικά με το θηλασμό!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Κοίτα εδώ!

http://www.omega-pharma.gr/243/category/greek/243/0/100/1/index.html

2522daf9de.png

swGop2.png

τελικα πηρατε? ποιο αποφασισατε γιατι εχω μπερδευτει και αρχισα να το ψαχνω λιγο παραπανω με τα αναποδα μεχρι 3-4 ετων...

εννοειται ευπροσδεκτες και προτασεις απο τα υπολοιπα κοριτσια για το ποιο καθισματακι αγορασαν....

εγω έχω από το καρότσι (cam combi family) μέχρι 9 κιλά. θα πάρω πιο μετα από αυτά που γυρνανε μπροστά!

uDLqp1.png

Εγώ πήρα το plico switch modular system (καρότσι + port bebe + καθισματάκι) με βάση isofix για το αμάξι. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα Recaro. Μάλλον το επόμενο θα είναι τέτοιο.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν ανάποδα για τόσο μεγάλα παιδάκια; Και τα ποδαράκια τους πώς τα βολεύουν;

2522daf9de.png

swGop2.png

Ακου να δεις τι έγινε με αυτό...

Ημουν ετοιμη να παρω το britax first class αφου δεν ειχα σκοπο να το κουμπωνω στο καροτσι...

Αλλά αυτός που βελτιώνει το αμάξι του καλού μου μας κανει δωρο ενα τελειως high teck super duper καθισμα απο την Ιαπωνια παραγγελία...

ΟΜΩΣ δεν εχω ιδέα αν παρειγγειλε για νεογέννητο, (και φυσικα δεν θέλω να ρωτησω μην τον προσβαλλω τον ανθρωπο) οπότε αυτές τις μέρες περιμένω να το δω, να δω για τι ηλικίες ειναι και αναλογα να πραξω...

Αν δεν ειναι για νεογεννητα και ειναι πχ. 9-18 ή 9-36 θα πάρω ενα 0-9, πιθανά maxi cosi ή recaro

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Ακου να δεις τι έγινε με αυτό...

Ημουν ετοιμη να παρω το britax first class αφου δεν ειχα σκοπο να το κουμπωνω στο καροτσι...

Αλλά αυτός που βελτιώνει το αμάξι του καλού μου μας κανει δωρο ενα τελειως high teck super duper καθισμα απο την Ιαπωνια παραγγελία...

ΟΜΩΣ δεν εχω ιδέα αν παρειγγειλε για νεογέννητο, οπότε αυτές τις μέρες περιμένω να το δω, να δω για τι ηλικίες ειναι και αναλογα να πραξω...

Αν δεν ειναι για νεογεννητα και ειναι πχ. 9-18 ή 9-36 θα πάρω ενα 0-9, πιθανά maxi cosi

Και τα maxi cosi λένε ότι είναι πολύ καλά.

2522daf9de.png

swGop2.png

ναι υπαρχουν και ειναι πολυ πιο ασφαλη...

δες εδω...

και ολο το θεμα υπαρχει αναλυτικα εδω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46037

ναι,τα maxi-cosi ειναι κορυφαια...

εχω πολυ μπερδευτει με το καθισμα αυτοκινητου...πολυ ζαλαδα βρε κοριτσια....................................

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...