Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ξερετε τι δεν εχω ρωτησει τη μαια...βαψιμο μαλλιων κανουμε στο θηλασμο? εστω φυτικη? εχουν βγει ολες μου οι ασπρες τριχες...δε τα βαφω τιποτα περιεργο....στο χρωμα μου απλα

fairymummy εγω δεν θα το ρισκαρα...ρωτησα και τον κομμωτη μου που τον ξερω χρονια και μου ειπε ναι,εχω φυτικες και λενε πως κανουν και για γυναικες που θηλαζουν αλλα η γνωμη μου ειναι να ΜΗΝ τα βαψεις...

αρα καταλαβαινεις...:rolleyes:

μολις ξυπνησε κι ο μικρος...;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

α,καταλαβα...αρα δεν αγοραζω τιποτα μεχρι να δω τι θα γινει...ελπιζω ολα να πανε καλα...εχω πολυ αγχος με τον θηλασμο....

ηθελα να βρω και μια συμβουλο θηλασμου αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει...εσεις εχετε ψαξει???

στο Ελενα έχουν ειδικο τμήμα και υπάρχει και τηλεφωνο που λειτουργεί μεχρι τις 22:00. και μπορείς να τους επισκεφτείς κιολας.

uDLqp1.png

εγω ειμαι τυχερη κ εδω η μαια που σε παρακολουθει ασχολειται κ με το θηλασμο κ η καθε γειτονια εχει το children's centre οπου παρακολουθεις κ σεμιναρια η απλα πας σε γκρουπ κ ανταλασσεις αποψεις...η μαια ερχεται καθε μερα στο σπιτι μας για 15 μερες ξεκινωντας την ιδια μερα που γυρναμε στο σπιτι...οποτε ελπιζω θα βοηθησει πολυ κ δε θα πελαγωσω...γιατι στη θεωρια καλα τα λεω αλλα στη πραξη τι κανω χιχιχιι

στο Ελενα έχουν ειδικο τμήμα και υπάρχει και τηλεφωνο που λειτουργεί μεχρι τις 22:00. και μπορείς να τους επισκεφτείς κιολας.

ακομα κι αν ΔΕΝ γεννησω εκει? το Ελενα ξερω πως υποστηριζει πολυ τον θηλασμο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

fairymummy εγω δεν θα το ρισκαρα...ρωτησα και τον κομμωτη μου που τον ξερω χρονια και μου ειπε ναι,εχω φυτικες και λενε πως κανουν και για γυναικες που θηλαζουν αλλα η γνωμη μου ειναι να ΜΗΝ τα βαψεις...

αρα καταλαβαινεις...:rolleyes:

μολις ξυπνησε κι ο μικρος...;)

ναι κ εγω αυτα σκεφτομαι εχεις δικιο...τι να κανουμε...θα κατσω με ασπρο μαλλι...θελω να θηλασω κ για καιρο κιολας...οποτε ασπρο μαλλακι τι να κανουμε :rolleyes:

εγω ειμαι τυχερη κ εδω η μαια που σε παρακολουθει ασχολειται κ με το θηλασμο κ η καθε γειτονια εχει το children's centre οπου παρακολουθεις κ σεμιναρια η απλα πας σε γκρουπ κ ανταλασσεις αποψεις...η μαια ερχεται καθε μερα στο σπιτι μας για 15 μερες ξεκινωντας την ιδια μερα που γυρναμε στο σπιτι...οποτε ελπιζω θα βοηθησει πολυ κ δε θα πελαγωσω...γιατι στη θεωρια καλα τα λεω αλλα στη πραξη τι κανω χιχιχιι

αμαν ρε fairy θα μετακομίσω μου φαίνεται! αν και το σκέφτομαι σοβαρά τώρα με την κρίση!

uDLqp1.png

εμας η μαια στο μάθημα θηλασμού μας είπε πως αυτό με την μαγια μπυρας είναι μύθος. αλλά ο γαμπρος μου μου είπε πως στη γυναίκα του αδελφού του όταν γέννησε στο διαβαλκανικο (ή γεννεσις δε θυμαμαι) της έφερναν μπύρα με το φαι! δεν ξέρω τι να πιστεψω! πάντως θα προτιμούσα να χρειάζεται να πιουμε καμια μπυρίτσα (έστω alcohol free) γιατι "τραβιεται" το καλοκαίρι!

Στο Γέννεσις είχα δει φίλη μου να πίνει μπύρα. Αυτό πριν 4 χρόνια. Φαντάζομαι ότι εξακολουθούν να προσφέρουν.

κοριτσια ξερετε τι δεν εχω ρωτησει τη μαια...βαψιμο μαλλιων κανουμε στο θηλασμο? εστω φυτικη? εχουν βγει ολες μου οι ασπρες τριχες...δε τα βαφω τιποτα περιεργο....στο χρωμα μου απλα

Εγώ τα βάφω με της SantAngelica που δεν έχουν ούτε αμμωνία, ούτε parabens, ούτε ... (τώρα μου διαφεύγει) και είναι και άοσμη. Στα κομμωτήρια έχουν την άποψη ότι όλες οι βαφές είναι πάνω κάτω ίδιες. Εγώ, πάντως, δεν είχα ποτέ τα μαλλιά μου τόσο λαμπερά και όμορφα, όσο από τότε που τα βάφω με αυτή.

α,καταλαβα...αρα δεν αγοραζω τιποτα μεχρι να δω τι θα γινει...ελπιζω ολα να πανε καλα...εχω πολυ αγχος με τον θηλασμο....

ηθελα να βρω και μια συμβουλο θηλασμου αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει...εσεις εχετε ψαξει???

Είσαι στην Αθήνα, ναι; Αν ρωτούσες το γιατρό σου;

Εμένα ο γιατρός μου σύστησε μια πολύ καλή κοπέλα. Είμαι Θεσ/νίκη, όμως.

Μου πήρε τη σειρά ο πασάς του σπιτιού. Τώρα θα περιμένω...

2522daf9de.png

swGop2.png

αμαν ρε fairy θα μετακομίσω μου φαίνεται! αν και το σκέφτομαι σοβαρά τώρα με την κρίση!

:oops::oops::oops:σορρυ....καμια φορα κ εγω νιωθω ασχημα να μιλαω γι αυτα ξερεις...αλλα ειλικρινα πιστευω οτι εχουμε κ εμεις καλα αλλα εχετε κ εσεις

Διαφημίσεις

ναι κ εγω αυτα σκεφτομαι εχεις δικιο...τι να κανουμε...θα κατσω με ασπρο μαλλι...θελω να θηλασω κ για καιρο κιολας...οποτε ασπρο μαλλακι τι να κανουμε :rolleyes:

Εγώ τα έβαψα την Κυριακή και ήταν η 2η φορά μέσα στην εγκυμοσύνη.

2522daf9de.png

swGop2.png

:oops::oops::oops:σορρυ....καμια φορα κ εγω νιωθω ασχημα να μιλαω γι αυτα ξερεις...αλλα ειλικρινα πιστευω οτι εχουμε κ εμεις καλα αλλα εχετε κ εσεις

Ασφαλώς και έχουμε! Μόνο που μας έρχονται με χρονοκαθυστέρηση!

Βλέπε τη στάχτη σας...

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας και παλι κοριτσακια, σήμερα δεν εχω αραξει καθόλου...ουφ!!!

Βλέπω λέτε για βαφές...

Η Αγλαία που ειναι σύμβουλος θηλασμού στο φορουμ, λέει πως επιτρέπεται, αλλα δεν θυμάμαι να παραθέσω ακριβως τα λόγια της... Υπάρχει τόπικ θηλασμός που εξηγεί τα πάντα!!!

:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

να βλέπουμε να μαθαίνουμε και να ξέρουμε να ζητάμε ...να απαιτούμε! (με έπιασε το αγωνηστικό μου τώρα!) αλλά τα θεωρούμε όλα φυσιολογικά και αρκούμαστε στον ήλιο και τη θάλασσα!

τι σκ@τ@ κάνουν αυτοί που μας κυβερνουν τόσα χρόνια δεν καταλαβαίνω!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...