Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαλλον λίγο πολύ όλεσ τα ίδια αισθανόμαστε αλλά τα περιγράφουμε διαφορετικά!

άλλη ερώτηση τώρα σε όσες πλησιάζουν, περπατατε κανονικά? εγώ παω λίγο σκηφτή με διαφορα πονάκια καθως περπαταω και όσο βραδιάζει η κατάσταση γίνεται χειρότερη. εσεις?

ωσαν τη παπια παω...αλλα περπαταω σχετικα γρηγορα κ εχω πολυ γελιο...ανοιχτα τα ποδαρια τι να κανω....

δε θα γίνει σπίτι σου το παρτυ?

οχι..θα ερθουν 6 ατομα κ προτιμησαν να μη με κουρασουν κ κλεισαμε μαγαζι, ελληνικο εστιατοριο, αλλα εγω τους καλεσα μετα για ενα ποτο απο το σπιτι μας...εχουν κανει πολλες ετοιμασιες οι κοπελες...κ εκεινες 8α πανε πιο νωρις για να στολισουν κιολας...εγω δεν ειμαι αξια να σκυψω να ψησω μια μπριζολα πλεον....σνιφ σνιφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωσαν τη παπια παω...αλλα περπαταω σχετικα γρηγορα κ εχω πολυ γελιο...ανοιχτα τα ποδαρια τι να κανω....

οχι..θα ερθουν 6 ατομα κ προτιμησαν να μη με κουρασουν κ κλεισαμε μαγαζι, ελληνικο εστιατοριο, αλλα εγω τους καλεσα μετα για ενα ποτο απο το σπιτι μας...εχουν κανει πολλες ετοιμασιες οι κοπελες...κ εκεινες 8α πανε πιο νωρις για να στολισουν κιολας...εγω δεν ειμαι αξια να σκυψω να ψησω μια μπριζολα πλεον....σνιφ σνιφ

θα περάσετε τέλεια!!!!!!!!!!!

κι εμενα μου είχαν προτείνει κάτι φίλες να το κάνουμε αλλά δεν έκατσε γιατι άρχησαν οι συσπάσεις και περιόρισα τις εξόδους στις απαραίτητες. στείλε φωτο από το πάρτυ!

uDLqp1.png

θα περάσετε τέλεια!!!!!!!!!!!

κι εμενα μου είχαν προτείνει κάτι φίλες να το κάνουμε αλλά δεν έκατσε γιατι άρχησαν οι συσπάσεις και περιόρισα τις εξόδους στις απαραίτητες. στείλε φωτο από το πάρτυ!

ευχαριστω πολυ.... :) ναι θα σας δειξω φωτο

Πάω για μπανακι κ ξεκούραση καλή νύχτα ελπίζω να κοιμηθούμε όλες μια φορά καλά κ χορταστικά έστω κ αν είναι η τελευταία φορά ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καποια καλλυντικα για bebe που εχουν στα body shop τα ξερετε? να ειναι αραγε καλα?

εχει καμια σας παρει το λαδι + το τσαι θηλασμου της weleda?

αν ναι τα χρησιμοποιειτε απο τωρα?

Όσον αφορά τα καλλυντικά εγώ πήρα της Frezyderm. Και για της weleda, πάντως, έχω ακούσει τα καλύτερα.

Το λάδι για το θηλασμό εννοείς; Αυτό που ανεβάζει τη θερμοκρασία του στήθους και ενεργοποιεί τους γαλακτοφόρους αδένες; Το έχω ακουστά, αλλά δεν το πήρα. Το ίδιο και το τσάι. Η μαία μου είπε ότι μια καλή επιλογή στην περίπτωση που δεν έχω γάλα είναι οι ταμπλέτες μαγιάς μπύρας. Πρόσεξε όμως : μου είπε να μην πάρω τίποτα αν δεν μου έρθει πρώτα το γάλα, αν δεν ελέγξουμε την ποσότητά του κ.λπ. Υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ το γάλα και με τα σκευάσματα αυτά να μπουκώσουν οι αδένες.

Καλησπέρα είπαμε; :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Πάω για μπανακι κ ξεκούραση καλή νύχτα ελπίζω να κοιμηθούμε όλες μια φορά καλά κ χορταστικά έστω κ αν είναι η τελευταία φορά ;)

Κι εγώ θα κάνω μπάνιο τώρα. Με έχει πιάσει μια εμμονή... Δεν θέλω να με βρει η ώρα εκείνη άλουστη...

Επανέρχομαι σε 45 λεπτά. Θα σας βρω άραγε;

2522daf9de.png

swGop2.png

Και καληνύχτα! Τα έχω χάσει μου φαίνεται...

2522daf9de.png

swGop2.png

Κι εγώ θα κάνω μπάνιο τώρα. Με έχει πιάσει μια εμμονή... Δεν θέλω να με βρει η ώρα εκείνη άλουστη...

Επανέρχομαι σε 45 λεπτά. Θα σας βρω άραγε;

εγω λογικα εδω θα ειμαι

παντως απ οτι ειπανε κ τα κοριτσια, θα προλαβουμε να κανουμε μπανακι ...δε θα γινει αμεσως η γεννα...οποτε πριν φυγουμε θα πλυθουμε πρωτα

καληνυχτα Thena κ θετικες σκεψεις ;)

Mary καλησπερα...πολυ σωστα τα λες..κ εμενα ετσι μου ειπε η μαια....δε πειραζουμε τιποτα μεχρι να γεννησουμε :)

Ούτε θηλές, ούτε τίποτα. Καλά δεν λέω;

Πάω για να επανέλθω νωρίς.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

εγω λογικα εδω θα ειμαι

παντως απ οτι ειπανε κ τα κοριτσια, θα προλαβουμε να κανουμε μπανακι ...δε θα γινει αμεσως η γεννα...οποτε πριν φυγουμε θα πλυθουμε πρωτα

Γενικά έτσι λένε. Εμένα, όμως, μου έδωσε άλλες οδηγίες (you know why). Πρέπει να πάω αμέσως. Αυτό πολύ με αγχώνει.

2522daf9de.png

swGop2.png

Όσον αφορά τα καλλυντικά εγώ πήρα της Frezyderm. Και για της weleda, πάντως, έχω ακούσει τα καλύτερα.

Το λάδι για το θηλασμό εννοείς; Αυτό που ανεβάζει τη θερμοκρασία του στήθους και ενεργοποιεί τους γαλακτοφόρους αδένες; Το έχω ακουστά, αλλά δεν το πήρα. Το ίδιο και το τσάι. Η μαία μου είπε ότι μια καλή επιλογή στην περίπτωση που δεν έχω γάλα είναι οι ταμπλέτες μαγιάς μπύρας. Πρόσεξε όμως : μου είπε να μην πάρω τίποτα αν δεν μου έρθει πρώτα το γάλα, αν δεν ελέγξουμε την ποσότητά του κ.λπ. Υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ το γάλα και με τα σκευάσματα αυτά να μπουκώσουν οι αδένες.

Καλησπέρα είπαμε; :tongue:

εμας η μαια στο μάθημα θηλασμού μας είπε πως αυτό με την μαγια μπυρας είναι μύθος. αλλά ο γαμπρος μου μου είπε πως στη γυναίκα του αδελφού του όταν γέννησε στο διαβαλκανικο (ή γεννεσις δε θυμαμαι) της έφερναν μπύρα με το φαι! δεν ξέρω τι να πιστεψω! πάντως θα προτιμούσα να χρειάζεται να πιουμε καμια μπυρίτσα (έστω alcohol free) γιατι "τραβιεται" το καλοκαίρι!

uDLqp1.png

Ούτε θηλές, ούτε τίποτα. Καλά δεν λέω;

Πάω για να επανέλθω νωρίς.

ναι ναι ετσι μου ειπε κ εμενα

Γενικά έτσι λένε. Εμένα, όμως, μου έδωσε άλλες οδηγίες (you know why). Πρέπει να πάω αμέσως. Αυτό πολύ με αγχώνει.

σε αυτο εχεις δικιο....

κοριτσια ξερετε τι δεν εχω ρωτησει τη μαια...βαψιμο μαλλιων κανουμε στο θηλασμο? εστω φυτικη? εχουν βγει ολες μου οι ασπρες τριχες...δε τα βαφω τιποτα περιεργο....στο χρωμα μου απλα

α,καταλαβα...αρα δεν αγοραζω τιποτα μεχρι να δω τι θα γινει...ελπιζω ολα να πανε καλα...εχω πολυ αγχος με τον θηλασμο....

ηθελα να βρω και μια συμβουλο θηλασμου αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει...εσεις εχετε ψαξει???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...