Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κλασσικα εδω και μέρες νοιώθω ενα πόνο πάνω από τον ομφαλό που μόλις το ακουμπάω ποναει πιο πολύ σαν να είναι ερεθησμένο. Σαν μια ζώνη. τελευταια το μωρο το νοιώθω πιο σπάνια αλλά καθε μερα. η κοιλια μου πολλές ώρες πετρώνει αλλά από πάνω όχι χαμηλά.

Κ εγώ εκεί ποναω είναι γιατί μεγαλώνει το μωρό κ τεντώνει το δέρμα να βάζεις πολύ κρεμα.

Τα μωρά κουνιούνται λιγότερο κ λόγο χώρου κ λόγο υπνηλίας που έχουν ως πιο μεγάλα μωρά μην αγχώνεσαι έτσι πρέπει να είναι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασα τον γιατρο σου τον ρωτησες? πιθανοτατα να παιζει ρολο η θεση του μωρου και γι αυτο να σε ενοχλει τοσο.

παντως εμενα καποια στιγμη που τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει οτι ο αφαλος μας ειναι το ποιο ευαισθητο σημειο στην κοιλια γι αυτο και ολα τα νιωθουμε πιο εντονα εκει...

thena γεια!

περπαταμε αλλα οχι τοσο πολυ...κουραζομαι ευκολα πια και δυσκολευομαι να αναπνευσω...

το non stress λογικα θα το δειξεις Παρασκευη στον γιατρο γιατι κ αυριο απεργια εχουν...καλα αποτελεσματα!

με γεια το νεο κινητοοοοοοο....:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

thena γεια!

περπαταμε αλλα οχι τοσο πολυ...κουραζομαι ευκολα πια και δυσκολευομαι να αναπνευσω...

το non stress λογικα θα το δειξεις Παρασκευη στον γιατρο γιατι κ αυριο απεργια εχουν...καλα αποτελεσματα!

με γεια το νεο κινητοοοοοοο....:P

Θα πάω για κολπική εξέταση τη δευτέρα για να δω αν έφυγε ο στρεπτόκοκκος που είχα κ την τέταρτη ραντεβού έχω να τα δείξω όλα μαζί.

Σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν ήμουν συνεπέστατη , πήγαινα όποτε με βόλευε όχι τίποτε άλλο αλλά έπρεπε να τρώω όλη την ημέρα για να με δει πήγαινα με ραντεβού το πρωί κ τον έβλεπα μεσημέρι ε δεν άντεχα κάθε μηνά κ πήγαινα κάθε 40-50 μέρες τεσπα στην γεννά χρειάζεται ο γιατρός

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εχει εμπεδωθεί? ξέρεις?

ναι κανονικα...μου ειπαν στο τελευταιο ραντεβου fully engages :shock: οποτε...μπορει να γεννησω ανα πασα στιγμη....αν κ εγω δε νιωθω τιποτα εκτος απο τα λογικα κατα τη γνωμη μου πονακια οταν κουνιεται ο μικρος

ναι κανονικα...μου ειπαν στο τελευταιο ραντεβου fully engages :shock: οποτε...μπορει να γεννησω ανα πασα στιγμη....αν κ εγω δε νιωθω τιποτα εκτος απο τα λογικα κατα τη γνωμη μου πονακια οταν κουνιεται ο μικρος

Α! μάλιστα! οποτε έρχεται! αυτό το τσούξιμο είναι συνεχώμενο ή στιγμιαιο όταν κουνιέται? γιατι νομίζω πως μόλις το αισθάνθηκα και εγώ αλλά στιγμιαια μόλις κουνήθικε ο μπέμπης

uDLqp1.png

εμενα ο μικρος αυτη τη στιγμη κουνιεται ολοκληρος κ κουναει το κεφαλι κ νιωθω σαν τσουξιμο κατω....

Τι εννοείς τσούξιμο δεν το έχω ξανά ακούσει ?

Εξετάσεις ούρων έχεις κάνει κ κολπικές ?:?:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

fairymummy λες να εισαι η πρωτη???

αν θυμαμαι εχεις κανει συμφωνια με τον γιο σου για μετα τις 24...

ε,αυριο εχει 22... λες??? :P

εγω παλι του εχω πει.... απο 5-15 Μαη...λετε να με ακουσει??? :D

το τσουξιμο το νιωθω κι εγω χαμηλα οταν κουνιεται καποιες φορες...ισως ειναι απο το κεφαλι του...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Α! μάλιστα! οποτε έρχεται! αυτό το τσούξιμο είναι συνεχώμενο ή στιγμιαιο όταν κουνιέται? γιατι νομίζω πως μόλις το αισθάνθηκα και εγώ αλλά στιγμιαια μόλις κουνήθικε ο μπέμπης

στιγμιαιο ...οταν κουναει το κεφαλι

fairymummy λες να εισαι η πρωτη???

αν θυμαμαι εχεις κανει συμφωνια με τον γιο σου για μετα τις 24...

ε,αυριο εχει 22... λες??? :P

ξερω κ εγω....μεχρι πριν λιγες μερες ειχα πειστει οτι γενναω αχαχαχααχ τωρα δε νιωθω τιποτα :rolleyes: αλλα απ οτι φαινεται στο πατυ προλαβαινω να παω :D:D:D

μαλλον λίγο πολύ όλεσ τα ίδια αισθανόμαστε αλλά τα περιγράφουμε διαφορετικά!

άλλη ερώτηση τώρα σε όσες πλησιάζουν, περπατατε κανονικά? εγώ παω λίγο σκηφτή με διαφορα πονάκια καθως περπαταω και όσο βραδιάζει η κατάσταση γίνεται χειρότερη. εσεις?

uDLqp1.png

ξερω κ εγω....μεχρι πριν λιγες μερες ειχα πειστει οτι γενναω αχαχαχααχ τωρα δε νιωθω τιποτα :rolleyes: αλλα απ οτι φαινεται στο πατυ προλαβαινω να παω :D:D:D

δε θα γίνει σπίτι σου το παρτυ?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...