Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια ,χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή!

Εγώ τώρα μόλις άρχισα να βλέπω για καροτσάκια και κούνιες και έχω μπερδευτεί αρκετά! Εσείς πήρατε αυτό που είναι και πορτ μπεμπέ και καροτσάκι και κάθισμα αυτοκινήτου (3 σε 1) ή όχι;Με 3 ή 4 ρόδες; :confused::confused:

Επίσης τι διαφορά έχει η κούνια από το λίκνο;Πόσους μήνες θα χρησιμοποιηθεί; Εμείς έχουμε κρεβατάκι αλλά το έχουμε στην Ελλάδα άρα τους πρώτους μήνες θα πρέπει να έχω κάτι άλλο και δεν ξέρω τι..

Η μπουμπούκα μας είναι πολύ ζωηρή και είναι ήδη 700 γρ.!!!!!Την Παρασκευή που την είδα ανοιγόκλεινε το στόμα και μου έβγαλε και την γλώσσα !!!!:D:tongue:

Κορίτσια έχω τρελλαθεί τελείως.Όλο χαϊδεύω την κοιλιά μου και περιμένω για μια κίνηση της, μια κλωτσιά, ένα γύρισμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΥΟ Κ ΒΡΟΧΗ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΕΓΩ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ΕΧΩ Κ ΕΝΑΝ ΣΤΟΜΑΧΟΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΕΞΩ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ . ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΡΑΚΙΑ Κ ΕΧΩ ΟΙΔΗΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΙΔΙΚΑ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΑΜΨΙΑ

ΑΝ Κ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ .

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλή Σαρακοστή κορίτσια! Εμείς ξεκουραστήκαμε αυτές τις μέρες. Και ευχαριστήθηκα το μπεμπέκι μου που ήταν πιο ζωηρούλι!Ειδικά τις νύχτες που έχω αυπνίες αυτός είναι ξύπνιος και μου κρατάει παρέα!

Thena μου ελπίζω να μην είναι τίποτα ανησυχητικό, αφού έχεις καλή πίεση. Να την παρακολουθείς και να είσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό σου!Δεν γνωρίζω αντίστοιχη περίπτωση.

3χmama κι εγώ δεν έχω ασχοληθεί με αγορά καροτσιού ακόμη.Το λίκνο ξέρω ότι είναι μικρογραφία κούνιας, που πίανει λίγο χώρο στο δωμάτιο και χωράει το μωρό 3-6 μήνες.Αυτό το ξέρω από φίλη μου που το πρώτο της μωρό χώραγε μέχρι 3 μηνών ενώ το δέυτερο που ήταν πιο μικρόσωμο έμεινε μέχρι τον 6ο μήνα στο λίκνο. Τέτοιο λέω να πάρω κι εγώ.

Μαρινάκι περιμένουμε νέα από το γάμο!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε, τι κάνουν οι κοιλουμπίτσες σας.

Εγώ σήμερα πήγα και έκανα την καμπύλη και αύριο πάω στην γιατρό να δω τον ζζνο!

Και εμείς θα αλλάξουμε καρότσι και θα πάρουμε αυτό:

http://s1.hubimg.com/u/90496_f520.jpg

σε αυτό το χρώμα

http://images.teamsugar.com/files/users/1/12981/28_2007/phil-and-teds.jpg

Γιατί γενικά περπατάω πολύ και όταν έρθει ο μπέμπης η καημένη η Ευαγγελία θα είναι μόνο 22 μηνών δεν νομίζω να έχει και πολλές αντοχές για περπάτημα. Το καλό με αυτό το καρότσι είναι ότι είναι ένα μόνο που γίνετε διπλό οπότε εσύ το θέλεις!!!! Μάλιστα έχει και μια απίστευτη προσφορά το mothercare και από 400 το λιγότερο που το βρίσκω εξωτερικό το έχει 299 μαζί με την δεύτερη πλάτη!

Μαρινάκι που είναι τα κουφέτα;:tongue:

Αννίκο τέλειο, δεν το είχα ξαναδει ποτε αυτό, λογικα θα σου είναι πολύ βολικό! και ωραιο χρωματακι!

Τι κανετε οι υπολοιπες κοριτσαρες?

Πως περασατε αυτες τις μερες?? Εγω εχω λιγο τρεξιμο και κουραση αλλα μετα απο αυτο το ΣΚ που ερχεται ελπιζω να χαλαρωσω λίγο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Αννικο, όντως πολύ καλό φαίνεται αυτό το καρότσι! Δεν το χω ξαναδεί αλλα σίγουρα βολεύει καλύτερα απο αυτα που είναι για δίδυμα και είναι το ένα δίπλα στο άλλο.Και είναι σε πολύ καλή τιμή!Να μας πεις τα νέα σου αυριο από το γιατρό! Εγώ θα πάω την άλλη εβδομάδα και ανυπομονώ!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε, τι κάνουν οι κοιλουμπίτσες σας.

Εγώ σήμερα πήγα και έκανα την καμπύλη και αύριο πάω στην γιατρό να δω τον ζζνο!

Και εμείς θα αλλάξουμε καρότσι και θα πάρουμε αυτό:

http://s1.hubimg.com/u/90496_f520.jpg

σε αυτό το χρώμα

http://images.teamsugar.com/files/users/1/12981/28_2007/phil-and-teds.jpg

Γιατί γενικά περπατάω πολύ και όταν έρθει ο μπέμπης η καημένη η Ευαγγελία θα είναι μόνο 22 μηνών δεν νομίζω να έχει και πολλές αντοχές για περπάτημα. Το καλό με αυτό το καρότσι είναι ότι είναι ένα μόνο που γίνετε διπλό οπότε εσύ το θέλεις!!!! Μάλιστα έχει και μια απίστευτη προσφορά το mothercare και από 400 το λιγότερο που το βρίσκω εξωτερικό το έχει 299 μαζί με την δεύτερη πλάτη!

Μαρινάκι που είναι τα κουφέτα;:tongue:

Άννικο καταπληκτικό το καρότσι!

Μας έχει προβληματίσει κι εμάς το θέμα διπλού καροτσιού (ο μεγάλος θα είναι 21 μηνών όταν γεννηθεί ο μικρός με το καλό).

Μπορείς να μου πεις που το παραγγέλνεις? Είναι βαρύ? Χωράει στο αμάξι? Αν έχεις περισσότερες λεπτομέρειες pls στείλτες μας!

Εγώ είχα δει ένα καταπληκτικό αλλά το στέλνουν μόνο Αμερική κ Καναδά...:-(http://www.joovy.com/pages/pd_UL_about.php# (το έχω δει live, είναι πολύ ελαφρύ!)

Επεξεργάστηκαν by psaraki

cLH8p3.png

xq41p3.png

Καλησπερα κοριτσια! Μανουλα Μαιου κι εγω, του περσινου, ομως! Ειδα που μπηκε η φιλεναδα μου η Ελενη στο καφε σας και ζηλεψα...;)

Αχ τετοια εποχη περυσι εψαχνα κι εγω καροτσακια, κρεβατακια κλπ... Χαρειτε το οσο μπορειτε κοριτσακια μου, ειναι μοναδικες αυτες οι στιγμες και με το καλο να παρετε τα νινακια σας αγκαλιτσα! Με ενα πονο σε ολες σας!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Άννικο καταπληκτικό το καρότσι!

Μας έχει προβληματίσει κι εμάς το θέμα διπλού καροτσιού (ο μεγάλος θα είναι 21 μηνών όταν γεννηθεί ο μικρός με το καλό).

Μπορείς να μου πεις που το παραγγέλνεις? Είναι βαρύ? Χωράει στο αμάξι? Αν έχεις περισσότερες λεπτομέρειες pls στείλτες μας!

Εγώ είχα δει ένα καταπληκτικό αλλά το στέλνουν μόνο Αμερική κ Καναδά...:-(http://www.joovy.com/pages/pd_UL_about.php# (το έχω δει live, είναι πολύ ελαφρύ!)

Αυτό που λες το είδαμε και εμείς αλλά το απορρίψαμε γιατί μάλλον δεν κάνει για την περίπτωση μας ( δικιά σου και δικιά μας εννοώ) δεν νομίζω να μπορεί να ξαπλώσει τελείως η πλάτη για το νεογέννητο και να κάθετε και το μεγαλύτερο παιδάκι από πίσω!:-(:!: Και αν σκέφτεσαι να έχεις το μωρό σε κάθισμα αυτοκινήτου πάνω στο καρότσι δεν είναι ότι το καλύτερο αφού δεν πρέπει να κάθονται πάνω από μια ώρα συνεχόμενα και γενικά δεν είναι καλό για την διαμόρφωση της σπονδυλικής στήλης.:!:

Επίσης η πίσω θέση είναι για παιδάκια από 2,5 χρονών και πάνω!

Επειδή το έχει η κουνιάδα μου το Phil and Teds, σου λέω ανεπιφύλακτα πήγαινε παρτο. Εμείς θα πάμε να το πάρουμε αύριο από τα mothercare Ελληνικού.

Αν σκέφτεσαι να το πάρεις κάντω αυτές τις μέρες (ή καλύτερα πάρε τηλ. αύριο και κλείστο, θα στο κρατήσουν μέχρι Σαββάτο) γιατί σήμερα πήρα τηλ. στα mothercare για να το κλείσω και τελικά σε πράσινο που ήθελα το βρήκα μόνο στο κατάστημα Ελληνικού και στα άλλα χρώματα ήταν σε περιορισμένα τεμάχια (π.χ ένα κόκκινο σε Ερμού, ένα μπεζ σε περιστέρι):!:

Το τρομερό είναι ότι το έχει μόνο 299 μαζί με την δεύτερη πλάτη που η κανονική τιμή ήταν 499 και 99 για την δεύτερη πλάτη! Στο εξωτερικό το βρίσκεις από 350 και πάνω (χωρίς τα μεταφορικά):!::D

Αν θες και μπορείς έλα από το σπίτι μου να το δεις :D μένω στο μετρό Δάφνης ή πήγαινε σε ένα mothercare!

Ελπίζω να σε βοήθησα! φιλιάαααα

Επεξεργάστηκαν by Αννικο

Όσο αναφορά βάρος-μέγεθος

Η κουνιάδα μου το έβαζε σε fiat seicento:lol::lol:

Και είναι 10 κιλά (σκέψου ότι είναι για δυο παιδάκια όμως):!:

Διαφημίσεις

Καλώς την Αγλαίτσα. Ευχαριστουμε για τις ευχές...ΝΑ είσαι καλααααα και να χαίρεσαι το μπεμπέκι σου...

Αννίκο περνάω πολύ συχνά από τη Δαφνη με το αυτοκίνητο, μενουμε σχετικα κοντά μιας και ειναι ο δρομος μου για το σπίτι!

Αννίκο περνάω πολύ συχνά από τη Δαφνη με το αυτοκίνητο, μενουμε σχετικα κοντά μιας και ειναι ο δρομος μου για το σπίτι!

Γεια σου βρε γειτόνισσα :D. Μένεις νότια προάστια και περνας απο μας ;

Καλησπερα κοριτσια! Μανουλα Μαιου κι εγω, του περσινου, ομως! Ειδα που μπηκε η φιλεναδα μου η Ελενη στο καφε σας και ζηλεψα...;)

Αχ τετοια εποχη περυσι εψαχνα κι εγω καροτσακια, κρεβατακια κλπ... Χαρειτε το οσο μπορειτε κοριτσακια μου, ειναι μοναδικες αυτες οι στιγμες και με το καλο να παρετε τα νινακια σας αγκαλιτσα! Με ενα πονο σε ολες σας!

ευχαριστουμε για τις ευχές.

Η μπουμπούκα σου είναι γλύυυυυυυυυυκαααααα. Να την χαίρεσαι!:D

Επεξεργάστηκαν by Αννικο

aglaitsa ευχαριστουμε..να σου ζησει κι εσενα η μικρη σου!!!

mpoumpou ηρθε σημερα και το δικο μας καροτσι και ειναι τελειο! ανυπομονω να ερθει ο μικρος και να αρχισουμε τις βολτες!

αννικο και psaraki φοβερα τα phil & ted's.τα εχω δει και απο κοντα και ειναι πολυ ωραια...

sue εμεις δεν θα αγορασουμε λικνο αλλα κατευθειαν κουνια.για αρχη λεμε να τον κοιμιζουμε στο port-bebe του καροτσιου...

για κουνια κοιταζουμε σε mothercare,ikea,bebe-jou & pali.θα δειξει...

καλο βραδυ σε ολες τις κοιλιτσες!!! ;)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σου βρε γειτόνισσα :D. Μένεις νότια προάστια και περνας απο μας ;

Μενω στα διπλανά σύνορα Αννικοοοο!:D

Φαντασου οτι περναω τη Βουλιαγμενης, στριβω μεσα στον κεντρικο της Δαφνης που ειναι τα Εβερεστ και το Φλοκαφέ και καταληγω τεεεεεεεερμα στην Αιγαιου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...