Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

[quote name=fairymummy;310227

ναι ετσι γινανε τα πραγματα.' date='...αλλα δε νομιζω οτι η παρεξγηση μας την εκανε να μην ξαναμπει....ας ελπισουμε οτι ειναι καλα η κοπελα

επειδη κανεις δεν νομιζει οτι εφταιγε η παρεξηγηση, γιαυτο εχουμε ανησυχησει. ελπιζω να ειναι ολα καλα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και από μένα

κανενα νεο απτην νεκταρια ειχαμε τελικα??????

έστειλα π.μ. ελπίζω να μπει κάποια στιγμή να το δει.

Γεια σας κορίτσια και από μένα

έστειλα π.μ. ελπίζω να μπει κάποια στιγμή να το δει.

Γεια σου Αννικο!

Και εγώ της έστειλα.

Πάντως υπάρχουν πολλά κορίτσια ακόμα που λείπουν .... Εύχομαι να είναι όλες και όλα τα μπεμπουλίνια οk!

http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=115:2009-02-11-12-50-07&catid=3:toketos&Itemid=61

Ρίξτε αν θέλετε μια ματιά, μου φάνηκε αρκετά αναλυτικό και περιγραφικό για το τι μας περιμένει....:tongue:

Διαφημίσεις

Σήμερα έχω μια σκατά ψυχολογία που θα ήθελα αν είμαι 6-7 μηνών και όχι στις μέρες μου. Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι θα πάω στο μαιευτήριο και θα πρέπει να κάτσω εκεί 3-4 μέρες (που θα το επιδιώξω βγω νωρίτερα).

Φοβάμαι μην με πιάσει κατάθληψη πάλυ όπως και στην Ευαγγελία:confused:

Ουφ αυτά τα δικά μου, ελπίζω απλός να είναι στραβή η μέρα και αύριο να είμαι Ο.Κ:)

http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=115:2009-02-11-12-50-07&catid=3:toketos&Itemid=61

Ρίξτε αν θέλετε μια ματιά, μου φάνηκε αρκετά αναλυτικό και περιγραφικό για το τι μας περιμένει....:tongue:

Ωραίο:D

οχι Αννικο μου μη σκεφτεσαι ετσι...ολα θα πανε καλα κ ουτε καταθλιψη θα εχεις ουτε τιποτα :)

ωραιο λινκ 3χμαμα...μας τα δειξανε κ στη πραξη στα μαθηματα με κουκλες κ μητρες.....πλακα ειχε αχαχααχαχαχ

Σήμερα έχω μια σκατά ψυχολογία που θα ήθελα αν είμαι 6-7 μηνών και όχι στις μέρες μου. Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι θα πάω στο μαιευτήριο και θα πρέπει να κάτσω εκεί 3-4 μέρες (που θα το επιδιώξω βγω νωρίτερα).

Φοβάμαι μην με πιάσει κατάθληψη πάλυ όπως και στην Ευαγγελία:confused:

Ουφ αυτά τα δικά μου, ελπίζω απλός να είναι στραβή η μέρα και αύριο να είμαι Ο.Κ:)

καλε για συνελθε! τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι? πρεπει τωρα να φανεις πιο δυνατη .... εκτος απτο καινουργιο μωρακι , εχεις κ την κορουλα σου που θα σε περιμενει σπιτι κ σιγουρα θελει να σε δει καλα.... αντε μην σκεφτεσαι τετοια. :tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εδω!!!!!! σιδερωνα , μιας κ σταματησε ο πονος...

μιλησα κ με τον γιατρο .....μου ειπε καλα που δεν γενναω σημερα γιατι γινεται χαμος! αχαχαχα

μου ειπε να μην κουραζομαι πολυ, τα υγρα που σας ειπα δεν τον ανησυχουν ....θελει μονο να προσεχω κ να παρατηρω μην τυχον κ δω το παραμικρο αιματακι. την παρασκευη λεει να τον ξαναπαρω ενα τηλ να του πω πως νιωθω... αν δεν σπασουν τα νερα...δωσαμε πρωτελευταιο ραντεβου την τεταρτη 5μαιου.... να δει πως ειναι ο μπεμπης μεσα στην κοιλιτσα κ να καθορισουμε ραντεβου προκλησης :shock: φ.τ.

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ βρε Ριτάκι! Πόσο σε παιδεύει ο μπόμπιρας! :tongue:

Κι εμένα με πιάνουν κάτι πόνοι σαν σφάχτες και διπλώνομαι... Καλό κουράγιο σε όλες μας.

μαλλον ολα αυτα ειναι φυσιολογικα κ επειδη σε εμας ειναι αγνωστα...μας τρομαζουν. σε λιγο με τον εναν η τον αλλο τροπο θα εχω τα μπεμπακια μας:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...