Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λες να είναι όμορφο το μωράκι μου?

νατασα?εμενα θα εχει μπλε ματακια , μπορει κ πρασινα..... εσενα? χαχαχχ

αχαχαχ

αχαχαχ

αχαχα

αχαχα

αχ τι λεω η χαζη!!!!!!!! αχ ας μας μαζεψει καποιος να μας παει να γεννησουμε

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασα?εμενα θα εχει μπλε ματακια , μπορει κ πρασινα..... εσενα? χαχαχχ

αχαχαχ

αχαχαχ

αχαχα

αχαχα

αχ τι λεω η χαζη!!!!!!!! αχ ας μας μαζεψει καποιος να μας παει να γεννησουμε

αν πάρει από τη μάνα του ...σκατουλή!

αν πάρει από τον μπαμπά του... μελί που καμια φορα πρασσινίζουν (έτσι μου φαίνονται) !

αν πάρει από μια 3η θεία ή ενα 4ο ξαδελφο ...γαλάζια!

uDLqp1.png

καλα πεθαινω στα γέλια πολύ συχνά μ'αυτα που γράφουμε! έτσι και τα διαβαζει κάποιος που δεν είναι έγκυος θα έχει λυσάξει:P:p:p:p:p:p

καμια φορα μου λεει ο αντρας μου να δει τι γραφω τοσες ωρες........ αχαχαχχα ετσι κ δει θα καραφλιασει χαχχαα:tongue:χαχαχ:tongue:αχχ:tongue:χααχ:tongue:

εσυ νατασακι ποσο εισαι?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καμια φορα μου λεει ο αντρας μου να δει τι γραφω τοσες ωρες........ αχαχαχχα ετσι κ δει θα καραφλιασει χαχχαα:tongue:χαχαχ:tongue:αχχ:tongue:χααχ:tongue:

εσυ νατασακι ποσο εισαι?

28 στα 29!

δλδ σε 2 μήνες θα είμαι 29!

uDLqp1.png

kalispera koritsia simera eixame giatro to prwi.mikroula mas exei parei thesi pros ta katw eimaste 3kg kai to grade mas einai 0.rwtisa ton giatro an anebei kai mou eipe oti mporei na meinei k etsi mexri telous alla ola mia xara kai den trexei tpt an anebei i oxi to grade paei analoga.twra aurio exoume rantebou me ginaikologo na to dei.giati iperixo kanoume se aktinologo.

L4mXp3.png

EcVZp3.png

οπως κατάλαβες είναι πολλές οι πιθανότητες να βγει με γαλανά μάτια!:P:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

να δεις γελιο που τελικα θα βγει ο δικος σου γιος με γαλανα ματια.....

απο εμας εχουμε κ λεμε

αν παρει απο .......

μαμα(εγω ειαμι αυτη) μπλε

μπαμπας σκατουλη

γιαγια1 μπλε

γιαγια2 πρασινα

θειος 1 γαλανα

θειος 2 λαδι(πρασινιζουν)

θεια πρασινα ανοιχτοχρωμα

προπαππους μπλε

ολοι οι υπολοιποι ειναι μαυροι με σκουρα η σκατουλη ματακια

τι στο καλο....... απο αυτους θα παρει:?::mad::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

kalispera koritsia simera eixame giatro to prwi.mikroula mas exei parei thesi pros ta katw eimaste 3kg kai to grade mas einai 0.rwtisa ton giatro an anebei kai mou eipe oti mporei na meinei k etsi mexri telous alla ola mia xara kai den trexei tpt an anebei i oxi to grade paei analoga.twra aurio exoume rantebou me ginaikologo na to dei.giati iperixo kanoume se aktinologo.

ολα καλα! μπραβο μαρακι για τα ωραια νεακια!!!!! αντε η μπεμπα ειναι στο δρομο....:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

μια χαρα μου φαίνεται το μωρό 3 κιλά ήδη?

δεν ξέρω αν το grade παιζει ρόλο αν μάθεις πές μας. Καλή επιτυχία στο γιατρό!

ριτακι εμενα μάλλον θα είναι σκουρόχρωμος όπως η οικογένεια της μαμάς του!

Λατίνος εραστής!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια μου φαίνεται τόσο περίεργο, θα γίνουμε γονείς και πεθερικά και τέτοια!

είμαστε ακόμα πολύ νέες!!!!!

Εγώ τι να πω που έγινα στα 19-20 μαμά και μπορεί να γίνω (υποθετικά εύχομαι) πεθερά ή γιαγιά σε 4-5 χρονάκια αφού η κόρη μου είναι ήδη 14-15;;

Και θα έχω κι ένα μωρό ???

ΥΓ: τώρα είμαι στα 35 σχεδόν...

Εγώ τι να πω που έγινα στα 19-20 μαμά και μπορεί να γίνω (υποθετικά εύχομαι) πεθερά ή γιαγιά σε 4-5 χρονάκια αφού η κόρη μου είναι ήδη 14-15;;

Και θα έχω κι ένα μωρό ???

ΥΓ: τώρα είμαι στα 35 σχεδόν...

ωραία θα είναι! μου αρέσουν οι νέες μαμαδες!

uDLqp1.png

τι είναι βρε κορίτσια το grade?

τι είναι βρε κορίτσια το grade?

ο βαθμός γήρανσης του πλακούντα.

ξεκινάει από 0 και φτάνει μέχρι 4. δεν πρέπει να μεγαλώνει γρήγορα γιατι δείχνει πως το μωρο δεν τρέφεται σωστά. Δεν έχω ξακανούσει να μη μεγαλώνει. και δεν ξέρω πότε πρέπει να είναι πόσο. πρεπει να το ψαξω

uDLqp1.png

fairy?????ηρθε η φιλη σου κ αρχισατε το κους κους?

ναι κοριτσακια μου γι αυτο χαθηκα τοσο ξαφνικα

νομιζω εστειλαν εχτες καποια κοριτσια(δεν θυμαμαι ποιες εστειλαν)

νομιζω οτι ειχε προηγηθει μια παρεξηγηση με την fairy(αν κανω λαθος ζηταω χιλια συγγνωμη) κ απο τοτε δεν ξαναμπηκε. αλλα καμια δεν ξερει αν ηταν τυχαιο που δεν ξαναμπηκε η της συναιβει κατι. ελπιζουμε ολες να μηνεχει συμβει κατι

αν κανω καπου λαθος στα παραπανω..... παρακαλω διορθωστε με

ναι ετσι γινανε τα πραγματα.,...αλλα δε νομιζω οτι η παρεξγηση μας την εκανε να μην ξαναμπει....ας ελπισουμε οτι ειναι καλα η κοπελα

κοριτσια το στηθος σας πως ειναι ?εχει τουμπανιασει?η οχι ?

εμενα ειχε πριστει στην αρχη της εγκυμοσυνης κ μπορω να πω οτι ποναγε κιολας. μετα σταματησε να μεγαλωνει κ τωρα παρατηρω οτι παλι εχει φουσκωσει

εμενα αρχισανε να πονανε οι ρωγες μου τωρα...ειχε μεγαλωσει στην αρχη, μετα επανηλθε, αλλα τωρα αρχισανε οι ρωγες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...