Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουσκίτσες μου καλές κι αγαπημένες, σας αφήνω! Δεν θέλω κλάμματα και υστερίες, θα επανέλθω το βράδυ! Φιλάκια πολλά! Να είμαστε όλες καλά! :D:D:D

αχαχαχ ευτυχως που εχω κ εσας κ εκτος απο παρεα γελλαω κιολας:tongue:

θα τα πουμε το βραδυ εκτος απροοπτου κοιλουμπιτσα ΦΙΛΑΚΙΑ

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα παντως μου ειπε ακριβως το αντιθετο οταν το ειχα πρωτοπαρατησει. οπως κ να εχει αλλη εννοια δεν ειχα απτο να ζουλαω να βυζακια μου:tongue::tongue::tongue:

Όπως πάντα ο καθένας λέει τα δικά του ... Και στην κλινική που ήμουν καθεμια μαία τα δικά της μου έλεγε! Άσε δεν ξέρεις τι να κάνεις ...

Όπως πάντα ο καθένας λέει τα δικά του ... Και στην κλινική που ήμουν καθεμια μαία τα δικά της μου έλεγε! Άσε δεν ξέρεις τι να κάνεις ...

ο καθενας τα δικα του! οπως το ειπες. εσυ τουλαχιστον εχεις και μια εμπειρια κ μπορεις να κρινεις, ασε το ενστικτο της μανας που λενε. εμεις οι πρωταρες τι να πουμε? τι να πιστεψουμε? γιαυτο κ εγω κουναω απλα το κεφαλι μου κ κανω οτι εχω καταλαβει , σε οτι μου λενε. που θα παει μαζι με το μωρο θα ερθει κ το ενστικτο της μανας!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε κορίτσια τώρα που τέλειωσα και έβαλα το φαι στο φούρνο φεύγετε!!!

μη μ'αφησετε μόνη μου!!

δεν έχω και καμιά πρόταση για νύφη:-(!

Στο ράφι θα μου μείνει!

ειναι μεχρι να τον δουνε αγαπη μου...μετα νααααααααααα οι ουρες.......αλλα εσυ μετα να το παιζεις δυσκολη:-P:razz::-P

88M1p3.pngycQap3.png

ειναι μεχρι να τον δουνε αγαπη μου...μετα νααααααααααα οι ουρες.......αλλα εσυ μετα να το παιζεις δυσκολη:-P:razz::-P

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ούτε και μενα μ'αρέσει να ζουλάω τα βυζιά μου!

αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω δει ποτέ τπτ, πυαρ ή τιποτε άλλο υγρό!

εγω αν τα ζουλιξω βγαζει λιγο....ειδικα μετα απο ζεστο μπανιο. αλλα μην φανταστεις τιποτα ιδιαιτερο...σταγονες διαφανες ειναι ....που οσο ζουλας γινεται ας πουμε λιγο πιο μη διαφανο(δεν ξερω πως να το πω)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

λες να είναι όμορφο το μωράκι μου?

νομιζω οτι θα ειναι αρκετα ομορφο.......

αλλα οχι οσο ομορφο θα ειναι το δικο μου μωρακι :tongue:αχαχαχ:tongue:αχαχαχ:tongue:αχ:tongue:α:tongue:χ:tongue:χ:tongue::tongue:χ:tongue::tongue::tongue:

αυτο που παρακολουθησατε ηταν ενας διαλογος μεταξυ κουκουβαγιομαμαδων!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

νομιζω οτι θα ειναι αρκετα ομορφο.......

αλλα οχι οσο ομορφο θα ειναι το δικο μου μωρακι :tongue:αχαχαχ:tongue:αχαχαχ:tongue:αχ:tongue:α:tongue:χ:tongue:χ:tongue::tongue:χ:tongue::tongue::tongue:

αυτο που παρακολουθησατε ηταν ενας διαλογος μεταξυ κουκουβαγιομαμαδων!!!!!!!!!!!!!

χιχιχιχι

ρε ριτάκι γιατι τα ζουλάς??????????

uDLqp1.png

ρε κορίτσια μου φαίνεται τόσο περίεργο, θα γίνουμε γονείς και πεθερικά και τέτοια!

είμαστε ακόμα πολύ νέες!!!!!

αστα!!!! εγω φαινομαι σαν ανηλικη.... αληθεια. ολη μου λενε απο μικρη στα βασανα... κτλ. νομιζοντας οτι ειμαι πολυ πιτσιρικακι. αααααχχχχχχ πως θα τα καταφερουμε? τωρα τελειωνουν κ αρχιζουν ολα

88M1p3.pngycQap3.png

χιχιχιχι

ρε ριτάκι γιατι τα ζουλάς??????????

αχαχαχ τωρα δεν τα ζουλαω βρε, αλλα οταν το ειχα πρωτοπαρατησει ημουν περιεργη. μετα μου ειπε κ η μαια να μην αρμεγομαι κ σταματησα. εχω να τα ζουλιξω καιρο μην ανησυχεις :tongue: τωρα μια κ καλη στο μαιευτηριο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...