Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι δεν μου έχει απαντήσει ακόμα στο πμ που της έστειλα!

δεν θέλουν και πολύ ώρα τα γεμιστά. είναι παρεξηγημένα! απλά νυστάζω για να σηκωθώ να πάω μέχρι την κουζίνα να πάρω έστω κάτι για να φάω μέχρι να ετοιμαστεί το φαί.

Ξεκουράσου τώρα και όταν με το καλό έρθει ο άντρας σου, ετοιμάζετε κάτι γρήγορο παρεούλα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φαε κατι ομως εστω μια φρυγανιτσα:tongue: εγω εφτιαξα φρεσκο χυμουλη, να τελειωνουν κ αυτα τα φρουτα.εγω γιουβετσι απο εχτες για αργοτερα....και αυριο γιγαντες! τα γεμιστα ειναι souper ιδεα για το σαβ/ακο:tongue: παντως ...μιαμ με φετουλα....μμμμμμμμμμ:shock::shock::shock::shock:

Πώπω!!! :shock::shock::shock:

Είμαι περικυκλωμένη από νοικοκυροκόριτσα!!!

Πού να κρυφτώ; Έχω να μαγειρέψω από μέσα Σεπτεμβρίου...

2522daf9de.png

swGop2.png

Πώπω!!! :shock::shock::shock:

Είμαι περικυκλωμένη από νοικοκυροκόριτσα!!!

Πού να κρυφτώ; Έχω να μαγειρέψω από μέσα Σεπτεμβρίου...

καλα μην φανταστεις:oops: ειμαι κ καινουργια νοικοκυρα....και περισσοτερο πειραματα κανω.

απλα για να μην φουσκωνω εγω κ σουρωνει ο αντρας μου απτην αφαγια:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλα μην φανταστεις:oops: ειμαι κ καινουργια νοικοκυρα....και περισσοτερο πειραματα κανω.

απλα για να μην φουσκωνω εγω κ σουρωνει ο αντρας μου απτην αφαγια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά είναι και τα πειράματα! Τουλάχιστον δεν μένετε νηστικοί.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια το στηθος σας πως ειναι ?εχει τουμπανιασει?η οχι ?

εμενα ειχε πριστει στην αρχη της εγκυμοσυνης κ μπορω να πω οτι ποναγε κιολας. μετα σταματησε να μεγαλωνει κ τωρα παρατηρω οτι παλι εχει φουσκωσει

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα ειχε πριστει στην αρχη της εγκυμοσυνης κ μπορω να πω οτι ποναγε κιολας. μετα σταματησε να μεγαλωνει κ τωρα παρατηρω οτι παλι εχει φουσκωσει

Εμένα έχει ξεφουσκώσει. Ούτε πόνος, ούτε ερεθισμός, ούτε τίποτα. Και να σκεφτείς ότι πάντα υπέφερα από πόνους στο στήθος. Τελικά, η εγκυμοσύνη μου κάνει καλό! :D

Μην σε στεναχωρεί αυτό, όμως. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Σε λίγες μέρες σκέψου ότι θα παράγει γάλα. Πώς αλλιώς να είναι;

2522daf9de.png

swGop2.png

καθαρισα πιπεριες και ντοματες εφτιαξα τη γέμηση και ήρθα για γέμισμα!

ριτακι το στήθος μου στην αρχή πρίστικε και έμεινε έτσι. Δεν ποναει τώρα κάποια στιγμη ήταν ευεραιθηστο αλλά τωρα είναι cool.

να ξερεις λένε θα ξαναπριστεί με το θηλασμό!

uDLqp1.png

φαε κατι ομως εστω μια φρυγανιτσα:tongue: εγω εφτιαξα φρεσκο χυμουλη, να τελειωνουν κ αυτα τα φρουτα.εγω γιουβετσι απο εχτες για αργοτερα....και αυριο γιγαντες! τα γεμιστα ειναι souper ιδεα για το σαβ/ακο:tongue: παντως ...μιαμ με φετουλα....μμμμμμμμμμ:shock::shock::shock::shock:

Εγώ τώρα κάνω γιουβέτσι .. Και έχω ξελιγωθεί!!!

Ακριβώς το ίδιο + αν το πατήσω λίγο στάζει λίγο πρωτόγαλα.

Α! Εχθές ρώτησα τη μαία για το αν προκαλούνται συσπάσεις απ' αυτό το "ζούληγμα" και μου απάντησε ότι είναι μύθος...

Διαφημίσεις

3 προτασεις ηδη??/:-P δινεται καλη προικα ?????να ξερουμε τι θα λαβουμε υποψιν μας:P

Τρεις επίσημες + άλλες πόσες για πλακίτσα!!!:D:D:D:D

Βλέπουν βλέπεις τις άλλες μου τις κόρες και προσπαθούν να "καπαρώσουν" έστω τη μικρή.... Χαζομαμά εεεεεεε!!!Αλλά γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!!

Τρεις επίσημες + άλλες πόσες για πλακίτσα!!!:D:D:D:D

Βλέπουν βλέπεις τις άλλες μου τις κόρες και προσπαθούν να "καπαρώσουν" έστω τη μικρή.... Χαζομαμά εεεεεεε!!!Αλλά γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!!

:D:D:D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

Πλάκα κάνω !!! Εγώ γενικώς είμαι πολύ αυστηρή στην κριτική μου και δυστυχώς και στις απαιτήσεις μου και στα παιδιά μου και στους άλλους αλλά πάνω απ' όλα στον εαυτό μου. Έχω κι αυτό το κουσούρι της τελειομανίας.....:(:(:(

Παλέυω καθημερινά σιγά σιγά να το αλλάξω... Εύχομαι ίσως και ο ερχομός της μπουμπούς να με βοηθήσει να ξεπεράσω όλα αυτά τα χαζά ...:rolleyes:

Ακριβώς το ίδιο + αν το πατήσω λίγο στάζει λίγο πρωτόγαλα.

Α! Εχθές ρώτησα τη μαία για το αν προκαλούνται συσπάσεις απ' αυτό το "ζούληγμα" και μου απάντησε ότι είναι μύθος...

εμενα παντως μου ειπε ακριβως το αντιθετο οταν το ειχα πρωτοπαρατησει. οπως κ να εχει αλλη εννοια δεν ειχα απτο να ζουλαω να βυζακια μου:tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...