Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

νιωθω περιεργα την κοιλια μου οτν περπαταω. πονο δεν εχω. η ακρατεια συνεχιζεται...:(με το παραμικρο

νωριτερα που πλυθηκα ενιωσα πολυ ανοιχτο απο κατω, δεν ξερω πως να το περιγραψω... ο αντρας μου λεει να παρουμε τον γιατρο πριν παει για δουλεια κ με αφησει . αλλα αφου δεν ποναω τοσο πια,το βρισκω υπερβολη

Μήπως δεν είναι ακράτεια και είναι τα υγρα που τρέχουν σιγά σιγά??? Συμφωνώ με τον αντρα σου.Πάρε το γιατρό δεν χάνεις τίποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μήπως δεν είναι ακράτεια και είναι τα υγρα που τρέχουν σιγά σιγά??? Συμφωνώ με τον αντρα σου.Πάρε το γιατρό δεν χάνεις τίποτα!

mα δεν μου φευγουν χωρις λογο, μονο οταν ζοριζομαι .... κ ειναι κιτρινα.... αχ δεν ξερω, λες να ειναι προεορτια?

88M1p3.pngycQap3.png

mα δεν μου φευγουν χωρις λογο, μονο οταν ζοριζομαι .... κ ειναι κιτρινα.... αχ δεν ξερω, λες να ειναι προεορτια?

Μπορεί ναι , μπορεί κι όχι..Πάντως αφου είναι κίτρινα μη φοβάσαι τα υγρα είναι διαυγή! Θα ήθελες να ξεκινήσει τώρα ή όχι?

Μπορεί ναι , μπορεί κι όχι..Πάντως αφου είναι κίτρινα μη φοβάσαι τα υγρα είναι διαυγή! Θα ήθελες να ξεκινήσει τώρα ή όχι?

φοβαμαι λιγο..... αλλα ναι θελω να αρχισει, να το ζησω....κ να δω τον μικρο μου :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

φοβαμαι λιγο..... αλλα ναι θελω να αρχισει, να το ζησω....κ να δω τον μικρο μου :tongue:

Κι εγώ το ίδιο νιώθω! Την προηγούμενη βδομάδα προετοιμάστηκα και τόσο έντονα με την ιδέα ότι θα γεννήσω τελικά ..που τώρα λέω μόλις μπω στο μήνα μου μακάρι να γεννήσω κατευθείαν!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα μελλοντικες μανουλες :)

ριτακι προσπαθησε να μυρισεις τα υγρα σου...κ θα ελεγα να κανεις ενα τηλεφωνο στον γιατρο...

3χμαμα καλωσορισες κ παλι στη παρεα μας...ολα να πανε καλα κ για σενα :)

καλημερα μελλοντικες μανουλες :)

ριτακι προσπαθησε να μυρισεις τα υγρα σου...κ θα ελεγα να κανεις ενα τηλεφωνο στον γιατρο...

3χμαμα καλωσορισες κ παλι στη παρεα μας...ολα να πανε καλα κ για σενα :)

Ευχαριστώ fairymummy!

Εσύ πως είσαι?

Ευχαριστώ fairymummy!

Εσύ πως είσαι?

μια χαρα...επισημως σε αδεια πλεον...εχουμε λιακαδιτσες κ ζεστουλες (για τα δεδομενα της Αγγλιας παντα χιχι) κ εδω φερνω γυρω γυρω στο σπιτι κ ολο κατι κανω :D πιο μετα θα ερθει κ μια φιλεναδα να πιουμε ενα καφε...

Διαφημίσεις

ελα κοριτσακι μου.... κους κους εχει σημερα το προγραμμα ε? κ το παρτυ σου, ειναι την παρασκευη ειπαμε?:tongue:

το Σαββατο ειναι...κ εχουν κανει πολλες ετοιμασιες τα κοριτσια κ αδημονω να τις δω!!!!

εσυ πως εισαι ριτακι? ειδες σου ειπα παραπανω να προσπαθησεις να τα μυρισεις κ καλο θα ηταν να το ελεγες στο γιατρο...μπορει να ειναι απλα ακρατεια αλλα μπορει κ κατι αλλο βρε κοριτσακι....δε θελω να σε τρομαξω ομως

Κρίτσια, όταν σπάνουν τα νερά, η ροή δεν ελέγχεται. Όσο και να σφιχτείς δεν μπορείς να τα συγκρατήσεις. Από την άλλη έχω ακούσει και περίπτωση που υπήρχε μικρή ρήξη στο σάκο και χάνονταν λίγα λίγα τα υγρά.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...