Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν εχει σημασια ποσο παλιο ειναι το σπιτι αλλα ποτε εγινε αιτηση νυχτερινου ρευματος. για το αν εχεις η οχι δες πρωτα εναν λογαριασμο....εμας πχ το γραφει. κ εφοσον εχεις οντως πρεπει να ρωτησεις μαλλον την ΔΕΗ το ποτε εγινε η αιτηση....αν η αιτηση εγινε πρριν το 1988 τοτε εχεις ολον τον χρονο νυχτερινο ρευμα απο τις 11-7.

εμεις που τωρα βαλαμε εχουμε απο τις 2το βραδυ. μονο το καλοκαιρι εχουμε απτις 11

κοριτσια μολις το διαβασα γιαυτο σας τα λεω.....

κ εγω νομιζα αλλα

θα το δω! δεν ξέρω το σπίτι το αγοράσαμε πριν από 3 χρονια αλλά δεν ξέρω τι έκαναν οι προηγούμενοι. Θα πάρω να ρωτήσω για να ξέρω

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι ρε κορίτσια ταμπλας! δεν το περιμένατε?

εγω οχι δεν το περιμενα, ετυχε κ ας ακουγεται καπως. 5 χρονια ειμαι με τον (πλεον) αντρα μου κ παντα προσεχαμε. ακομα δεν ξερουμε πως εγινε....θελημα θεου τι να πω. δεν μεναμε καν μαζι......μολις ειχε τελειωσει φανταρικο(λογο αναβολων εξαιτιας της σχολης)δεν ειχε καν δουλεια....καθοτι πριν φοιτητης κυριως. αλλαξε η ζωη μας με αυτο το τεστ

88M1p3.pngycQap3.png

θα το δω! δεν ξέρω το σπίτι το αγοράσαμε πριν από 3 χρονια αλλά δεν ξέρω τι έκαναν οι προηγούμενοι. Θα πάρω να ρωτήσω για να ξέρω

κοιταξε το :tongue:κ εγω νομιζα τι το νυχτερινο ισχυει απτις 12.....κ απτις 12 αναβα θερμοσιφωνα. την πατησα

τωρα τουλαχιστον ξερω :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

εγω οχι δεν το περιμενα, ετυχε κ ας ακουγεται καπως. 5 χρονια ειμαι με τον (πλεον) αντρα μου κ παντα προσεχαμε. ακομα δεν ξερουμε πως εγινε....θελημα θεου τι να πω. δεν μεναμε καν μαζι......μολις ειχε τελειωσει φανταρικο(λογο αναβολων εξαιτιας της σχολης)δεν ειχε καν δουλεια....καθοτι πριν φοιτητης κυριως. αλλαξε η ζωη μας με αυτο το τεστ

ωραίο κι αυτό! Αλλάζει εντελώς η ζωή σου! Ευχομαι να στρώσει η ζωή σας όπως τη θέλετε. Όχι οτι αν στρώσει δεν ξεστρώνει! Γκέλες συμβαίνουν συνεχώς ! Αστα μην τα σκέφτομαι!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

και γω με την πρώτη έμεινα έγκυος! Αλλά το ήθελα και το περίμενα! Δεν ήξερα ότι θα γίνει έτσι εύκολα αλλά το περίμενα, είχα και συμπτώματα από την 3-4 μέρα.

εγω κοιμομουν πολυ κ με πειραζανε διαφορα στην ΕΛλαδα που ετρωγα.....η μαμα μου το καταλαβε, εγω οχι :D:D

το ηθελα πολυ να μεινω εγκυος αλλα το ειχα παρει τοσο χαλαρα απο τοτε που ειπαμε ας προσπαθησουμε που ελεγα σιγα ....σε κανα χρονο θα μεινω :rolleyes:

ωραίο κι αυτό! Αλλάζει εντελώς η ζωή σου! Ευχομαι να στρώσει η ζωή σας όπως τη θέλετε. Όχι οτι αν στρώσει δεν ξεστρώνει! Γκέλες συμβαίνουν συνεχώς ! Αστα μην τα σκέφτομαι!

κοιτα, εγω θα πω κατι σκληρο.....πηγα να το ριξω.....κ τωρα δεν θα μιλουσαμε(κ αλλα πολλα) αλλα δεν αντεξα. οχι τοσο δεν αντεξα ....πιστεψα στο βλεμμα του (πλεον)αντρα μου οτι μπορουμε να φερουμε ενα δικο μας πλασμα στον κοσμο κ να το κανουμε ευτυχισμενο

88M1p3.pngycQap3.png

κοιτα, εγω θα πω κατι σκληρο.....πηγα να το ριξω.....κ τωρα δεν θα μιλουσαμε(κ αλλα πολλα) αλλα δεν αντεξα. οχι τοσο δεν αντεξα ....πιστεψα στο βλεμμα του (πλεον)αντρα μου οτι μπορουμε να φερουμε ενα δικο μας πλασμα στον κοσμο κ να το κανουμε ευτυχισμενο

χαίρομαι που δεν έκανες καμια βλακεία! Γιατι το θεωρώ χαζομάρα! Δεν υπάρχει η καταλληλη στιγμή ή μάλλον δεν υπάρχει ακατάλληλη στιγμή για να φέρεις στον κόσμο μια ζωή!

βλέπεις ζευγάρια που ειναι 30 χρόνια και χωρίζουν! κανεις δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον! αλλά μια ζωή είναι μια ζωή!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

οι γονείς μου παντρεύτηκαν παιδια σχεδον (18 και 20) γιατι έμεινε η μαμα έγκυιος στην αδερφή μου(πήγαινε ακόμα 3η λυκείου) χρόνια καυγάδες κανανε 3 κορίτσια (η μικρή είναι 20 τώρα) και τελικά χωρίσαν πριν 2 χρόνια!

Δεν φταίει φυσικά το ότι 30 χρονια πριν η μαμα έμεινε κατα λάθος έγκυος!

uDLqp1.png

χαίρομαι που δεν έκανες καμια βλακεία! Γιατι το θεωρώ χαζομάρα! Δεν υπάρχει η καταλληλη στιγμή ή μάλλον δεν υπάρχει ακατάλληλη στιγμή για να φέρεις στον κόσμο μια ζωή!

βλέπεις ζευγάρια που ειναι 30 χρόνια και χωρίζουν! κανεις δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον! αλλά μια ζωή είναι μια ζωή!

κοριτσια θα σας πω....πηγα σε δυο γιατρους.....σε αυτοβν που πηγαινα παντα....ο οποιος δεν εβλεπε την ωρα να τα τσεπωσει κ να με βαλει χειρουργειο(καταλαβαινετε)

εφυγα απο εκει φρικαρισμενη κ απογοητευμενη απο την ολη του συμπεριφορα.

μετα πηγα σε αυτον που ειμαι τωρα.....αφου καταλαβε την ψυχολογια μου..... μου μιλουσε 1 ωρα.....μου ειπε πολλα,οχι για να με μεταπησει τοσο,αλλα για να μου εξηγησει οτι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ .... μου εδωσε χρονο(αφου σιγουρα φαινομουν οτι δεν ημουν καλα κ δεν ηθελε να κανω κατι επιπολαιο. κ μου ειπε αυτο ειναι το τηλ μου....οταν ηρεμησεις παρε με τηλ να μου πεις τι αποφασισες .....

στις 4 μερες που περασαν..... δεν τον πηρα τηλ....προσπαθουσα να με φανταστω μαμα.ημουν τρομαγμενη,μπερδεμενη. με πηρα εκεινος τελικα.... κ η επομενη φορα που τον ειδα τον γιατρουλη,ηταν οταν ακουσα την καρδια του μπεμπουλη......:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια θα σας πω....πηγα σε δυο γιατρους.....σε αυτοβν που πηγαινα παντα....ο οποιος δεν εβλεπε την ωρα να τα τσεπωσει κ να με βαλει χειρουργειο(καταλαβαινετε)

εφυγα απο εκει φρικαρισμενη κ απογοητευμενη απο την ολη του συμπεριφορα.

μετα πηγα σε αυτον που ειμαι τωρα.....αφου καταλαβε την ψυχολογια μου..... μου μιλουσε 1 ωρα.....μου ειπε πολλα,οχι για να με μεταπησει τοσο,αλλα για να μου εξηγησει οτι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ .... μου εδωσε χρονο(αφου σιγουρα φαινομουν οτι δεν ημουν καλα κ δεν ηθελε να κανω κατι επιπολαιο. κ μου ειπε αυτο ειναι το τηλ μου....οταν ηρεμησεις παρε με τηλ να μου πεις τι αποφασισες .....

στις 4 μερες που περασαν..... δεν τον πηρα τηλ....προσπαθουσα να με φανταστω μαμα.ημουν τρομαγμενη,μπερδεμενη. με πηρα εκεινος τελικα.... κ η επομενη φορα που τον ειδα τον γιατρουλη,ηταν οταν ακουσα την καρδια του μπεμπουλη......:tongue:

Με συγκινείς!

πόσο χρονών είσαι?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...