Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Εγώ είμαι ήδη Μαγιομαμά 2 φορές και τώρα που είδα την μπουμπού εδώ μπήκα να πω μια καλησπέρα! Σας διάβασα λίγο και σκέφτηκα ότι πέρισυ ήμουν στην φάση που είστε εσείς τώρα... Λίγο το νοσταλγώ, ζήστε το όσο μπορείτε και μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει... THINK PINK!

Με το καλό κούκλες, να πάνε όλα καλά και να κρατήσετε στα χέρια σας γερά γερά γερά μωράκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Εγώ είμαι ήδη Μαγιομαμά 2 φορές και τώρα που είδα την μπουμπού εδώ μπήκα να πω μια καλησπέρα! Σας διάβασα λίγο και σκέφτηκα ότι πέρισυ ήμουν στην φάση που είστε εσείς τώρα... Λίγο το νοσταλγώ, ζήστε το όσο μπορείτε και μην αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει... THINK PINK!

Με το καλό κούκλες, να πάνε όλα καλά και να κρατήσετε στα χέρια σας γερά γερά γερά μωράκια!

ευχαριστούμε για τις ευχές !!!

αντε και σε σένα να τα κανεις τρία τα μαγιομωράκια σου:lol:

Αννίκο μου να είσαι σίγουρη ότι αν πάω τελικά και για το τρίτο θα ξεκινήσω προσπάθειες το 2011 τον Αύγουστο! Η κόρη μου έτυχε να γεννηθεί Μάιο μετά από προσπάθειες 15 μηνών, ο μικρός όμως δεν έτυχε, πέτυχε (με την βοήθεια του Θεού πάντα)!!!

Επειδή είδα κάτι για τις συσπάσεις και το πέτρωμα της κοιλιάς... Στον 6ο και στις δύο εγκυμοσύνες πέτρωνε η κοιλιά μου σχεδόν συνέχεια... Η γιατρός μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο. Έπαιρνα 3 φορές την ημέρα (τις ημέρες που ήταν έντονο το πέτρωμα) από 2 Trofocard! Εμένα με βοήθησε...

Bρε καλως το Ελενάκι μας!!! Να δωσεις φιλακια στα ζουζουνιααααα!!

Εμενα μαγνησιο δεν μου εχει δωσει μονο ασβεστιο και σιδηρο(μαζι με φυλλικο)

Απλά δεν καταλαβαινω αν αυτη η ενοχληση χαμηλα ειναι συσπαση η ειναι τα ποδαρακια που ριχνουν κανα κλωτσο και νιωθω ετσι! Κι αυτο το σαν να ανοιγοκλεινει ο κολπος επισης δεν ξερω τι ειναι...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Mpoumpou ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ,ΜΑΛΩΝ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ , ΕΓΩ ΕΙΧΑ Κ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΟΝΔΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΑ 2-3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ(ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ,ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ)ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Κ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΛΟΞΙΓΚΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ,ΑΝ Κ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ:lol::confused::lol::confused::lol:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Εμείς έχουμε λόξυγγα που και που και το καταλαβαίνω από τα ρυθμικά τακτικά χτυπηματακια που νιώθω.Κρατάει για 5 λεπτάκια συνήθως.Εχει πόλύ πλάκα και δεν με ενοχλεί καθόλου. με τρελαίνει όποτε το νιώθω το ζουζούνι μου!!!

eleni ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!

Να περάσετε πολύ όμορφα τις τελευταίες αποκριές, αν και πιστεύω ότι του χρόνου που θα χουμε τα μωράκια μας θα είναι πιο όμορφα, και την καθαρή Δευτέρα! Φιλάκια πολλά!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κι απο μενα!!!!!!!!

πως πατε? εμενα 2-3 μερες τωρα εχει ησυχασει ο μικρος...μαλλον κουραζομαι πολυ και δεν τον καταλαβαινω τοσο συχνα...:(

ελενη ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες,να σου ζησουν τα μαγιοπαιδακια σου!

λοξυγγα εγω δεν εχω καταλαβει βρε κοριτσια....

mpoumpou περιεργο που δεν σου εχει δωσει μαγνησιο...ειναι και για τις συσπασεις...τον εχεις ρωτησει γιατι?

το πηρατε το καροτσι? μαλλον για το stokke πατε τρικυκλο, ε?

εμεις το περιμενουμε....

ψωνισα προχθες και κανα δυο χαζομαρες του μικρου...(λογω εκπτωσεων)

δεν μπορω να κρατηθω πια...τα θελω ΟΛΑ!!!!

Φιλια...και καλο τριημερο!!!! :P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Kαλημερες...

Ναι το ξερω αυτο για το μαγνησιο, δεν ξερω γιατι δεν μου εχει δωσει ακομα! Θα ρωτησω τη Δευτερα!

Πηγαμε τρικυκλο για δευτερη φορά τα ηθελα οοοοοοολα αυτα που εχει εκει - και το πήραμε το καροτσακι μααααααααας...βασικα για παραγγελια πηγαμε αλλα το ειχε ετοιμοπαραδοτο στο χρωμα που θελαμε...μας εκανε δωρο την ποτηροθηκη που ηθελα και επίσης και ενα εξτρα κιτ υφασματων...τα δωρα ειχαν συνολικη αξια περιπου 150?

κι εμεις θελαμε να το παραγγειλουμε απο το νετ αλλα τελικα προτιμησαμε την εγχωρια αγορα για να μπορουμε να εχουμε αμεσο after sales service για το οποιο και φημιζεται το τρικυκλο...

Αντε με το καλο να ερθει και το δικο σου Πασχαλιτσαααααα!

Διαφημίσεις

καλησπερες..

απο λογυγγα εμεις δινουμε κ παιρνουμε...προχθες στο γιατρο ειχαμε πεσει κατω απο τα γελια. σημερα το πρωι ειχα μια παρουσιαση κ νομιζα θα πεταγοταν το κεφαλι του εξω αχαχαχ...πολυ ζωηρο το μαναρι μου

φιλια πολλα σε ολες σας

Marinakii86 Congratulations-Red-Text-Hearts.gifσου εύχομαι ολόψυχα ο γάμος σας να αποτελέσει την αρχή μιας ατελείωτης χαράς και ευτυχίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δυο για πάντα καθώς και επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής σας. Όσο για το bebe σας θα αισθάνεται πολύ τυχερό που ήταν μαζί σας σ' αυτή την μοναδική στιγμή.

Πες μας πως ήταν;Κλωτσούσε;"Χόρεψε" μαζί σας το χορό του Ησαϊα;Ή απλά απολάμβανε την προνομιούχα θέση της και παρακολούθησε το μυστήριο σαν "σωστή" δεσποινίδα;

Ξέρεις κι εγώ όταν παντρεύτηκα ήμουν έγκυος στην μεγάλη μου την κόρη και μέχρι σήμερα καμαρώνει για αυτό...:tongue:

mpoumpou καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!!!!!!! ;)

αφου το βρηκατε και σας εκανε και δωρα μια χαρα!!!

πιο κιτ υφασματων σας εδωσε ? το πορτοκαλι ή το γκρι?

ποτηροθηκη πηραμε κι εμεις....

fairymummy πρεπει να εχει πολυ πλακα....με τον λοξυγγα.........:D

μαρινακι...περιμενουμε περιγραφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη ΚαθαροΔευτερα σε ολες...............!!!!!!!!!!!

του χρονου με τα μικρα μας!!!! :D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

1370377chme479omc.gif

Να ζήσετε, να ευτυχίσετε και όλες οι μέρες τις ζωής σας να είναι σαν την χθεσινή, γεμάτες χαρά-ευτυχία-αγάπη.

Περιμένουμε νέα και λεπτομέρειες ….

Mαρινάκι να ζήσετε, να είστε πάντα καλα κι πολύ ευτυχισμενοι! :D

Tι κάνουν τα υπόλοιπα κοριτσάκια??

ΠΑσχαλίτσα σε ευχαριστώ, αντε με το καλό να καταφθασει και το δικό σας καροτσάκι!

Βασικα με αφησε να διαλέξω οπότε πήρα το καφε γκρι - μου αρεσε περισσοτερο γιατι το αλλο ηταν υπερβολικα εντονο για το δικο μου γουστο τουλαχιστον...

καλά να περάσετε όλες αυριο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...