Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάντα βράδυ βαζω πλυντηριο απο συνηθεια..βεβαια οχι πολύ αργα γιατι μετα εχει και στεγνωτηριο!

οι απο κατω σου???? δεν εχουν προβλημα? εμας αν κ νεοι ανθρωποι(με μωρακι 4 μηνων) ειναι περιεργοι :shock::shock::shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

το νυχτερινο ρευμα ομως ισχυει απο τις 2-8 το ηξερες ?????? μαιο θα ισχυει απτις 11 το βραδυ

εννοεις 2 μετα τα μεσάνυχτα? Δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα είναι αλλά το ρυθμίζω συνήθως να αρχίσει κανα 2 ώρες μετά.

αλλά νομίζω ότι υπάρχουν δυο ειδών νυχτερινά. δεν είμαι όμως σίγουρη τι ώρεσ είναι. έχει και κάποιες ώρες το μεσημέρι

uDLqp1.png

Oι διπλανοι ειναι περιεργοι αλλά δεν ακουγεται το στεγνωτηριο μου, ελαχιστα θα έλεγα ακόμη και τοσο αργά

Δεν πρεπει να εχεις δηλωσει οτι θελεις νυχτερινο και να εχεις ειδικο τιμολογιο απο ΔΕΗ?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

βλέπω και ξαναβέπω το τικεράκι μου! δεν το πιστεύω πως τέλειωσαν οι μέρες! Σα χθεσ θυμάμαι το τεστ! και αύριο μπορεί να νατικρύσω το γιό μου!:confused::confused:

κ εγω τα ιδια....χαζευω τη κουνια κ λεω θα ερθει ενα ανθρωπακι εδω....κ εμενα μου ηρθε κ ταμπλας οταν ειδα το τεστ κ δε ξερω αν το εχω χωνεψει οτι θα γινω μανα αχαχαχαχχχχ

Oι διπλανοι ειναι περιεργοι αλλά δεν ακουγεται το στεγνωτηριο μου, ελαχιστα θα έλεγα ακόμη και τοσο αργά

Δεν πρεπει να εχεις δηλωσει οτι θελεις νυχτερινο και να εχεις ειδικο τιμολογιο απο ΔΕΗ?

νομιζω το ενα το δηλώνεις ενώ το άλλο είδος ισχύει για όλους τους άλους

uDLqp1.png

εννοεις 2 μετα τα μεσάνυχτα? Δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα είναι αλλά το ρυθμίζω συνήθως να αρχίσει κανα 2 ώρες μετά.

αλλά νομίζω ότι υπάρχουν δυο ειδών νυχτερινά. δεν είμαι όμως σίγουρη τι ώρεσ είναι. έχει και κάποιες ώρες το μεσημέρι

τωτα το ειδα στο ιντερνετ ....μετα τις 2 τα μεσανυχτα μεχτι τις 8 το πρωι...αυτα μεχρι την πρωτομαγια .

μετα την πρωτομαγια ειναι απο 11το βραδυ εως 7το πρωι. κ το μεσημερι....3.30-5.30 :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

κ εγω τα ιδια....χαζευω τη κουνια κ λεω θα ερθει ενα ανθρωπακι εδω....κ εμενα μου ηρθε κ ταμπλας οταν ειδα το τεστ κ δε ξερω αν το εχω χωνεψει οτι θα γινω μανα αχαχαχαχχχχ

γιατι σου ήρθε ταμπλας?

uDLqp1.png

νομιζω το ενα το δηλώνεις ενώ το άλλο είδος ισχύει για όλους τους άλους

υπαρχει νυχτερινο ρευμα γιαυτους που εχουν κανει δηλωση πριν 1988 κ για αυτους που εχουν κανει μετα. σε καθε περιπτωση πρεπει να κανεις αιτηση κ να το γραφει πανω ο λογαρασμος σου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

υπαρχει νυχτερινο ρευμα γιαυτους που εχουν κανει δηλωση πριν 1988 κ για αυτους που εχουν κανει μετα. σε καθε περιπτωση πρεπει να κανεις αιτηση κ να το γραφει πανω ο λογαρασμος σου

εμας το σπίτι είναι αρκετα παλιο (1980) με τριφασικο ρευμα (νομίζω) πως μπορώ να δω τι είδους νυχτερινο ρεύμα έχω?

uDLqp1.png

fairy σε νιωθω ΑΠΟΛΥΤΑ μια απο τα ιδια.ΤΑΜΠΛΑΣ:shock::shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

εμας το σπίτι είναι αρκετα παλιο (1980) με τριφασικο ρευμα (νομίζω) πως μπορώ να δω τι είδους νυχτερινο ρεύμα έχω?

Δεν εχει σημασια ποσο παλιο ειναι το σπιτι αλλα ποτε εγινε αιτηση νυχτερινου ρευματος. για το αν εχεις η οχι δες πρωτα εναν λογαριασμο....εμας πχ το γραφει. κ εφοσον εχεις οντως πρεπει να ρωτησεις μαλλον την ΔΕΗ το ποτε εγινε η αιτηση....αν η αιτηση εγινε πρριν το 1988 τοτε εχεις ολον τον χρονο νυχτερινο ρευμα απο τις 11-7.

εμεις που τωρα βαλαμε εχουμε απο τις 2το βραδυ. μονο το καλοκαιρι εχουμε απτις 11

κοριτσια μολις το διαβασα γιαυτο σας τα λεω.....

κ εγω νομιζα αλλα

88M1p3.pngycQap3.png

γιατι ρε κορίτσια ταμπλας! δεν το περιμένατε?

τσου....εμεινα με την πρωτη κ δε το περιμενα καθολου....εγινε ντοινγκ ντοινγκ κ εφυγα για ελλαδα για μια βδομαδα κ γυρισα κ ημουν εγκυος :shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...