Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ γλυκα τα Σιχ Τσου, αλλα πολύ μαλλί και περιποιηση θελουν ε???

Αλλα ειναι κουκλιά..ειναι λιγο βασανο η περιποιηση , τωρα θα κουρευτει κ θα παθει ενα σοκ....αλλα δεν γινεται αλλιως.

88M1p3.pngycQap3.png

Σήμερα έχω τράβηγμα στη κοιλιά από αριστερά κ τσούζει αρκετά λέτε να άλλαξε θέση , έκανα κ πολλές δουλειές κ τα χω φτύσει .

Ακόμα κλαίει η μικρή κ μας φωνάζει άντε τώρα τι να κάνω ,θέλουν παρέα για να κοιμηθούν κ δεν μπορώ να κάτσω κ να περιμένω κουράζομαι κ όταν πάω να σηκωθώ σιγά σιγά ξυπνούν κ κλαίνε πάλι , βασανιστήριο κάθε βράδυ αχ τι σας περιμένει:shock:

Το ήθελε και η δικά μου αυτό όταν ήταν πιο μικρή και ακολούθησα την εξής τακτική:

στην αρχή ήμουν κολλητά δίπλα της και οταν καταλάβαινα οτι είχε σχεδόν κοιμηθεί απομακρυνόμουν αργά αργά (βήμα βήμα σαν τα καβουράκια).

Μετά κάθε 2-3 μέρες απομακρυνόμουν ένα βήμα απο την αρχή, δηλαδή την έβαζα στο κρεβάτι και έγω πήγαινα κατευθείαν και καθόμουν ένα βήμα πιο πέρα κ.ο.κ

Οσπου τώρα την βάζουμε στο κρεβάτι της λέμε καληνύχτα-φιλάκια-αγκαλίτσες και φεύγουμε και κοιμάται χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια πάντα είμαστε σταθεροί στο πρόγραμμα της και ακολουθούμε μια μικρή ιεροτελεστία πριν τον ύπνο

Διαφημίσεις

πόσο είναι αλήθεια τα ζζνια σου

Πρώτη Μαΐου γίνετε 2,5

Ευτυχώς κατέβασε ρολά γρήγορα κ ηρθα

Πηγαίνω κάθομαι κοντά στη πόρτα κ εγώ απλά θέλει να με κοιταει κ καμία φορά αργεί να κοιμηθεί ενώ ο άλλος επειδή δεν κοιμάται μεσημέρια το βράδυ δεν καταλαβαίνει τίποτα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

πωπω θα τρελαθει χωρις το μαλλι - να του λετε συνεχεια πωπω τι κουκλακι εισαι και τετοια μην σας παθει κανα ψυχολογικο, εχουν κολλημα αυτα

!

τον περιμενει τρελη περιπετεια.....πρωτα το κουρεμα....μετα που δεν θα με βλεπει κ γενικα θα ειναι μονος του αφου ολοι θα ειναι στο νοσοκομειο κ μετα...... το μωρο(μπορει την πρωτη βδομαδα που θα εχω το μωρο να μην τον παρω,θα δουμε)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

θα σου πω τι μου είπε εμενα ο κτηνιατρος και ο εκπαιδευτης..

Οτι δεν πρεπει να τον αποκλεισεις απο τη ζωη σας και να του δινεις σημασιες και ετσι θα δει οτι τιποτα δεν αλλαζει και δεν θα δεις και εσυ απο τη μερια του κατι ασχημο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Κορίτσια τα παιξα πάω για ύπνο αύριο έχω non stress κ λέω μετά να γυρίσω με τα πόδια στο σπίτι από το νοσοκομείο είναι κοντά 2,5 χλμ θα έχει καλό καιρό εδώ για 2 μέρες κ μετά ξανά βροχή , ας το εκμεταλλευτώ;)

Φιλάκια ρουφηχτά :D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...