Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ήρθα κ εγώ με πολλά νεύρα

Άρπαξα τη μικρή απ τα μαλλιά μου έχει βγάλει την πίστη ότι της λέω να κάνει λέει όλο όχι ξέρω είναι η ηλικία τα ίδια πέρναγα κ με τον Γιώργο στην ηλικία της , αλλά λίγο η αναμονή λίγο η κούραση ξέσπασα κ την μάλωσα κ τώρα τα έβαλα για ύπνο

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

mpoumpou τι εγινε τελικα με τον κοκερινο σου?τον πηγες?

Ο γκρουμερ ειχε ξεχασει να με ειδοποιησει οτι ειχε ενα σεμιναριο και πήγα τσαμπα....γκρρρρ....

Τι σκυλακο εχεις????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλα εμενα ο δικος μου δε ξερω πως βγηκε ετσι αχαχχαχα

ελληνας κ να μη βλεπει κ παιζει ποδοσφσαιρο η μπασκετ???? γινεται????

Εμένα δεν κάνει κ τίποτε άλλο όλη μέρα στο σπίτι όταν είναι όλο αθλητικά στη δουλειά (είναι ξυλουργός) έχει τέρμα το ράδιο με αθλητικές εκπομπές στην τουαλέτα βάζει το hands free δεν τον αντέχω πια κ δεν ξέρω τι να κάνω να τον ξεκολλήσω

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εμένα δεν κάνει κ τίποτε άλλο όλη μέρα στο σπίτι όταν είναι όλο αθλητικά στη δουλειά (είναι ξυλουργός) έχει τέρμα το ράδιο με αθλητικές εκπομπές στην τουαλέτα βάζει το hands free δεν τον αντέχω πια κ δεν ξέρω τι να κάνω να τον ξεκολλήσω

εμεις ειμαστε το αναποδο χεχε...παρακολουθω εγω...αφου λεμε θα ειμαστε το πρωτο ζευγαρι που θα παει το παιδι γηπεδο η μανα :D:D:D

:D:D:D:D ααα παιζει τετοιο σεναριο ε!!!
αχ παιζει fairy mou..... για να δουμε τι θα κερδισει?το καταμελαχρινο(μαυρο δερμα,μαυρα μαλλια κ ματια) η ανοιχτοχρωμα ματακια με ασπρο δερματακι??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mpoumpou εχω σιχ-τσου(μικροσωμο μαλλιαρο)

thena mou μπορα ηταν κ περασε....υπομονη:shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλά κοριτσακι, δώ οι αντρες του σπιτιου (δίποδοι και τετραποδοι) βλεπουν μπαλα και χαζευω κι εγω λιγακι!

Και ο δικός μου την μπάλα βλέπει και μελετάει (κιθάρα):rolleyes:

Σήμερα έχω τράβηγμα στη κοιλιά από αριστερά κ τσούζει αρκετά λέτε να άλλαξε θέση , έκανα κ πολλές δουλειές κ τα χω φτύσει .

Ακόμα κλαίει η μικρή κ μας φωνάζει άντε τώρα τι να κάνω ,θέλουν παρέα για να κοιμηθούν κ δεν μπορώ να κάτσω κ να περιμένω κουράζομαι κ όταν πάω να σηκωθώ σιγά σιγά ξυπνούν κ κλαίνε πάλι , βασανιστήριο κάθε βράδυ αχ τι σας περιμένει:shock:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ήρθα κ εγώ με πολλά νεύρα

Άρπαξα τη μικρή απ τα μαλλιά μου έχει βγάλει την πίστη ότι της λέω να κάνει λέει όλο όχι ξέρω είναι η ηλικία τα ίδια πέρναγα κ με τον Γιώργο στην ηλικία της , αλλά λίγο η αναμονή λίγο η κούραση ξέσπασα κ την μάλωσα κ τώρα τα έβαλα για ύπνο

πόσο είναι αλήθεια τα ζζνια σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...