Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

natasaki καλοριζικα! ποιος το διαλεξε? πΑΑΑΑΑΑΑΑΑρα πολυ ομορφο μπραβο! ακομα κ το καλαθακι που εχεις πανω ,τρελα ειναι . (εγω καλαθακι δεν εχω παρει ...την πεμπτη θα παμε)

Ευχαριστώ κοριτσάκια, το καλαθάκι είναι zara home.

Επέστρεψα και εγώ, κοιμήθηκα λιγάκι γιατί νύσταζα!

Τώρα χαζεύω Λαζόπουλο!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στανταρντ!!! κ εγω πηρα αλλαξιερα που ειναι κ μπανιερα...δεν την εχεις δει σε προηγουμενες σελιδες που την εβαλα?

Δεν την είδα αλλά θα την ψάξω στις προηγούμενες σελίδες!

uDLqp1.png

Δεν την είδα αλλά θα την ψάξω στις προηγούμενες σελίδες!

κατσε μη κουραζεσαι βρε

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010377.jpg

κ κατω απο την αλλαξιερα ειναι η μπανιερα, το σηκωνεις κ εχει μπανιεριτσα

κατσε μη κουραζεσαι βρε

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010377.jpg

κ κατω απο την αλλαξιερα ειναι η μπανιερα, το σηκωνεις κ εχει μπανιεριτσα

Α! Πολύ όμορφο και βολικό! Ειχα σκεφτεί να βάλω ενα τέτοιο στο μπάνιο αλλά δε χώραγε οπότε δε θα πάρω.

Την αλαξιέρα την ήθελα έπιπλο για να έχει και συρτάρια για τα πράγματα του παιδιού! Δεν έχω πολά συρτάρια.

uDLqp1.png

καλα εκανες...εμεις ειχαμε χωρο αρκετο στη μεγαλη μας τη σιφινιερα κ στη ντουλαπα οποτε βολευτηκαμε ετσι....αυτη θα τη πηγαινοφερνω στο μπανιο, ο αντρας μου τη βρηκε κ επεμενε να την παρουμε για να μη σκυβω :)

Διαφημίσεις

καλα εκανες...εμεις ειχαμε χωρο αρκετο στη μεγαλη μας τη σιφινιερα κ στη ντουλαπα οποτε βολευτηκαμε ετσι....αυτη θα τη πηγαινοφερνω στο μπανιο, ο αντρας μου τη βρηκε κ επεμενε να την παρουμε για να μη σκυβω :)

καλά έκανε! Προσπαθώ να πίσω την αδερφή μου να πάρει μια για να μην πάθει η μέση της! Νομίζει ότι θα μπορεί να το κάνει στο κρεββάτι!

uDLqp1.png

πωπω νομιζω το κρεβατι δεν παλευεται καθολου....δεν ειναι οτι θα θελει αλλαγμα μια φορα τη μερα...κ βαλε κ το βραδυ ε? μεσα στο σκοταδι, στη νυστα να πρεπει να στρωσεις κ προστατευτικα στο κρεβατι

ειναι κ η αδερφη σου εγκυος?

πωπω νομιζω το κρεβατι δεν παλευεται καθολου....δεν ειναι οτι θα θελει αλλαγμα μια φορα τη μερα...κ βαλε κ το βραδυ ε? μεσα στο σκοταδι, στη νυστα να πρεπει να στρωσεις κ προστατευτικα στο κρεβατι

ειναι κ η αδερφη σου εγκυος?

Αυτό ακριβώς της εξηγούσα. Το βράδυ με το μάτι ημικλειστο, και αν σου κατουρίσει το σεντόνι? Θα αλλάζεις στις 3 το βράδυ και άντε κουβάλα κάθε φορά πάνες λάδια σελτέδες!

Ναι και η αδερφή μου είναι έγκυος και αυτή στο πρώτο, είναι κοριτσάκι και έχει ΠΗΤ 23/6. Φοβάμαι όμως πως αν γεννήσω θα γεννήσει και αυτή! Μολίς πονάω μετά από λίγο πονάει και αυτή! Είναι πολύ αγχωτική! Φαντάσου ότι δεν της έχω πει τπτ για τους πόνους που έχω τις τελευταιες μέρες!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

γεια σου μπουμπου :)

αχ νατασα τι ωραιο που θα γεννησετε μαζι!!! τελειο

Ναι και μένα μου αρέσει! Τα περνάμε όλα μαζί! αλλά είναι αγχωτικό να σκέφτεσαι και τον εαυτό σου αλλά και την αδερφή σου!

Τα παιδάκια μας όμως θα είναι μια ηλικία!

uDLqp1.png

eγω εχω αραξει καναπέ και χαζευω λιγο Champions league...

Παιζει Ιντερ - μπάρτσα!!!

Πόσο είναι?

Περιμένω να έρθει ο άντρας μου και κάποιοι φίλοι να δουν το 2ο ημίχρονο. Τώρα παίζουν ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο 7χ7 εδώ δίπλα!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...