Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εμενα καπως ετσι θα κανει... για τις δυο μερες που εχει δικαιωμα να παρει, το εχει συζητησει με τον εργοδοτη του ? καμια βδομαδουλα θα καθησει κ μενα να με βοηθησει κ να γνωρισει κ κεινος τον γιο του καλυτερα κ μετα θα παρει αδεια η μανα μου για να ερχεται αν την χρειαζομαι

ναι το συζήτησε. στην αρχή του έλεγε αυτή από το τμήμα προσωπικού 1 μέρα αλλά εγω είχα διαβασει στο νόμο για 2 μέρες. Τελικά το έψαξε και αυτή και είδε πως είναι 2.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οι αντρες σας κοριτσια, θα παρουν αδεια απτην δουλεια τους για να ειναι μαζι σας?τι εχουν κανονισει?

εμενα δικαιουτε 2 βδομαδες, αλλα ειπαμε να δουμε πως θα παει κ ποσο θα παρει...αν πχ συνελθω γρηγορα ας πηγαινει γραφειο κ ας δουλευει λιγοτερες ωρες..μη μεινει κ η δουλεια του πισω

Α! κορίτσια σήμερα πείρα και τα απαραίτητα έγραφα για τη δήλωση του μωρού στο μεαιευτήριο. εσεις τα έχετε? Λένε πως πρέπει να είναι τελευταίου 3μήνου γιατι αλλιώς δεν ισχύουν. fairy μη μας πεις εσύ ξέρουμε! εκεί μια υπογραφή βάζεις και καθάρισες!:P:p:p:p Αλίμονο στο Ελλαδα!

χαχαχααχ κ ομως τη πατησες!!!!! εγω πρεπει να παω Λονδινο να δηλωσω το παιδι στο προξενειο, να του βγαλω κ διαβατηριο, πως θα ερθουμε Ελλαδα..νομιζω εχω μεγαλυτερη διαδικασια απο εσας :-P

εμενα δικαιουτε 2 βδομαδες, αλλα ειπαμε να δουμε πως θα παει κ ποσο θα παρει...αν πχ συνελθω γρηγορα ας πηγαινει γραφειο κ ας δουλευει λιγοτερες ωρες..μη μεινει κ η δουλεια του πισω

χαχαχααχ κ ομως τη πατησες!!!!! εγω πρεπει να παω Λονδινο να δηλωσω το παιδι στο προξενειο, να του βγαλω κ διαβατηριο, πως θα ερθουμε Ελλαδα..νομιζω εχω μεγαλυτερη διαδικασια απο εσας :-P

Ναι την πάτησα! όμως θα κάνετε ωραίο ταξιδάκι στο αγαπημένο μου Λονδίνο!!!!!!!!

ωραία που δικαιούνται 2 εβδομάδες! Λογικό! γιατί το μωρό δεν είναι μόνο δικό μας!

uDLqp1.png

Ναι την πάτησα! όμως θα κάνετε ωραίο ταξιδάκι στο αγαπημένο μου Λονδίνο!!!!!!!!

ωραία που δικαιούνται 2 εβδομάδες! Λογικό! γιατί το μωρό δεν είναι μόνο δικό μας!

θα ειναι το πρωτο μας οικογενειακο ταξιδι λογικα....ναι ειναι καλα 2 βδομαδες κ σκεψου οτι ειμαστε κ μονοι μας εδω, δεν εχω αλλον αν ου μη γεννειτο γινει κατι:rolleyes:

Διαφημίσεις

natasa τι υπεροχη που ειναι!!!! πολυ μου αρεσει!!!!!

αχ θελω κ εγω να του φτιαξω παιδικο δωματιοοοο

Ευχαριστώ! δεν έχω τελειώσει ακόμα το δωμάτειο. Τον Αύγουστο θα προσπαθήσω να το διακοσμήσω.

uDLqp1.png

εγω θα το φτιαξω οταν τον βγαλουμε απο το δωματιο μας..κ να δουμε κιολας αν θα μεινουμε εδω η θα παμε σε μεγαλυτερο, τωρα η δευτερη κρεβατοκαμαρα ειναι γραφειο

εγω θα το φτιαξω οταν τον βγαλουμε απο το δωματιο μας..κ να δουμε κιολας αν θα μεινουμε εδω η θα παμε σε μεγαλυτερο, τωρα η δευτερη κρεβατοκαμαρα ειναι γραφειο

και' γω κάπως έτσι το σκέφτομαι, όταν πάει στο δωμάτειό του να το φτιάξω. Αλλά η αλλαξιέρα ήταν sos αγορά! 10 φορες την ημέρα θέλουν στην αρχή άλλαγμα

uDLqp1.png

natasaki καλοριζικα! ποιος το διαλεξε? πΑΑΑΑΑΑΑΑΑρα πολυ ομορφο μπραβο! ακομα κ το καλαθακι που εχεις πανω ,τρελα ειναι . (εγω καλαθακι δεν εχω παρει ...την πεμπτη θα παμε)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

και' γω κάπως έτσι το σκέφτομαι, όταν πάει στο δωμάτειό του να το φτιάξω. Αλλά η αλλαξιέρα ήταν sos αγορά! 10 φορες την ημέρα θέλουν στην αρχή άλλαγμα

στανταρντ!!! κ εγω πηρα αλλαξιερα που ειναι κ μπανιερα...δεν την εχεις δει σε προηγουμενες σελιδες που την εβαλα?

ξαναρθα κ εγω...εβαλα κ κανω αραβικες πιτες γεμιστες με χαλουμι κ ντοματουλα...επλυνα κ κατι πιατακια...τωρα χτυπαει ο ηλιος τη κρεβατοκαμαρα κ κανω ηλιοθεραπεια χιχχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...