Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασα μου νομιζω πως ναι...εγω ειχα κατι πονους στη μεση τη περασμενη βδομαδα, μετα τιποτα...απλα με ενοχλει κατω χαμηλα κ δε μπορω καθιστη πολυ ωρα...ξαπλα...ξαπλα....ξαπλα....

και γω ξάπλα είμαι τώρα αλλά νομίζω πως εκεί στη ζώνη ου λέω μα τραβάει! πως να το περιγράψω δεν ξέρω.

Μωρε δε θα είναι τπτ! Θα περιμένει ο γλυκούλης μου λίγο ακόμα να κάνει το χατήρη της μαμάς να προλάβει να μαζέψει και κανένα ερωτηματολόγιο!

Α! κορίτσια σήμερα πείρα και τα απαραίτητα έγραφα για τη δήλωση του μωρού στο μεαιευτήριο. εσεις τα έχετε? Λένε πως πρέπει να είναι τελευταίου 3μήνου γιατι αλλιώς δεν ισχύουν. fairy μη μας πεις εσύ ξέρουμε! εκεί μια υπογραφή βάζεις και καθάρισες!:P:p:p:p Αλίμονο στο Ελλαδα!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

οι αντρες σας κοριτσια, θα παρουν αδεια απτην δουλεια τους για να ειναι μαζι σας?τι εχουν κανονισει?

Eμένα εχει δικη του δουλειά οποτε θα ρυθμίσει το πρόγραμμα του ανάλογα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Α! κορίτσια σήμερα πείρα και τα απαραίτητα έγραφα για τη δήλωση του μωρού στο μεαιευτήριο. εσεις τα έχετε? Λένε πως πρέπει να είναι τελευταίου 3μήνου γιατι αλλιώς δεν ισχύουν. fairy μη μας πεις εσύ ξέρουμε! εκεί μια υπογραφή βάζεις και καθάρισες!:P:p:p:p Αλίμονο στο Ελλαδα!
τι δηλωση ειναι αυτη??? δεν ξερω περι τινος προκειται

88M1p3.pngycQap3.png

οι αντρες σας κοριτσια, θα παρουν αδεια απτην δουλεια τους για να ειναι μαζι σας?τι εχουν κανονισει?

Δικαιούνται από το νόμο 2 μέρες και ο δικός μου έχει κρατήσει άλλες 2 από πέρυσι, οπότε να η βδομαδούλα περίπου!

uDLqp1.png

Στο ληξιαρχείο.

Χρειάζεται την ληξιαρχική πραξη γαμου και τη ληξιαρχική πράξη προσδιορισμού τέκνου, να είναι όμως του τελευταίου εξαμήνου..

Θέλει κι άλλα χαρτια, δεν θυμάμαι!?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Στο ληξιαρχείο.

Χρειάζεται την ληξιαρχική πραξη γαμου και τη ληξιαρχική πράξη προσδιορισμού τέκνου, να είναι όμως του τελευταίου εξαμήνου..

Θέλει κι άλλα χαρτια, δεν θυμάμαι!?

Ληξιαρχική πράξη γάμου (εκεί υπάρχει και η δήλωση προσδιορισμού του επωνύμου) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Στα βγάζει και το ΚΕΠ σε 2-5 μέρες

Η δήλωση γίνεται μέσα στο μαιευτήριο, στο τμήμα του ληξιαρχείου

uDLqp1.png

ααααααα εγω παντρευτηκα τον φλεβαρη....οποτε φανταζομαι ισχυει αυτο που μας εδωσαν τοτε δεν χρειαζεται να βγαλουμε αλλο .... το εχω βαλει ηδη μεσα στην βαλιτσα, αν μιλαμε για το ιδιο :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Δικαιούνται από το νόμο 2 μέρες και ο δικός μου έχει κρατήσει άλλες 2 από πέρυσι, οπότε να η βδομαδούλα περίπου!

κ εμενα καπως ετσι θα κανει... για τις δυο μερες που εχει δικαιωμα να παρει, το εχει συζητησει με τον εργοδοτη του ? καμια βδομαδουλα θα καθησει κ μενα να με βοηθησει κ να γνωρισει κ κεινος τον γιο του καλυτερα κ μετα θα παρει αδεια η μανα μου για να ερχεται αν την χρειαζομαι

88M1p3.pngycQap3.png

ααααααα εγω παντρευτηκα τον φλεβαρη....οποτε φανταζομαι ισχυει αυτο που μας εδωσαν τοτε δεν χρειαζεται να βγαλουμε αλλο .... το εχω βαλει ηδη μεσα στην βαλιτσα, αν μιλαμε για το ιδιο :tongue:

ναι αυτό είναι αλλά θέλεις και πιστοποιητικό οικογενειακής καταστασης. ισως το έχεις από το δήμο που άνοιξες οικογενειακή μερίδα

uDLqp1.png

ναι αυτό είναι αλλά θέλεις και πιστοποιητικό οικογενειακής καταστασης. ισως το έχεις από το δήμο που άνοιξες οικογενειακή μερίδα
ναι ναι γλυκουλα, το πηραμε κ αυτο την προηγουμενη βδομαδα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...