Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

νατασακι κ εγω σαν παπια πηγαινω ...χαΧαΧΑχΑΧαχαΧ εχει πολυ πλακα .... δεν νομιζω ομως να ειναι σημαδι, μαλλον φταιει που εχει αλλαξει το κενρο βαρους μας.το νιωθω ομως κ εγω παρα πολυ χαμηλα κ στον καθρεφτη που κοιτω την κοιλια μου. ασε που νιωθω πονους στα κοκαλα μπροστα(δεν ξερω αν ειναι κοκαλΑ λεκανης...ειμαι ξανθια!)

εγώ πονάω κιολας στην ηβική σύμφυση και στα δύο κόκαλα δεξιά και αριστερά. Αχ! Δε θέλω ακόμα!!!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ πονάω κιολας στην ηβική σύμφυση και στα δύο κόκαλα δεξιά και αριστερά. Αχ! Δε θέλω ακόμα!!!!!!!!!!!!

αυτα τα δυο κοκαλα που λεω κ εγω, δεν ειναι της λεκανης? σωστα δεν το λεω ? η παλι υποθεσεις χαζες :oops:κανω?

88M1p3.pngycQap3.png

Γειά σας κοριτσάρες!

Τι κάνετε? Εγώ νοιώθω πολύ χαμηλα το μωρό και πάω σαν την πάπια! Δεν με βλέπω να φτάνω την 1Μαγιά!

Κοιτάξτε εσείς με τους Γιώργηδες να γεννήσετε 23 Απριλίου να έχουν γεννέθλια και γιορτή μαζί!:D

!

εγω μετα τις 24 θα γεννησω...ειπαμε θα παω στο παρτυ πρωτα :D:D:D

κ εγω εκει χαμηλα πολυ τον νιωθω ...παω μεν σα τη παπια αλλα περπαταω πολυ γρηγορα...αχαχαχαχα

Διαφημίσεις

αυτα τα δυο κοκαλα που λεω κ εγω, δεν ειναι της λεκανης? σωστα δεν το λεω ? η παλι υποθεσεις χαζες :oops:κανω?

Είναι τα δύο κόκαλα χαμηλά στην πύελο, εκεί που μπαίνει το κεφαλάκι του μωρού στο τέλος. Τα κόκαλα που φτιάχνουν το τρίγωνο του μπικίνι! Αυτα που καταλήγουν στον κόλπο, κατάλαβες?

uDLqp1.png

ναι ναι καταλαβα εκει ποναω κ εγω,οχι συνεχεια ομως. σορυ αν ρωταω κ λεω βλακιουλες..... εκτος απτην τριχα φταιει κ η ψυχολογικη κατσταση...... κατανηση εγκυουλες μου:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

εδώ και δύο μέρες είμαι πολύ αργή πάπια!!!!

Βεβαια έχω κουραστεί αρκετά! Αλλά από Πέμπτη λέω να κάτσω να ξεκουραστώ γιατί θα γεννήσω σε κανένα σχολείο.

fairy και εσύ δεν πας πίσω!!! Έχεις το κόλλημά σου με την ημερα τοκετού, ε? Δεν έχεις ακριβή ημέρα αλλά οποσδήποτε μετά τις 24!!!

:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

uDLqp1.png

ναι ναι καταλαβα εκει ποναω κ εγω,οχι συνεχεια ομως. σορυ αν ρωταω κ λεω βλακιουλες..... εκτος απτην τριχα φταιει κ η ψυχολογικη κατσταση...... κατανηση εγκυουλες μου:tongue:

δε λες βλακειούλες! Άλλωστε άλλη είναι αυτή που τσούζει αντί να πονάει και είναι και κατιμαυρη!!!!!!!!

uDLqp1.png

fairy και εσύ δεν πας πίσω!!! Έχεις το κόλλημά σου με την ημερα τοκετού, ε? Δεν έχεις ακριβή ημέρα αλλά οποσδήποτε μετά τις 24!!!

:D:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

τα συζητησα με τον γιο μου κ τα κανονισαμε :D:D:D:D

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:

τα συζητησα με τον γιο μου κ τα κανονισαμε :D:D:D:D

Εμένα μάλλον δε συμφωνεί με την 1Μαγια! Ο άντρας μου λέει θα είναι τις άλλης "επανάστασης" και θα γεννηθεί 21 Απριλίου!!!!:tongue:

uDLqp1.png

αχαχχαχχαχχχα

1η ΜΑΙΟΥ θελει ο πατερας μου να γεννησω μιας κ ειναι αυτης της επαναστασης..κ μαλιστα μου λεει θα δεις κατα τις 6 το πρωι θα σε πιασει μεχρι τις 12 το πολυ 2 το μεσημερι θα εχεις τελειωσει...κ αν πω κ τιποτα μου λεει σσσσ η επιστημη μιλαει αχαχχαχ

mpoumpou νιωθεις οτι ο σκυλος σου σε κοιταει περιεργα καποιες στιγμες? εμενα με κοιταει περιεργα...ο αντρας μου λεει, πως επειδη εχω φουσκωσει εχει τρομαξει :shock::shock::shock:

χαχααα, σε πειραζει ο αντρας σου!!!

Εμενα γενικως ο κοκερινος μου ειναι ζιζανιο και τον πειραζω του κανω ηχους και με κοιταει με το κεφαλι στο πλαι...χαχαχχαχα

Αλλα εχουν ενστικτο απιστευτο...

Παντως ειναι οτι καλυτερο για τα παιδακια η συμβιωση με τα σκυλακια

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

χαχαχαχαχα!

Μακάρι! Εγώ δεν έχω πρόβλημα ας πάω από Παρασκευή αλλά να γεννήσω Σάββατο! Να είναι Σαββατογεννημένος και επαναστάτης! επισης θα κάνουμε ωραία πάρτυ γιατί θα είναι αργία!!!!!:D:D:D:D

Κουλα σκέφτομαι ε?:rolleyes:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...