Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εμας κ οι δυο παππουδες εχουν το ιδιο ονομα. βεβαια ο δικος μου πατερας εχει να με δει χρονια γιατι εχει εξαφανιστει ....εφτιαξε την δικη του ζωη κ δεν χορουσαμε. οποτε ειναι καθαρα το ονομα του πεθερου μου :tongue: απλα συμπτωματικα ειναι κ του πατερα μου

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι μου λυπαμαι πολυ.....

αν καποιος πρπει να λυπαται ειναι εκεινος.ας μην μελανχολουμε...... περιμενουμε τα πλασματακια μας κ μακαρι να μην κανουμε τετοιου ειδους λαθη:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

την πεμπτη εχουμε κλεισει να κανουμε καλλοπισμο στον σκυλο..... θα τον κουρεψουμε κ λιγο μην εχει τοσο πολυ τριχα....κ θα ειναι ετοιμος κ εκεινος να υποδεχτει τον μικρο :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Εγω σημερα θα τον πηγαινα στο γκρουμερ αλλα δεν απαντα να επιβεβαιωσω το ραντεβου, μηπως αρρωστησε ο ανθρωπος δεν ξερω, θα πεταχτω μια απο κει να δω τι εχει γινει διοτι ο κοκερινος μου εκανε κατι τζιβες απιστευτες και τον χτενιζω κιολας!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

νομιζω πως καταλαβαινουν οτι εχει μωρακι η κοιλιτσα...εγω εχω εναν σκυλαρο στην Ελλαδα κ τα Χριστουγεννα που πηγα δεν πηδαγε πανω μου, αλλα γενικα με προσεχει κ ηταν διπλα μου οταν περπαταγα

Διαφημίσεις

ναι εχουν ενστικτο... ελπιζω να τα πανε καλα οι δυο τους, οχι οτι ο σκυλος θα κανει κανενα κακο στο μωρο....απλα μην ζηλεψει πολυ κ μου κανει τιποτα κορδελιτσες κ δεν τρωει κ τετοια.γιατι αφου θα ερθει το μωρο δεν μπορω να εχω κ το ανχος του σκυλου.

καταταλλα σημερα εχω το τελευταιο υποθετο (για τους μυκητες, αντιβιωση) κ αναρωτιομουν αν αφου τελειωσω κ το σημερινο.....μπορω να κανω ζουζουνιες. ξεχασα να ρψτησω τον γιατρο την προηγουμενη βδομαδα κ τωρα ντρεπομαι να τον παρω γιαυτο

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας!!καταλαβαινουν τα σκυλακια!!εγω τα Χριστουγεννα ειχα παει Κυπρο που εχουμε σκυλακι κ προσεχε πολυ τη κοιλιτσα μου δεν ακουμπαγε!!ενω συνηθως κανει σαν τρελη!!βεβαια οταν της ελεγα που ειναι το μωρο κ τι κανει το μωρο γυρναγε το κεφαλι απ την αλλη μερια!!ζηλια!!!!!!αλλα προσεχουν γιατι μας αγαπανε!!

rXrPp3.png

Γειά σας κοριτσάρες!

Τι κάνετε? Εγώ νοιώθω πολύ χαμηλα το μωρό και πάω σαν την πάπια! Δεν με βλέπω να φτάνω την 1Μαγιά!

Κοιτάξτε εσείς με τους Γιώργηδες να γεννήσετε 23 Απριλίου να έχουν γεννέθλια και γιορτή μαζί!:D

Εγώ τη φωτογραφική μηχανή την έβαλα εχθές το βράδυ στη βαλίτσα. Τη φόρτισα και την έβαλα μέσα. Τώρα θέλω να μάθω τη παίζει και με την καινούργια videocamera. Μας την έκαναν δώρο από την πιστωτική του ΙΚΕΑ. Αλλά δεν την ξέρω ακόμα!

uDLqp1.png

νατασακι κ εγω σαν παπια πηγαινω ...χαΧαΧΑχΑΧαχαΧ εχει πολυ πλακα .... δεν νομιζω ομως να ειναι σημαδι, μαλλον φταιει που εχει αλλαξει το κενρο βαρους μας.το νιωθω ομως κ εγω παρα πολυ χαμηλα κ στον καθρεφτη που κοιτω την κοιλια μου. ασε που νιωθω πονους στα κοκαλα μπροστα(δεν ξερω αν ειναι κοκαλΑ λεκανης...ειμαι ξανθια!)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...