Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλή εβδομάδα φιλενάδες!

Τι κάνουν τα μπεμπέκια σας?Το δικό μας το νιώθω να κάνει βόλτες και να κλοτσάει, οπότε πιστεύω πως είναι καλα εκει μέσα!Τι όμορφη αίσθηση που είναι...!Δεν με κλοτσάει συνέχεια ωστε να με ενοχλεί αλλά αρκετές φορές τη μέρα. Μόνο όταν είμαι σε κίνηση δεν το καταλαβαίνω και όταν κοιμαμαι.Βεβαια αν ξυπνήσω τη νύχτα για τουαλέτα το νιώθω που κουνιέται, που σημαίνει ότι δεν κοιμάται.Τωρα που γράφω για χάρη του μου δίνει κάτι μικρές κλοτσιές το μανάρι μου!Πολύ μ' αρέσει!

3χmama όταν είχες συσπάσεις από το πέτρωμα το κατάλαβες? Ενιωθες τίποτα στον κόλπο σου?Τι σου είπε ο γιατρός? Εχθές, κάθε φορά που ένιωθα το μωρό να κινείται, που το νιώθω πολύ χαμηλα, ένιωθα ταυτόχρονα την κίνηση και στον κόλπο μου,σαν να ανοιγόκλεινε.Να είναι φυσιολογικό αυτό αραγε? Από τη μία ανησύχησα από την άλλη είπα να ηρεμήσω και να δω αν θα συνεχιστεί.

Καούρες με πιάνουν που και που αλλα για 1-2 μέρες και μετά τίποτα.Και αυτό με το βάρος το έχω παρατηρήσει κι εγώ.Μόνο μισό κιλό έχω πάρει μέχρι στιγμής στον έκτο, ενώ στον πέμπτο είχα παρει 3.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλες καλημερες...εγω ειμαι στο κρεβατι με συναχακι...ο μικρος ομως δε καταλαβαινει τιποτα χεχε...μαλλον γυρισε κ μας δειχνει το πωπουδακι του...εχθες η κοιλια μου ειχε ενα εξογκωμα...αυριο εχω ραντεβου παλι με δοχτορα οποτε ισως μας πει πως ειναι γυρισμενο.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΕΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Κ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ

Η ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ:D:D:D

post-23500-14825439974512_thumb.jpg

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλή εβδομάδα φιλενάδες!

Τι κάνουν τα μπεμπέκια σας?Το δικό μας το νιώθω να κάνει βόλτες και να κλοτσάει, οπότε πιστεύω πως είναι καλα εκει μέσα!Τι όμορφη αίσθηση που είναι...!Δεν με κλοτσάει συνέχεια ωστε να με ενοχλεί αλλά αρκετές φορές τη μέρα. Μόνο όταν είμαι σε κίνηση δεν το καταλαβαίνω και όταν κοιμαμαι.Βεβαια αν ξυπνήσω τη νύχτα για τουαλέτα το νιώθω που κουνιέται, που σημαίνει ότι δεν κοιμάται.Τωρα που γράφω για χάρη του μου δίνει κάτι μικρές κλοτσιές το μανάρι μου!Πολύ μ' αρέσει!

3χmama όταν είχες συσπάσεις από το πέτρωμα το κατάλαβες? Ενιωθες τίποτα στον κόλπο σου?Τι σου είπε ο γιατρός? Εχθές, κάθε φορά που ένιωθα το μωρό να κινείται, που το νιώθω πολύ χαμηλα, ένιωθα ταυτόχρονα την κίνηση και στον κόλπο μου,σαν να ανοιγόκλεινε.Να είναι φυσιολογικό αυτό αραγε? Από τη μία ανησύχησα από την άλλη είπα να ηρεμήσω και να δω αν θα συνεχιστεί.

Καούρες με πιάνουν που και που αλλα για 1-2 μέρες και μετά τίποτα.Και αυτό με το βάρος το έχω παρατηρήσει κι εγώ.Μόνο μισό κιλό έχω πάρει μέχρι στιγμής στον έκτο, ενώ στον πέμπτο είχα παρει 3.

γεια σου κοριτσακι!

Ακριβως αυτο με την κινηση ενιωθω κι εγω αυτες τις μερες και στον κολπο και στην κοιλιά!!

Τεταρτη θα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει και γι αυτο...εσυ ρωτησες??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Κ ΕΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Κ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ

Η ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ:D:D:D

μονο για λιγες μερες :D μονο που ειμαι συναχωμενη κ με λιγο 37 σε αυτη τη φωτο (προχθεσινη)

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010125.jpg

ΤΗΕΝΑ εγω ανεβαινω ΓΙαννενα γιατι ο κουμπαρος μας ειναι Γιαννιωτης :rolleyes:

Διαφημίσεις

γεια σου κοριτσακι!

Ακριβως αυτο με την κινηση ενιωθω κι εγω αυτες τις μερες και στον κολπο και στην κοιλιά!!

Τεταρτη θα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει και γι αυτο...εσυ ρωτησες??

Δεν το ξανανιωσα, για μια μέρα ήταν, οπότε δεν πήρα τηλ το γιατρό.Πιστεύω ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Αν ρωτήσεις το γιατρό σου, πες μου τι σου είπε γιατί εγώ έχω ραντεβού σε 2 εβδομάδες.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλή εβδομάδα φιλενάδες!

Sue μου sorry.Κάθισα κι εχθές το βράδι να σου απαντήσω αλλά αφού έγραψα και έγραψα πάτησα κάτι κατά λάθος και την έχασα την απάντηση.Και ήταν τόσο αργά που δεν άντεξα να τα ξαναγράψω γιατί με πήρε ο ύπνος ...

Όντως από το πέτρωμα το κατάλαβα και άλλωστε πονούσα ταυτόχρονα ακόμα και στη μέση. Αυτό που περιγράφεις με τον κόλπο το νιώθω κι εγώ πολλές φορές από τον 5ο, όπως και αυτό με το ότι είναι χαμηλά.Τόσο χαμηλά που αισθάνομαι ότι θα βγει ή ότι θα μου "πέσει".Το είχα συζητήσει με το γιατρό παλιότερα και μου είπε ότι το μωρό ήταν φυσιολογικά απλά είχα αυτή την αίσθηση ίσως γιατί η μήτρα μεγάλωνε αρκετά και πίεζε χαμηλά και το bebe μας ήταν με τα πόδια κάτω άρα κλωτσούσε χαμηλά κι αυτό.Ρώτα όμως κι εσύ για καλό και για κακό γιατί και οι γιατροί εδώ έχουν γενικώς διαφορετική φιλοσοφία και διαφορετικές αντιλήψεις από ότι στην Ελλάδα.

Εμένα αυτό που ανησύχησε είναι το γεγονός ότι την Παρασκευή που πήγα στο γιατρό και με εξέτασε κολπικά για τις συσπάσεις ενώ με ηρέμησε λέγοντας μου ότι ο τράχηλος είναι 6 εκ. και δεν επηρρεάστηκε από τις συσπάσεις μου ανέφερε ότι η μικρούλα μου γύρισε με το κεφάλι κάτω. Δεν είναι πολύ νωρίς:confused::confused: Εσάς βρε κορίτσια πως είναι τα bebe σας;

kalhspera koritsia...egw to savvato exw ton gamo mou kai agxwnomai tromera..fovamai logw orthostasias kai tetoia..

exw pollous ponous sta pleura sthn plath sto stithos kai stous gofous..alla pali kala koimamai ta vradua!!!

ti uperoxh aisthisi na niwtheis to mwraki sou mesa sthn koilitsa na kounietai!!!!

kai gw kamia fora skeftomai arnitika alla prepei na to apovaloume to agxos kai na skeftomaste oti epireazei ta mikroulia mas!!!koritsia ta 3analeme filakia polla

vgLCp3.png

Fairymummy ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗ FOTO ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ .

3xΜΑΜΑ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΊΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

3xmama, ευχαριστώ, ηρέμησα λίγο αλλά δεν το ξανανιωσα.Βέβαια νιώθω που και που ψιλοπονάκια περιόδου.Πιστέυω ότι είναι η μήτρα που μεγαλώνει.Εσείς έχετε?

marinaki η ώρα καλή!Να είσαι ξεκούραστη τις ώρες πριν το γάμο ώστε να μην σου βγει κούραση στο μυστήριο.Αν μπορείς να αποφύγεις τη χαιρετούρα στην εκκλησία και μετά όποτε βρίσκεις ευκαιρία, να κάθεσαι!Όλα θα πάνε καλά!

fairymummy και thena μπράβο σας που βγάλατε τις κοιλίτσες σας στη φόρα!Δεν έχω πρόσφατη photo, αν βγάλω θα τη βάλω.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

marinaki με το καλο ο γαμος!!!

να προσεχεις λιγο με την ορθοστασια αν σε ποναει κ η μεση σου...κατα τα αλλα ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα...:P

κοριτσια αυτο στον κολπο το νιωθω κι εγω (οχι καθε μερα αλλα πολυ συχνα). υποψιαζομουν πως ειναι το bebe και τωρα μου το επιβεβαιωσατε...

να ηρεμησω κι εγω ε?

πονακια περιοδου εχω καποια ελαφρια, πολυ σπανια...

το καροτσι μας ειναι στον δρομο και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

ανυπομονω να το παραλαβουμε...

ειναι το πρωτο "μεγαλο" πραγμα που αγορασαμε για τον μικρο μας....:!:

τις επομενες μερες λεμε να παραγγειλουμε κ το καθισμα αυτοκινητου...

τελικα mpoumpou εσεις καταληξατε ποιο θα αγορασετε?

εμεις λεμε αυτο...

http://www.inglesina.gr/en/collection/car-safety/marco-polo

φωτο απο κοιλιτσα δεν εχω...:(

ηθελα να βγαζω μια καθε μηνα αλλα το ξεχασα και εχω 1-2 πολυ παλιες....

fiarymummy + thena τελειες οι κοιλιτσες σας!!!!!

και τελειως διαφορετικες...τελικα ειναι στον ανθρωπο βρε κοριτσια και στο bebe...κι εμενα μικρη ειναι σαν της fairymummy...

filia .......:-)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Πασχαλιτσα μου εμεις καταληξαμε στο brittax first class τελικά από καθισματακια

ΚΑροτσι θα κλεισουμε αυριο λέμε αν βρουμε χρονο τελικα να παμε στο τρικυκλο...

Σημερα θα παω στο ντοκ το απογευμα, αν δεν εχει εκτακτο τοκετο διοτι αυτη την εβδομαδα περιμενει μια απο τις κοπελες που παρακολουθει. Οποτε θα τον ρωτησω και θα μαθω σιγουρα ειδικα γι αυτο με τον κολπο που το ξεχνουσα καθε φορα να το προσθεσω στις ερωτησεις!

ΠΑσχαλιτσα που γεννας είπαμε??? Ειμαστε πολυ κοντα στις μερες

mpoumpou 29 Μαιου μου εχει πει...για να δουμε...

αναμεσα στο inglesina marco polo και στο britax first class ειμασταν κι εμεις αλλα διαλεξαμε το αλλο...

τι σας εκανε να το προτιμησετε?

καλο βραδυυυυυυυυυυυυ :cool:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Kαλησπέρα κοριτσια, εγω τελικα δεν πηγα στο γιατρό διοτι του προεκυψε ενας τοκετος και το αφησαμε για την Δευτερα..

Πασχαλιτσα μου, απλά διαβασα περισσοτερα θετικα reviews και είπα να το προτιμησουμε..ακομα δεν το εχουμε παραγγειλει βεβαια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...