Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενα αλλο που με αχωνει....ειναι οτι θελω να κανω μπανιο πριν φυγω για μαιευτηριο....ελπιζω να προλαβω κ να μη γινουν ολα πολυ βιαστικα!!!

Η μαια μου ειπε στανταρ θα προλαβουμε μπανακι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ μακαρι μπουμπου...γιατι εμενα μου ειπε να εχω το νου μου μην τυχον δε προλαβω να φυγω απο το σπιτι....αν κ εγω δε νομιζω να πεσω σε αυτη τη κατηγορια...ειναι πολυυυυυυ σπανιο

ενα αλλο που με αχωνει....ειναι οτι θελω να κανω μπανιο πριν φυγω για μαιευτηριο....ελπιζω να προλαβω κ να μη γινουν ολα πολυ βιαστικα!!!

χωρις να θελω να σε παρψ στο λαιμο μου φανταζομαι πως αφου αρχισουν οι πρωτοι πονοι, προλαβαινεις να κανεις ενα ντουζακι. αυτο σκοπευω να κανω κ εγω. κ εμενα η μαια ηταν ξεκαθαρη οτι προλαβαινω.απλα φροντιζω παντα να υπαρχει ζεστο νερο σπιτι :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

εμεις ευτυχως εχουμε παντα ζεστο νερο γιατι απλα ανοιγεις το νερο κ αμεσως ζεσταινει με το μποιλερ του γκαζιου, δεν εχουμε θερμοσιφωνα ....παντως λογικα θα προλαβω μωρε τι στο καλο!! :)

Διαφημίσεις

αχ μακαρι μπουμπου...γιατι εμενα μου ειπε να εχω το νου μου μην τυχον δε προλαβω να φυγω απο το σπιτι....αν κ εγω δε νομιζω να πεσω σε αυτη τη κατηγορια...ειναι πολυυυυυυ σπανιο

φαντασου εμενα μου ειπε οτι πανε στο Ιασω απο Καμμενα Βουρλα και απο Λαμια και προλαβαινουν ανετα!!!!

φαντασου εμενα μου ειπε οτι πανε στο Ιασω απο Καμμενα Βουρλα και απο Λαμια και προλαβαινουν ανετα!!!!

απλα μου ειπε η μαια μου οτι επειδη εχει κατεβει ο μικρος κ εγω γενκα ειμαι σβουρα κ δεν καθομαι ησυχα :rolleyes: οτι μπορει να κανει ενα φλουτς κ να φυγει...δηλαδη αμα νιωσω ξαφνικα να σπανε νερα κ νιωθω να θελω να σπρωξω θα τους παρω τηλ κ θα ερθουν εδω...βεβαια ειπαμε ειναι πολυ σπανιο αυτο....αλλα εχω καποιο μικρο ποσοστο να πεσω σε αυτη τη κατηγορια κ με ενημερωσαν σχετικα....αφου κ τωρα να φανταστεις αμα κουναει το κεφαλι το νιωθω τοσο χαμηλα κ μου ερχεται να τον σπρωξω....

ναι δεν εχουμε αυτοκινητο...δεν μας εχει χρειαστει εδω στη πολη κ δεν πηραμε...αλλα ειναι 5 λεπτα με το ταξακι το νοσοκομειο....

μια χαρα τοτε κοριτσακι μου, να μηνανχωνεσαι καθολου γιαυτο .....θα κανεις ντουζακι οτν ερθει η ωρα,θα παρεις την βαλιτσουλα σου κ τον αντρουλη σου κ ετοιμη για την ωραιοτερη βουτιτσα σε πισινα :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

μια χαρα τοτε κοριτσακι μου, να μηνανχωνεσαι καθολου γιαυτο .....θα κανεις ντουζακι οτν ερθει η ωρα,θα παρεις την βαλιτσουλα σου κ τον αντρουλη σου κ ετοιμη για την ωραιοτερη βουτιτσα σε πισινα :tongue::tongue::tongue::tongue:

να παρω κ μασκα λες? αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

σπανιο ναι μεν, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου, καλα εκαναν και σου ειπαν να το ξερεις και αυτό!

Ευτυχως εισαι κοντα, εδω με την κινηση ποιος ξερει ποση ωρα θα κανω να παω

αντε να δουμε ποια θα γεννησει νωριτερα τον γιωργακη της (γιωργο νομιζω ειπες κ συ οτι θα τον βγαλεις) εγω εχω αρχισει κ απελπιζομαι κ με βλεπω για προκληση οπως ειπε ο γιατρος γυρω στις 5 του μηνα

88M1p3.pngycQap3.png

σου ευχομαι να πανε ολα φυσιολογικα ριτακι....εμας εδω αν κανουν προκληση κανουν στις 41-42 βδομαδες...οποτε προς το παρον δεν ανησυχω...εγω πιστευω απο δευτερα θα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα...θα κλεισω τις 38 βδομαδες κ μετα...

ναι κ εγω Γιωργο θα τον πω χεχε

Γιώργηδες τα αγοράκια σας????

Σούπερ!

Από παππού το όνομα??

ναι...εμεις ειμαστε τυχεροι εχουν κ οι δυο μπαμπαδες μας το ιδιο ονομα,...εγω στην αρχη ηθελα αλλο ονομα να δωσω...ενα ασχετο, αλλα επειδη μετα καθησα κ σκεφτηκα οτι ο αντρας μου ειναι μοναχοπαιδι με ηλικιωμενο μπαμπα, κ ο δικος μου μπαμπας εχει περασει αρκετες στεναχωριες ειπαμε να βγαλουμε τους πατεραδες μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...