Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοιλουμπιτσες :tongue:σηκωθηκα κ εγω , εφτιαξα καφε κ περιμενω να νιωσω τον μικρο.αυτη η αισθηση που η κοιλια μερικες φορες (ιδιαιτερα το πρωι) ειναι μαλακη.... με τρομαζει καμια φορα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!εμενα σαν να ξυπναει η μπουμπου μου!!!τωρα τελευταια κοιμαται πιο πολυ μεσα στη κοιλιτσα!!οσο γι αυτα που λεγατε χτες κ γω εχω καταχαζεψει!!ασε που ξεχναω ολη την ωρα!ολο με κοροιδευει ο αντρας μου!

rXrPp3.png

Kαλημέρες και από μενα...

Κανω και δουλίτσες παράλληλα...

Και μένα όλη μερα κοπανάει τοκ τοκ τοκ τοκ... χιχιχι...!

Ειδικα τωρα που εχω πιει και χυμούλη, πάρτυ γινεται!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

εκανα η εγω τις απαραιτητες καθημερινες μου δουλιτσες....εβαλα στον φουρνο το γιουβετσακι μου κ περιμενω μια κοπελα για να μου κανει πεντικιουρ! ειμαι πολυ χαρουμενη ....γιατι τον τελευταιο καιρο,ειδικα απο την μερα που σταματησα την δουλεια ειχα λιγο ξεχασει την γυναικεια μου φυση

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια εσας σας ειπαν κατι για βαμμενα νυχια? σας αφηνουν στο μαιευτηριο? εμας δεν μας ειπαν τιποτα, αλλα καποιες φιλες μου ειπαν οτι οι γιατροι σε θελουν με αβαφο νυχι γιατι αμα γινει κατι σοβαρο απο τα νυχια βλεπουν την ορη του αιματος κλπ...εγω βεβαια δεν ειχα σκοπο να παω με βαμμενο νυχι ουτως η αλλως, αλλα μου δημιουργηθηκε η απορια....

αυτο που με προβληματιζει ειναι ποτε να τα εκανα πχ....δε ξερω ποτε θα γεννησω...οποτε μπορει να τα κανω, κ 5 μερες μετα να παω να γεννησω, ποιος ξερει αν δε μου χαλασουν στο νοσοκομειο...χεχε...κ χιλιες φορες να εχω αβαφο παρα να εχει δυγει η μιση μπογια....

η λες αμα τα κανει επαγγελματιας θα κρατησει περισσοτερο?

Διαφημίσεις

αυτο που με προβληματιζει ειναι ποτε να τα εκανα πχ....δε ξερω ποτε θα γεννησω...οποτε μπορει να τα κανω, κ 5 μερες μετα να παω να γεννησω, ποιος ξερει αν δε μου χαλασουν στο νοσοκομειο...χεχε...κ χιλιες φορες να εχω αβαφο παρα να εχει δυγει η μιση μπογια....

η λες αμα τα κανει επαγγελματιας θα κρατησει περισσοτερο?

ναι βρε κραταει , το βερνικι δεν φευγει τοσα ευκολα.ειδικα στα ποδια... :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια φωτογραφικη ετοιμασατε? εγω το απογευμα θα της αδειασω την μνημη, να εχει χορο να γραφει κ βιντεο κ θα την φορτισω για να μπει κ αυτη στη βαλιτσα. εκεινες τις πρωτες ωρες συνηθως φωτογραφιζουν ολοι οι αλλοι με τις δικες τους καμερες...δεν θελω να ζηταω απο αλλλους να μου δωσουν φωτογραφιες του παιδιου μου...γιαυτο τελευταια στιγμη θυμηθηκα την καμερα!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

εδω δε παιζει ξενοι να σε βγαζουν φωτο εσενα η το παιδι..η φωτογραφικη μου εινια ετοιμη....αλλωστε εχω 16GΒ μεσα γιατι κανει κ βιντεο HD. ο αντρας μου θα τραβαει κ μετα θα μου την αφησει να βγαζω κ εγω οτι θελω...αλλα εχουμε κανονισει να βγαλει κ στο νερο που θα ειμαι χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...