Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηρα να δοκιμασω κ αυτα τα εσωρουχα μιας χρησης που λενε.5 ειχε μεσα η συσκευασια, δεν ξερω βεβαια ουτε αν θα με βολεψουν ουτε αν θα τα χρειαστω

ηρθα κοριτσια μου...καλη εβδομαδα να εχετε

οπως θα θυμαστε ημουν πανεπιστημιο ολη μερα, εκανα τις βαθμολογησεις μου, παρεδωσα βαθμους, ειπα αντιο στους συναδελφους κ γυρισα...το εκλεισα το 8ωρο. ο μικρος μου κουραστηκε πολυ, ειχε κατεβει κατω κατω στη κοιλια μου κ δεν κουνιοταν. τωρα εχω ξαπλωσει κ αρχισε να ανεβαινει παλι κ να κουναει ποδαρακια....

ριτακι πηρα κ εγω αυτα τα βρακια, μου ειχε πει η μαια κιολας οτι επειδη δεν ειναι πολυ βολικα να παρω ενα νουμερο μεγαλυτερο

Καλησπερα!!!πηγαμε στο γιατρο επιτελους!!!!!η μπεμπα μια χαρα ειναι!!!εγω πρεπει να σταματησω να τρωω!!!πηρα 19 κιλα!!!!!!συνολο!ο γιατρος επαθε σοκ!γιατι πρωτον δε μου φαινονται κ δευτερον απο τη προηγουμενη φορα εβαλα 7 ολοκληρα κιλα!!!μου ειπε 2 ακομα το πολυ να παρω!!!πανε τα γλυκακια!!:(:(:(:(:(:(:(:(

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

γμτ κατι μαλλον εχω πατησει κ μου βγαινουν τα γραμματακια κ γενικα ολη η σελιδα παρα πολυ μικρη.εκανα αποσυνδεση...τιποτα.το parents ειναι κανονικο κ γενικα οτι site ανοιγω.εδω τι κολλημα εχει φαει ? εχω στραβωθει

88M1p3.pngycQap3.png

andith τελεια νεακια...με το καλο κοπελα μου

ριτακι κανε τα εξης

κρατα το ctrl πατημενο κ τη ροδελλα του ποντικιου γυρνα τη προς τα πανω...να δεις πως θα μεγαλωσει η σελιδα σου, την εχεις μικρυνει κατα λαθος

Γειά σας κορίτσια!!!!!!!

Τι κάνετε, χάθηκα λίγο το ΣΚ μιας και ήθελα να χαρώ τον αντρούλη μου που έλειπε την προηγούμενη εβδομάδα. Ναι φυσικά τα βρήκαμε!

Λοιπόν τα νέα και σχόλιά μου σε όσα γράφατε:

εγω θα μεταφέρω το μωρό με το πορτ μπεμπε του καροτσιου και το ειδικό kit που αγόρασα. Τη βαλίτσα την έχω έτοιμη εδώ και 2 εβδομάδες αλλά τα τελευταία τα έβαλα σήμερα! πείρα και ένα καινουριο ρουζ (του κορρε). Κατα τα άλλα από καλυντικά πείρα μόνο ρουζ, μολύβι και σκιά. Δεν φοράω make up ή πούδρα. Πρέπει άμεσα και εγώ να ξυριστώ! δεν πάω ποτέ σε αισθητικό μιας και θα ντρεπόμουν!

Τωρα ο γιατρός με είδε το Σάββατο, μου είπε να κόψω τα Yutpar (σήμερα πείρα το τελευταίο) να φτιάξω βαλίτσα και να περιμένω!!!!!!!

Δλδ αν δε γεννήσω μέχρι το άλλο Σάββατο, να ξαναπάω στο νοσοκομείο. Εμένα ο γιατρός δε με εξέτασε κολπικά και πολύ το χάρηκα!

Το μωρό είναι περι τα 2800 με κεφάλι κάτω δεξια σπονδυλική στήλη αριστερά πόδια. Είναι ok? ξέρει καμία? Δεν ρώτησα αν έχει εμπεδωθεί κιόλας! Έχω αγχωθεί πολύ και δε θέλω να γεννήσω ακόμα!!!!!!!!!!!!!

Πάντως πονάω αρκετά σε μια "ζώνη" πάνω από το ομφαλό. Ελπίζω να μη σημαίνει πως γεννάω!

3xmama καλό κουράγιο ελπίζω να είναι όλα καλά!

uDLqp1.png

ριτακι κανε τα εξης

κρατα το ctrl πατημενο κ τη ροδελλα του ποντικιου γυρνα τη προς τα πανω...να δεις πως θα μεγαλωσει η σελιδα σου, την εχεις μικρυνει κατα λαθος

ποσο ξανθια μπορει να ειμαι?ΟΕΟ:idea::idea::idea::idea::idea:

Σε ευχαριστω γλυκια μου :tongue: κοντευα να στραβω8ω:shock::shock::shock::shock:με εσωσες

88M1p3.pngycQap3.png

κ επισης αυριο παω κ γω Καλαματα με τον καλο μου!!πηραμε το οκ απ το γιατρο!!αν κ αγχωνομαι που θα ειμαι μακρια αλλα ο γιατρος ειπε εχω ακομα!!κ να μη φοβαμαι κ πονοι να με πιασουν θα προλαβουμε λεει να ερθουμε!!:shock::shock::shock::shock: κ πολυ περπατημα!!!μπας κ χασω κ κανενα κιλο!!

που πηγαται ολες σημερα??

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγω κάνω τις τελευταίες δουλειες πριν έρθει ο μπέμπης! Σίδερο, σκούπισμα το μπαλκόνι, ταχτοποίησα ντουλάπες.

Αλλα ρε κορίτσια πονάω σαν τσούξιμ, σαν τράβηγμα κάπως έτσι. Λέτε να γεννάω και να μην έχω καταλάβει τπτ?:confused:

Τι λέτε όσες έχετε ήδη γεννήσει?

Help! φοβαμαι πολύ:(:(:(:confused:

uDLqp1.png

κ επισης αυριο παω κ γω Καλαματα με τον καλο μου!!πηραμε το οκ απ το γιατρο!!αν κ αγχωνομαι που θα ειμαι μακρια αλλα ο γιατρος ειπε εχω ακομα!!κ να μη φοβαμαι κ πονοι να με πιασουν θα προλαβουμε λεει να ερθουμε!!:shock::shock::shock::shock: κ πολυ περπατημα!!!μπας κ χασω κ κανενα κιλο!!

που πηγαται ολες σημερα??

να περάσεις καλά!! ελπίζω να έχεις και εκει internet!

uDLqp1.png

Εγω κάνω τις τελευταίες δουλειες πριν έρθει ο μπέμπης! Σίδερο, σκούπισμα το μπαλκόνι, ταχτοποίησα ντουλάπες.

Αλλα ρε κορίτσια πονάω σαν τσούξιμ, σαν τράβηγμα κάπως έτσι. Λέτε να γεννάω και να μην έχω καταλάβει τπτ?:confused:

Τι λέτε όσες έχετε ήδη γεννήσει?

Help! φοβαμαι πολύ:(:(:(:confused:

Τσούξιμο λέγοντας; Κάτω χαμηλά;

Το λογικό είναι να τα έχουμε αυτά. Μαλακώνει ο τράχηλος, ανοίγει...

Μην ανησυχείς. Αν κάνεις επισκληρίδιο, δεν καταλαβαίνεις σχεδόν τίποτα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...