Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε τι λογοδιάρροια σας έπιασε βραδιάτικο:D:D:D

Εγώ εκεί που άπλωνα τα ρούχα είπα να βάλω και ένα σίδερο να μην το έχω για αύριο.

Αυτά.

Καληνύχτα κοριτσούδες

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Εγώ παραλίγο να γίνω μανούλα Απριλίου κι όχι Μαίου! Βγήκα προχθές από το νοσοκομείο και πρέπει μέχρι να μπω στο μήνα μου να πηγαίνω με 1η ταχύτητα απ' ότι είπε ο γιατρός...

Προσπαθώ να διαβάσω τώρα ότι έχασα αυτές τις μέρες ..

Χαίρομαι που είμαι ξανά μαζί σας!:)

Διαφημίσεις

Ερώτηση : με το που μπαίνουμε στο μήνα μας ο γιατρός μας εξετάζει και κολπικά; Μην μου πείτε ναι - να χαρείτε ό,τι αγαπάτε. Πεθαίνω επιτόπου.

Eμένα ο ντοκ μου μου ειπε δεκαπέντε μερες πριν την ΠΗΤ θα με εξετασει κολπικα...μπρρρρρ.....

Καλημέρα κοριτσαρες, δουλευω παραλληλα και ειπα να πω και ενα γεια!:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Eμένα ο ντοκ μου μου ειπε δεκαπέντε μερες πριν την ΠΗΤ θα με εξετασει κολπικα...μπρρ

ο δικος μου γιατρος που πηγα την προηγουμενη τεταρτη κ ειχα μπει ηδη στον μηνα μου 37 εβδ ημουν ) δεν με εξετασε απο κατω. δεν ξερω αν επαιξε ρολο οτι ειχα κανει μια κολπικη καλλιεργεια κ ειχα καποιους μηκυτες. μου ειπε παντως να παρω 7μερες την αντιβιωση μου κ αφου εβαλε τα χερια του στην κοιλια μου κ επιασε τον μικρο (λιγακι πονεσε γιατι με ζουλαγε δυνατα)ειπε οτι εχει παρει θεση κ προς την λεκανη. μετα μου ειπε οτι αν δεν σπασουν τα νερα μεχρι την πρωτομαγια να παω γυρω στις 5 (εκει φανταζομαι θα πεσει χερι)να κλεισουμε ραντεβου για προκληση τοκετου

88M1p3.pngycQap3.png

ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΒΡΕΧΕΙ Κ ΜΑΛΩΝ Κ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΟΛΟ ΒΗΧΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΥΞΕΣ :confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΒΡΕΧΕΙ Κ ΜΑΛΩΝ Κ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΟΛΟ ΒΗΧΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΜΥΞΕΣ :confused:

Κ εδω για βροχη το πηγαινει.ασε κ εχουμε απλωσει τα χαλια.

τα μικρακια σου πως την αρπαξαν γμτ ? προσεχε οσο μπορεις εσυ ε!

88M1p3.pngycQap3.png

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΣΕ ΕΞΟΧΗ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΙΔΗ , ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΗΧΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Κ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Κ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ , ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Κ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΩ .

Κ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ , ΕΧΩ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΗΧΩ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εχω πονακια . μερικες φορες εντονα κ απο κατω κ χαμηλα στην κοιλια. αλλες παλι ειναι σαν κατι να με τραβαει .κ τις περισσοτερες νιωθω σαν να με σπρωχνει το μωρο. επισης κοντα στον αφαλο νιωθω εντονα μαλλον το μωρο κ με τσιτωνει. 2 μερες τωρα ποναει εκει που ενωνεται το ποδι με τον κορμο, μπροστα.

οταν περπαταω ....δεν το συζητω νομιζω οτι θα μου φυγει το μωρο απο κατω. απιστευτη πιεση. τωρα δεν ξερω αν ειναι σημαδι κατι απο αυτα ....η μανα μου με πηρα πρωι πρωι κ μου ειπε οτι με ειδε ονειρο....κ παει στοιχημα μεσα στην βδομαδα θα γεννησω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...