Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε τι χάδια, τι κουβέντες... Ο μεγάλος μου γιός τέτοιο μήνα δε με άφηνε σε ησυχία, δε μπορούσα να ηρεμήσω καμιά στιγμή της ημέρας από τις κλωτσιές... Ετούτος εδώ, δεν κουνιέται καθόλου, μόνο λόξυγγα έχει μόλις πάω για ύπνο, έτσι για να μου κουνάει τα νεύρα :rolleyes:

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και να ξαπλώνεις στα αριστερά για να πάρει τη στροφή! Έτσι μου είπε μια φίλη σήμερα. Την εμπιστεύομαι - γέννησε τρία παιδιά, το καθένα μέσα σε τέσσερις ώρες.

γι αυτο δε ξερω, ισχυει οποιαδηποτε κ αν ειναι η θεση του παιδιου?

αυτο με τα χαδια μας το λεγανε κ στα μαθηματα κ στο κανουν κ οι γιατροι αμα δε γυρισει μονο του...οχι απλα χαδια...αλλα να του δειξεις προς τα που να παει...

Και να ξαπλώνεις στα αριστερά για να πάρει τη στροφή! Έτσι μου είπε μια φίλη σήμερα. Την εμπιστεύομαι - γέννησε τρία παιδιά, το καθένα μέσα σε τέσσερις ώρες.

Αυτό το αριστερά το έχω ξανακούσει ότι γενικά είναι καλύτερο από το δεξιά, όμως δε μπορώ να σταθώ σε συγκεκριμένη μεριά, πονάει η μέση...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Βρε τι χάδια, τι κουβέντες... Ο μεγάλος μου γιός τέτοιο μήνα δε με άφηνε σε ησυχία, δε μπορούσα να ηρεμήσω καμιά στιγμή της ημέρας από τις κλωτσιές... Ετούτος εδώ, δεν κουνιέται καθόλου, μόνο λόξυγγα έχει μόλις πάω για ύπνο, έτσι για να μου κουνάει τα νεύρα :rolleyes:

ω το τσαμενο....εμε ατο αφησανε οι λοξυγγες...κ παρτυ εχει καθε μερα ..ολη μερα ...αστα να πανε.....τωρα μου ησυχασε για αποψε ευτυχως...γιατι οταν κανει διατασεις με σκιζει :D:D του ειπαμε θα τον γεννησω στο νερο κ ετοιμαζεται για το πρωτο μακροβουτι :D:D:D

Διαφημίσεις

Δεν έχω ιδέα. Ό,τι μου είπε, λέω.

απλα λεω επειδη της maanton εχει το κεφαλι αριστερα εινια ευκολο να κανει μια χλατς κ να μπει κατω....να μη κανει 360 μοιρες κυκλο εννοω :D αν κ κανονικα για να παρει τη πολυ σωστη θεση πρεπει να γυρισει 360 μοιρες βεβαια

γι αυτο δε ξερω, ισχυει οποιαδηποτε κ αν ειναι η θεση του παιδιου?

αυτο με τα χαδια μας το λεγανε κ στα μαθηματα κ στο κανουν κ οι γιατροι αμα δε γυρισει μονο του...οχι απλα χαδια...αλλα να του δειξεις προς τα που να παει...

Ναι, άστο πονεμένη ιστορία. Ήταν με το ποπουδάκι σφηνωμένο στη λεκάνη και έβαλε ο γιατρός τα χέρια του στην κοιλιά μου, έχωσε τα δάχτυλα του πιάνοντας το κεφάλι και το γύρισε κάπως. Με ψόφησε στον πόνο.

Τώρα έχει έρθει εγκάρσια όπως είπα, ποπός αριστερά, κεφάλι δεξιά, έτσι ώστε να έχει μικρότερη απόσταση να διανύσει ώστε σπρώχνοντας λίγο με τα πόδια, να βρεθεί με το κεφάλι εκεί που πρέπει.

3 σεναρια:

Αν γυρίσει καλώς, φυσιολογικός τοκετός.

Αν επιστρέψει ως ήταν, θα προσπαθήσουμε φυσιολογικό με ισχιακή προβολή και βλέπουμε.

Αν παραμείνει εγκάρσια, καισαρική.

Έχω αρχίσει να αγωνιώ....

AMl8p2.png s30Tp2.png

Την Πέμπτη θα μάθω που θα ξαναπάω.

Όμως είμαι υπέρ του να το αφήσουμε όσο πάει, έως την ΠΗΤ. Κάπου διάβαζα εδώ, ότι μια κοπέλα που ήταν προγραμματισμένη να μπει για καισαρική, το τελευταίο βράδι ένιωσε μεγάλη αναμπουμπούλα από το μπεμπε και το πρωι στο μαιευτήριο προτού ξεκινήσουν την καισαρική, είδαν στον υπέρηχο ότι πήρε θέση και έτσι έγινε φυσιολογικός τοκετός.

Μάλλον θα πρέπει να αφήνουμε τη φύση να λέει την τελευταία της κουβέντα λοιπόν.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Έχω αρχίσει να αγωνιώ....

Να μην έχεις αγωνία. Ό,τι είναι καλύτερο για σένα και το παιδί θα κάνετε.

Εεεεεεεεεεε δεν θα πεθάνουμε κιόλας επειδή θέλουμε το φυσιολογικό. Κι εμείς δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα κάνουμε - φυσιολογικό ή καισαρκή. Πήγα να σκάσω από την αγωνία και το άγχος μου. Τώρα κάπως χαλάρωσα. Ό,τι πει ο γιατρός. Ας πάρει αυτός τις αποφάσεις. Εγώ ούτε γυναικολόγος, ούτε μαία είμαι.

2522daf9de.png

swGop2.png

Μάλλον θα πρέπει να αφήνουμε τη φύση να λέει την τελευταία της κουβέντα λοιπόν.

Σωστό! Ιδιαιτέρως αν δεν υπάρχει ιστορικό ή λόγος να γίνει κάτι προγραμματισμένα.

Εγώ θα πάω προγραμματισμένα, εκτός κι αν συμβεί κάτι απρόοπτο. Παίρνω φάρμακα που πρέπει να κόψω μέρες πριν.

2522daf9de.png

swGop2.png

Εχεις δίκιο Mary. Με τη βοήθεια του Θεού όλα καλά θα πάνε, είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο. Κι εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου, ό,τι και εάν αποφασίσει.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...