Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

o γιατρος ειπε οτι εχει παρει θεση(σχεδον στον :cool: κ τωρα που πηγα το ιδιο μου ειπε. εγω παντως το νιωθω λοξα.δηλαδη απτην μια πιανω κεφαλακι κ απτην αλλη κ@λαρακι...αυτο εννοει θεση?τι να πω!μου ειπε παντως οτι παμε(εκτος απροοπτου )για φυσιολογικο τοκετο

Οταν έχει πάρει θέση, εννοούμε ότι το κεφαλάκι έχει μπει στη λεκάνη. Δε νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση μπορείς να το πιάσεις. Αν έχει πάρει θέση, λογικά πιάνεις ποπουδάκι και τα ποδαράκια κλωτσάνε και σφηνώνονται στα πλευρά σου :-P

AMl8p2.png s30Tp2.png

Κοριτσαρες μου σας καληνυχτω εδω, αυριο εχω αρκετα πρωινο ξυπνημα, ελπιζω να τα καταφερω να σηκωθω μιας και αν και πεφτω για υπνο στριφογυρναω ολο το βραδυ

Σας φιλώωωωωωωω!!! :D

Καλό βράδυ μπουμούκα! Όνειρα γλυκα! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Ερώτηση : με το που μπαίνουμε στο μήνα μας ο γιατρός μας εξετάζει και κολπικά; Μην μου πείτε ναι - να χαρείτε ό,τι αγαπάτε. Πεθαίνω επιτόπου.

Ναι και κολπικά :-(

Ασε, κι εγώ δεν το περίμενα προχτές που πήγα και ημουν απροετοίμαστη...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

o γιατρος ειπε οτι εχει παρει θεση(σχεδον στον :cool: κ τωρα που πηγα το ιδιο μου ειπε. εγω παντως το νιωθω λοξα.δηλαδη απτην μια πιανω κεφαλακι κ απτην αλλη κ@λαρακι...αυτο εννοει θεση?τι να πω!μου ειπε παντως οτι παμε(εκτος απροοπτου )για φυσιολογικο τοκετο

ετσι πρεπει να ειναι..κεφαλακι μεσα στη λεκανη, κωλαρακι αριστερα, ποδαρακια δεξια

Ερώτηση : με το που μπαίνουμε στο μήνα μας ο γιατρός μας εξετάζει και κολπικά; Μην μου πείτε ναι - να χαρείτε ό,τι αγαπάτε. Πεθαίνω επιτόπου.

εμενα οχι δεν με εξεταζει κοπλικα...τη διαστολη δε κοιταζουν? εμενα λεει δε χρειαζεται...γενικα κατι τετοια απαγορευοντε εδω...σας λεω με τοσες θρησκειες κ θεωριες ζωης κ πολυ health and safety κατι τετοια εινια no no :rolleyes:

Ωχ Παναγία μου! :-(

Βέβαια, υποτίθεται ότι σε εξετάζει για να δει αν πιάνει κεφαλάκι και να καταλάβει αν έχει πάρει θέση. Αυτό όμως το βλέπει και από τον υπέρηχο οπότε δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο της κολπικής εξέτασης. Τεσπά, αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Καληνύχτα σε όλες που πάνε για ύπνο!

AMl8p2.png s30Tp2.png

ετσι πρεπει να ειναι..κεφαλακι μεσα στη λεκανη, κωλαρακι αριστερα, ποδαρακια δεξια

Το δεξιά και το αριστερά πώς τα εννοείς; Όχι όπως σε βλέπει κανείς, αλλά όπως νιώθεις τον εαυτό σου, έτσι; Αριστερά η καρδιά μας.

Χμμμ...Εμένα είναι ποπουδάκι αριστερά, κεφαλάκι δεξιά και ποδαράκια κάτω, άντε να δούμε αν θα γυρίσει ο τεμπελχανάς.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Βέβαια, υποτίθεται ότι σε εξετάζει για να δει αν πιάνει κεφαλάκι και να καταλάβει αν έχει πάρει θέση. Αυτό όμως το βλέπει και από τον υπέρηχο οπότε δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο της κολπικής εξέτασης. Τεσπά, αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Καληνύχτα σε όλες που πάνε για ύπνο!

αληθεια??? κ με το χερι το νιωθει???:confused:εμενα με ψηλαφιζει εξωτερικα κ πιανει το καθε μελος του παιδιου...μονο οταν κανει το κεφαλακι του που βαζει τα χερια της δεξια κ αριστερα στη λεκανη μου -εξωτερικα- με ενοχλει ολιγον...αλλα κολπικα δεν εχει εξετασει καθολου

Το δεξιά και το αριστερά πώς τα εννοείς; Όχι όπως σε βλέπει κανείς, αλλά όπως νιώθεις τον εαυτό σου, έτσι; Αριστερά η καρδιά μας.

Χμμμ...Εμένα είναι ποπουδάκι αριστερά, κεφαλάκι δεξιά και πποδαράκια κάτω, άντε να δούμε αν θα γυρίσει ο τεμπελχανάς.

χαχαχ σωστα...αριστερα οπως με κοιταω εγω το εννοω...οχι οπως σε κοιταει ο αλλος...στην αριστερη μου πλευρα ειναι πλατη κ ποπουδακι....καντου χαδια πολλα κ περπατημα πολυ κ θα γυρισει

χαχαχ σωστα...αριστερα οπως με κοιταω εγω το εννοω...οχι οπως σε κοιταει ο αλλος...στην αριστερη μου πλευρα ειναι πλατη κ ποπουδακι....καντου χαδια πολλα κ περπατημα πολυ κ θα γυρισει

Και να ξαπλώνεις στα αριστερά για να πάρει τη στροφή! Έτσι μου είπε μια φίλη σήμερα. Την εμπιστεύομαι - γέννησε τρία παιδιά, το καθένα μέσα σε τέσσερις ώρες.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...