Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

@fairymummy Δε σε πιστεύω! Δεν έχω ξανακούσει μόνο τόσο βάρος! Φτου φτου!

κ η μαμα μου ηταν ετσι..επαιρνε μονο τα κιλα του παιδιου πανω κατω...δε ξερω αν παει κληρονομικο αυτο

Koριτσάκι είναι καθαρά θέμα συνήθειας και ψυχολογίας..

Βασικά αυτό που λες για τα μπούτια υπάρχει περίπτωση και να σου φαίνεται εσένα μόνο..

Κι εγω νομίζω πως πχ, εχω πάρει στο προσωπο (επειδη κανονικα εχει γωνίες) και στα χέρια αλλα μαλλον μονο εγω το βλέπω...

Παντως σε λιγο καιρο θα μας φαινονται αυτά....ένα τίποτα!:D:D:D

Οκτώ κιλά πήρα. Δεν δικαιολογείται τέτοιο μπούτι.

2522daf9de.png

swGop2.png

Εμενα με σωζει το ύψος!!!!

το ιδιο κ μενα γιατι εχω παρει κ 15 κιλα!!τουλαχιστον παχυνα παντου!!!εκτος απο τις γαμπες!!φαντασου τη προηγουμενη φορα ο γιατρος μου καλα δεν τρως???κ του λεω,πολυ!!!!κ ημουνα +12 κιλα!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

κ η μαμα μου ηταν ετσι..επαιρνε μονο τα κιλα του παιδιου πανω κατω...δε ξερω αν παει κληρονομικο αυτο

Ναι, για κληρονομικό μου φαίνεται. Λογικά θα σου πέσει και η κοιλίτσα γρήγορα :cool:

Τα μωρά έχουν γυρίσει σε όλες; Εμένα όχι ακόμη και υπάρχει η πιθανότητα καισαρικής.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Κι η δικιά μου! Έπαιρνε επτά κιλά και έκανε παιδί τέσσερα κιλά! Και ήταν - όπως και εξακολουθεί να είναι - στην κατηγορία φτερού! Τυχερές γυναίκες!

2522daf9de.png

swGop2.png

fairy giati na mhn eimaste adelfoules !!!!!! axax:tongue:axxax:tongue:axaxax:tongue:

χεχε...καλα δεν ημουν κ καμια αδυνατη πριν ετσι...60 κιλα με 1.60 υψος...κ εχω αρκετη περιφερεια...η αδερφη μου 3 χρονια μικροτερη μου, 1.82 υψος κ 55 κιλα...λιποβαρης

Ελάχιστα ειναι τα κιλά που πήρες...

Σίγουρα παιδί μου δεν ειναι κατακράτηση???

Όχι, δεν είναι. Σίγουρα δεν είναι. Λίπος είναι - από την ξάπλα και το καθισιό. Και πάλι καλά είμαι! Άλλες στη θέση μου παίρνουν και είκοσι κιλά.

Τέλος πάντων... Ας έχουμε την υγειά μας κι όλα τα άλλα...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Ελάχιστα ειναι τα κιλά που πήρες...

Σίγουρα παιδί μου δεν ειναι κατακράτηση???

λογικα θα εχει να κανει κ ο σωματοτυπος της καθε κοπελας!!εμενα η λεκανη μου ηταν λιγο ανοιχτη κ τωρα με την εγκυμοσυνη μου φαινετε τεραστια!!!αλλα λενε οτι θα γεννησω ευκολα!!για να δουμε!!

rXrPp3.png

Τα μωρά έχουν γυρίσει σε όλες; Εμένα όχι ακόμη και υπάρχει η πιθανότητα καισαρικής.

o γιατρος ειπε οτι εχει παρει θεση(σχεδον στον :cool: κ τωρα που πηγα το ιδιο μου ειπε. εγω παντως το νιωθω λοξα.δηλαδη απτην μια πιανω κεφαλακι κ απτην αλλη κ@λαρακι...αυτο εννοει θεση?τι να πω!μου ειπε παντως οτι παμε(εκτος απροοπτου )για φυσιολογικο τοκετο

88M1p3.pngycQap3.png

λογικα θα εχει να κανει κ ο σωματοτυπος της καθε κοπελας!!εμενα η λεκανη μου ηταν λιγο ανοιχτη κ τωρα με την εγκυμοσυνη μου φαινετε τεραστια!!!αλλα λενε οτι θα γεννησω ευκολα!!για να δουμε!!

Ναι, έτσι λένε οι μαίες. Και κάτι άλλο που έμαθα είναι ότι οι ψηλές έχουν πιο εύκολο τοκετό καθώς το μωρό παίρνει καλύτερα τις στροφές του.

Τι να πω! Μπορεί και να είναι βλακείες αυτά. Βλέπεις κάτι κοντούλες που τα βγάζουν σαν αυγουλάκια τα μωρά τους.

2522daf9de.png

swGop2.png

Όχι, δεν είναι. Σίγουρα δεν είναι. Λίπος είναι - από την ξάπλα και το καθισιό. Και πάλι καλά είμαι! Άλλες στη θέση μου παίρνουν και είκοσι κιλά.

Τέλος πάντων... Ας έχουμε την υγειά μας κι όλα τα άλλα...

Με τόση ξάπλα είκοσι και λίγα λες...!

Αυτό είπα και πριν, οτι αυτα σε λιγο καιρό θα τα εχουμε ξεχασει ολα αυτα...

Κιλα, κακη διαθεση κτλ...!!

Υγεια πανω απο ολα!

Κοριτσαρες μου σας καληνυχτω εδω, αυριο εχω αρκετα πρωινο ξυπνημα, ελπιζω να τα καταφερω να σηκωθω μιας και αν και πεφτω για υπνο στριφογυρναω ολο το βραδυ

Σας φιλώωωωωωωω!!! :D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Ναι, για κληρονομικό μου φαίνεται. Λογικά θα σου πέσει και η κοιλίτσα γρήγορα :cool:

αυριο θα μαθω!!αλλα στο ντοπλερ ηταν με το κεφαλι κατω κ μουτρακι δεν ειδαμε οποτε λογικα!!ο γιατρος που μου το εκανε μου ειπε ολα τελεια!!αυριο θα το δει ο γιατρος μου

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...